Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom marzeń Magdy i Roberta - Józefina

Recommended Posts

:lol: właśnie marze o sypialni żeby wkółko nie składać i rozkładac tego cholernego łóżka,zaczęłąm tez mysleć ,że moze sypialnia bedzie jedynym pomieszczeniem z tapeta bo można dobrac ten sam wzorek firano-zasłonek ,zawsze to mi sie podobało -chyba ze zmieni mi sie gust :lol:

• Odpowiedzi 783
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nasze wnętrza nabierają kształtów...

w łazience jest juz zasłonka, dywaniki i komódka robi sie coraz bardziej przytulnie :)

http://jozefina.photosite.com/~photos/tn/2379640_1024.ts1152096788037.jpg

http://jozefina.photosite.com/~photos/tn/2379644_1024.ts1152096795192.jpg

drzwi pomalowane też już tak nie biją po oczach :)

http://jozefina.photosite.com/~photos/tn/2379646_1024.ts1152096797208.jpg

hihihih....siua a bierz wszystko co chcesz :wink: :wink:

zamieszczając tutaj fotki automatycznie wyrażamy zgode na "czerpanie inspiracji", człowiek chce sie pochwalić i pokazac w czym gustuje i też podpatruje jakie inni mają pomysły :D ...służe jeszcze radą jeżeli bedziesz miala pytania :)

osobiście mi sprawiłas tylko przyjemnośc tym, ze się i Tobie podoba....i masz co odpatrywać :D

Wiesz Motysia, jak patrzę na to, jak już dopieszczasz domek drobiazgami, to widzę jak ja daleko w tyle jestem. Chyba mam dziś doła.

Ale cieszę się że Twoja przeprowadzka coraz bliżej, a dom coraz piękniejszy, przytulniejszy, tak trzymaj.

Pozdrawiam gorąco.

Lubie ogladac zdjecia Twojego domku, bo zawsze przygladam sie detalom...No i zawsze bardzo mi sie podobaja, tak jak te na oknie.., zegarek i stare zdjecie...Chyba rosnie moj ulubiony domek... :wink: :D

i mój,i mój :lol: jakoś sie podzielimy Zeljka :lol:

Pewnie, ze tak! :D

To i ja dorzucę coś od siebie. Osobiście takiego projektu bym nie wybrała, bo również nie należę do grona wielbicieli wieżyczek. Z drugiej jednak strony jestem zwolenniczką różnorodności i cenię ludzi, którzy potrafią zrealizować konsekwentnie swoją wizję. I tu duży plus za wnętrza, zwłaszcza kuchnię! :p

Moja osobista niechęć wynika z jeszcze jednego powodu: obsesyjnie nie lubię rzeczy okrągłych i owalnych (z góry przepraszam za herezję zwolenników feng shui! :wink: ). Mój dom (czekamy na projekt) będzie prosty i kanciasty, choć pewnie moje dziewczyny z przyjemnością pomachałyby chusteczkami z okien wieżyczki!

Wiesz Motysia, jak patrzę na to, jak już dopieszczasz domek drobiazgami, to widzę jak ja daleko w tyle jestem. Chyba mam dziś doła.

Ale cieszę się że Twoja przeprowadzka coraz bliżej, a dom coraz piękniejszy, przytulniejszy, tak trzymaj.

Pozdrawiam gorąco.

heyka Tolka :wink: my juz mieszkamy od dłuższego czasu, sytuacja nas zmobilizowała zeby w końcu te detale mialy gdzie stac :lol:

dziękuję bardzo za miłe słowa :D

To i ja dorzucę coś od siebie. Osobiście takiego projektu bym nie wybrała, bo również nie należę do grona wielbicieli wieżyczek. Z drugiej jednak strony jestem zwolenniczką różnorodności i cenię ludzi, którzy potrafią zrealizować konsekwentnie swoją wizję. I tu duży plus za wnętrza, zwłaszcza kuchnię! :p

Moja osobista niechęć wynika z jeszcze jednego powodu: obsesyjnie nie lubię rzeczy okrągłych i owalnych (z góry przepraszam za herezję zwolenników feng shui! :wink: ). Mój dom (czekamy na projekt) będzie prosty i kanciasty, choć pewnie moje dziewczyny z przyjemnością pomachałyby chusteczkami z okien wieżyczki!

hihih :lol: dzięki za konstruktywne słowa :D ... kuchni jeszcze nie mamy, to tylko wizualizacja :)...a ja cenie ludzi za szczere słowa bez wazeliny ...powtórzę sie kolejny raz, ze kontrowersyjne projekty tez muszą byc, zebyśmy mogli o nich dyskutowac :lol:...

:lol: dopiero tu na forum widac jak rózne sa gusta i guściki-ja natomiast nie lubie kańciastych rzeczy-ale nikiedy trzeba i na cos kańciastego sie zdecydowac-kierownik namawiał nas zeby przed wejsciem zrobić okragłe filarki bo tańsze duzo ale coś mi one tam nie pasuja(na tarasie owszem),[Motyczko-wczoraj ogladałąm wzorniki kolorów w castoramie-bo chce miec podobny kolor sypialni do twojej-waszej-sorry,można oczopląsu dostać,jaki wybór,u nas jeszcze jest taki sklep co mozna do tapety dobrać zasłonki,firanki :lol: czuję sie troche swojsko u ,,ciebie,,bo nawet okna będziemy mięli podobne,podobaja mi sie takie metalowe łoża a przed nimi takie siedziska i kozetki tez metalowe,i regalik nieduzy-ale sie rozmazyłąm

:lol: dopiero tu na forum widac jak rózne sa gusta i guściki-ja natomiast nie lubie kańciastych rzeczy-ale nikiedy trzeba i na cos kańciastego sie zdecydowac-kierownik namawiał nas zeby przed wejsciem zrobić okragłe filarki bo tańsze duzo ale coś mi one tam nie pasuja(na tarasie owszem),[Motyczko-wczoraj ogladałąm wzorniki kolorów w castoramie-bo chce miec podobny kolor sypialni do twojej-waszej-sorry,można oczopląsu dostać,jaki wybór,u nas jeszcze jest taki sklep co mozna do tapety dobrać zasłonki,firanki :lol: czuję sie troche swojsko u ,,ciebie,,bo nawet okna będziemy mięli podobne,podobaja mi sie takie metalowe łoża a przed nimi takie siedziska i kozetki tez metalowe,i regalik nieduzy-ale sie rozmazyłąm

Miraska słońce...nasz kolorek był wybrany z palety dekorala, ale robiony na Dyrupie akrylowym, wyszedł taki sam jak na próbniku...

nr S3020-R10B - z gamy 26E....

ja bym jeszcze chciala przed łózkiem taką starą drewnianą skrzynię na pościel i stylizowaną szafę wraz z komodą + detale wtedy czułabym, ze moja sypialnia jest gotowa...... :lol:

a teraz to biegam za kuchnią i ręce mi opadają jakie są ceny za te kilka szafek z drewna....masakra :x czy wszystko co ładne musi tyle kosztować...?? :roll:

wczoraj pokazywałam mezowi twoje schody i bardzo mu sie spodobały,my chyba bedziemy mieli podobny układ schodów-tylko on wątpi ,że u nas by sie udało za taka cene zrobic schody i kominek-Szczecin to drogie miasto :lol: szkoda tylko ,że mój luby nie lubi metalowych łoży-kojarzy mu sie dziwnie z wojskiem-i tu nie mam szans zeby go namówic :cry:

nie ukrywam, ze cena byla mocno negocjowalna, wyjsciowa byla 13 tys. wiec w ogóle to nie wchodziło w gre...zjechalismy po kosztach, bo mielismy dobry układ, za parapety placilismy osobno wczesniej....srednio cena za ten granit wynosi 650-680/mkw. netto w naszym regionie...

a z tym łozem to spokojnie, moj mąz kiedys tez gustował w innym stylu, ale zdecydowanie mu sie zmieniły upodobania jak zobaczył efekty :lol: ...siła nasza w umiejętnej perswazji :p :wink:...trzymam kciuki :lol: