Miraśka 27.06.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 właśnie marze o sypialni żeby wkółko nie składać i rozkładac tego cholernego łóżka,zaczęłąm tez mysleć ,że moze sypialnia bedzie jedynym pomieszczeniem z tapeta bo można dobrac ten sam wzorek firano-zasłonek ,zawsze to mi sie podobało -chyba ze zmieni mi sie gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 27.06.2006 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 tak to chyba największy urok sypialni...taki azyl ...tez mi się podoba jak jakis akcent z zasłonki jest dodatkowo w pokoju...moze poduszeczkę sobie uszyje do kompletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 05.07.2006 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 nasze wnętrza nabierają kształtów... w łazience jest juz zasłonka, dywaniki i komódka robi sie coraz bardziej przytulnie http://jozefina.photosite.com/~photos/tn/2379640_1024.ts1152096788037.jpg http://jozefina.photosite.com/~photos/tn/2379644_1024.ts1152096795192.jpg drzwi pomalowane też już tak nie biją po oczach http://jozefina.photosite.com/~photos/tn/2379646_1024.ts1152096797208.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 05.07.2006 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 sypialnia też dorobiła się firanek http://jozefina.photosite.com/~photos/tn/2379770_1024.ts1152097761415.jpg http://jozefina.photosite.com/~photos/tn/2379789_1024.ts1152097851797.jpg jeszcze tylko meble i będzie zagospodarowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.07.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 No ta komodka i zegarek na niej, to cos w moim stylu.., ale mnie sie spodobalo...Dawaj, dawaj.., jeszcze cos...,w tym stylu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 05.07.2006 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 ja też lubie taki styl ...cieszę sie, ze Tobie też sie podoba na więcej mebli to sama musze poczekać...pomalutku realizujemy kazdy pokoj...potem zejdziemy do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.07.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Lubie ogladac zdjecia Twojego domku, bo zawsze przygladam sie detalom...No i zawsze bardzo mi sie podobaja, tak jak te na oknie.., zegarek i stare zdjecie...Chyba rosnie moj ulubiony domek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.07.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Lubie ogladac zdjecia Twojego domku, bo zawsze przygladam sie detalom...No i zawsze bardzo mi sie podobaja, tak jak te na oknie.., zegarek i stare zdjecie...Chyba rosnie moj ulubiony domek... i mój,i mój jakoś sie podzielimy Zeljka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 07.07.2006 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witajcie moje kochane, wierne fanki ..ja dzisiaj bylam cały dzień bez łączą, nawet nie mogłam od razu na gorąco dziekować za miłe słowa dzieki dzieki ...slodkie buziaczki dla Was ciotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siua 07.07.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Jest pięknie - z wpisu na wpis cudowniej. Już wiem, że kilka pomysłów ściągnę - oczywiście za Twoim przyzwoleniem Schody są cudowne i myślę a nawet jestem pewna że będę miała takie same (nawet gdybym musiała to zrobić bez Twojej zgody ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 08.07.2006 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 hihihih....siua a bierz wszystko co chcesz zamieszczając tutaj fotki automatycznie wyrażamy zgode na "czerpanie inspiracji", człowiek chce sie pochwalić i pokazac w czym gustuje i też podpatruje jakie inni mają pomysły ...służe jeszcze radą jeżeli bedziesz miala pytania osobiście mi sprawiłas tylko przyjemnośc tym, ze się i Tobie podoba....i masz co odpatrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.07.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Wiesz Motysia, jak patrzę na to, jak już dopieszczasz domek drobiazgami, to widzę jak ja daleko w tyle jestem. Chyba mam dziś doła. Ale cieszę się że Twoja przeprowadzka coraz bliżej, a dom coraz piękniejszy, przytulniejszy, tak trzymaj.Pozdrawiam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.07.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Lubie ogladac zdjecia Twojego domku, bo zawsze przygladam sie detalom...No i zawsze bardzo mi sie podobaja, tak jak te na oknie.., zegarek i stare zdjecie...Chyba rosnie moj ulubiony domek... i mój,i mój jakoś sie podzielimy Zeljka Pewnie, ze tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 10.07.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 To i ja dorzucę coś od siebie. Osobiście takiego projektu bym nie wybrała, bo również nie należę do grona wielbicieli wieżyczek. Z drugiej jednak strony jestem zwolenniczką różnorodności i cenię ludzi, którzy potrafią zrealizować konsekwentnie swoją wizję. I tu duży plus za wnętrza, zwłaszcza kuchnię! Moja osobista niechęć wynika z jeszcze jednego powodu: obsesyjnie nie lubię rzeczy okrągłych i owalnych (z góry przepraszam za herezję zwolenników feng shui! ). Mój dom (czekamy na projekt) będzie prosty i kanciasty, choć pewnie moje dziewczyny z przyjemnością pomachałyby chusteczkami z okien wieżyczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 11.07.2006 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Wiesz Motysia, jak patrzę na to, jak już dopieszczasz domek drobiazgami, to widzę jak ja daleko w tyle jestem. Chyba mam dziś doła. Ale cieszę się że Twoja przeprowadzka coraz bliżej, a dom coraz piękniejszy, przytulniejszy, tak trzymaj. Pozdrawiam gorąco. heyka Tolka my juz mieszkamy od dłuższego czasu, sytuacja nas zmobilizowała zeby w końcu te detale mialy gdzie stac dziękuję bardzo za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 11.07.2006 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 To i ja dorzucę coś od siebie. Osobiście takiego projektu bym nie wybrała, bo również nie należę do grona wielbicieli wieżyczek. Z drugiej jednak strony jestem zwolenniczką różnorodności i cenię ludzi, którzy potrafią zrealizować konsekwentnie swoją wizję. I tu duży plus za wnętrza, zwłaszcza kuchnię! Moja osobista niechęć wynika z jeszcze jednego powodu: obsesyjnie nie lubię rzeczy okrągłych i owalnych (z góry przepraszam za herezję zwolenników feng shui! ). Mój dom (czekamy na projekt) będzie prosty i kanciasty, choć pewnie moje dziewczyny z przyjemnością pomachałyby chusteczkami z okien wieżyczki! hihih dzięki za konstruktywne słowa ... kuchni jeszcze nie mamy, to tylko wizualizacja ...a ja cenie ludzi za szczere słowa bez wazeliny ...powtórzę sie kolejny raz, ze kontrowersyjne projekty tez muszą byc, zebyśmy mogli o nich dyskutowac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 11.07.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 dopiero tu na forum widac jak rózne sa gusta i guściki-ja natomiast nie lubie kańciastych rzeczy-ale nikiedy trzeba i na cos kańciastego sie zdecydowac-kierownik namawiał nas zeby przed wejsciem zrobić okragłe filarki bo tańsze duzo ale coś mi one tam nie pasuja(na tarasie owszem),[Motyczko-wczoraj ogladałąm wzorniki kolorów w castoramie-bo chce miec podobny kolor sypialni do twojej-waszej-sorry,można oczopląsu dostać,jaki wybór,u nas jeszcze jest taki sklep co mozna do tapety dobrać zasłonki,firanki czuję sie troche swojsko u ,,ciebie,,bo nawet okna będziemy mięli podobne,podobaja mi sie takie metalowe łoża a przed nimi takie siedziska i kozetki tez metalowe,i regalik nieduzy-ale sie rozmazyłąm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 11.07.2006 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 dopiero tu na forum widac jak rózne sa gusta i guściki-ja natomiast nie lubie kańciastych rzeczy-ale nikiedy trzeba i na cos kańciastego sie zdecydowac-kierownik namawiał nas zeby przed wejsciem zrobić okragłe filarki bo tańsze duzo ale coś mi one tam nie pasuja(na tarasie owszem),[Motyczko-wczoraj ogladałąm wzorniki kolorów w castoramie-bo chce miec podobny kolor sypialni do twojej-waszej-sorry,można oczopląsu dostać,jaki wybór,u nas jeszcze jest taki sklep co mozna do tapety dobrać zasłonki,firanki czuję sie troche swojsko u ,,ciebie,,bo nawet okna będziemy mięli podobne,podobaja mi sie takie metalowe łoża a przed nimi takie siedziska i kozetki tez metalowe,i regalik nieduzy-ale sie rozmazyłąm Miraska słońce...nasz kolorek był wybrany z palety dekorala, ale robiony na Dyrupie akrylowym, wyszedł taki sam jak na próbniku... nr S3020-R10B - z gamy 26E.... ja bym jeszcze chciala przed łózkiem taką starą drewnianą skrzynię na pościel i stylizowaną szafę wraz z komodą + detale wtedy czułabym, ze moja sypialnia jest gotowa...... a teraz to biegam za kuchnią i ręce mi opadają jakie są ceny za te kilka szafek z drewna....masakra czy wszystko co ładne musi tyle kosztować...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.07.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 wczoraj pokazywałam mezowi twoje schody i bardzo mu sie spodobały,my chyba bedziemy mieli podobny układ schodów-tylko on wątpi ,że u nas by sie udało za taka cene zrobic schody i kominek-Szczecin to drogie miasto szkoda tylko ,że mój luby nie lubi metalowych łoży-kojarzy mu sie dziwnie z wojskiem-i tu nie mam szans zeby go namówic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 12.07.2006 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 nie ukrywam, ze cena byla mocno negocjowalna, wyjsciowa byla 13 tys. wiec w ogóle to nie wchodziło w gre...zjechalismy po kosztach, bo mielismy dobry układ, za parapety placilismy osobno wczesniej....srednio cena za ten granit wynosi 650-680/mkw. netto w naszym regionie... a z tym łozem to spokojnie, moj mąz kiedys tez gustował w innym stylu, ale zdecydowanie mu sie zmieniły upodobania jak zobaczył efekty ...siła nasza w umiejętnej perswazji ...trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts