jaworzyna 05.05.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 A tutaj możecie wpisywać wszelkie swoje komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.05.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witam . Zaciskam kciuki i czekam na dalsze wpisy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.05.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 pisz dalej czyta sie swietnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaworzyna 11.05.2006 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Dziękuję za wsparcie... to bardzo miłe i mobilizujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 12.05.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Budujące te cytaty z Kubusia Wysiłek jest rzeczywiście wielki, ale ta radość z posiadania własnego domku mam nadzieję, że rekopmensuje wszystko ! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.06.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 hej, chyba mamy podobne gusta Rany malwy pod oknem, Nad Niemnem, stare dworki Pisz pisz, ja napewno będę kibicowac A co budujecie, coś w tym stylu czy nie Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaworzyna 02.06.2006 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Pontypendy i Andrzejka dziękuję za słowa otuchy. Malwy..koniecznie i na dodatek Maciejka..ona tak cudownie pachnie.... Niestety takie dworki od A do Z nie są w zakresie naszych możliwości finansowych ale jest przemiły projekt, który po dodaniu kolumienek przy wejściu, okiennicach ....będzie idealny w połączeniu z Malwami!!! To Słoneczko z pracowni Horyzont. Zrobiliśmy trochę przeróbek pod kątem naszych potrzeb..... i mam nadzieję, że się uda. Andrzejka...spójrz tutaj...nasze projekty mają COŚ wspólnego http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=71&a=156&sid=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.06.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Znam ten projekt, myślałam o nim i wałkowałam rozkład itp To fajny domek A maciekjka tez obowiązkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaworzyna 06.06.2006 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Ja tez ''wałkowałam rozkład'' i przewałkowałam go ostro...jak tylko znajomy architekt odda nam planiki z naszymi propozycjami zmian to wkleję do pooglądania. Trochę tych zmian jest....ale w sumie ŚŁoneczko zostaje sobą ! No a dla nas jest po tych zmianach- jak ''uszyte na miarę'' pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.06.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Jaworzyna, popadanie w skrajności to chyba najnormalniejsze objawy u inwestorów. Albo nienormalne, ale wtedy to chyba wszyscy bylibyśmy nienormalni, nie? Póki co, też tak miałam. A to wydawało się, że chałupa za duża, bo sprzątania dużo, a to za mała, więc przydałoby się trochę więcej metrów. I stanęło na tym więcej, żeby później nie żałować, że chałupa za mała. Tym sposobem zaczęliśmy od piwnicy a skończyliśmy na strychu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaworzyna 20.06.2006 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Aniu..pocieszyłaś mnie...fajnie, że nie tylko ja mam taki mętlik w głowie...że innym też to się zdarza...no a właściwie bądźmy szczerzy... To wszystko przez te PIENIĄDZE Jak jest ich mało to człowiek się musi ograniczać, a jak się ogranicza to za chwilę myśli...no przecież będę w tym mieszkać większość swojego żywota... może w obliczu tej perspektywy 200zł nie gra różnicy....i tak z decyzji o kupnie czegoś za 200zł robi się 400zł ... bo może lepsze będzie wytrzymalsze, pożądniejsze i na dłużej starczy.... No i z tego co miało być tanie wychodzi coś drogiego.... Jak tu sie w tym nie pogubić i zachowac silny charakter...no jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.06.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Toteż u nas prawie wszystko robi mąż we własnej osobie. Budowlańców przez naszą chałupkę przewinęło się niewielu. Widzę, że na robociźnie można zaoszczędzić kupę kasy, a dzięki tym oszczędnościom powiększyć trochę metraż, żeby było wygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaworzyna 23.06.2006 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 No tak Aniu na robociźnie na pewno mozna dużo zaoszczędzić, ale niestety (a może ''stety'' ) mój mąż to humanista pełną gębą i kiedy go widzę z wiertarką w ręku, piłą elektryczną czy szpadelkiem....to jakoś tak... dziwnie mi to wygląda Myślę, że u nas trochę jednaj będzie trzeba tych ''budowlańców'' znających się na rzeczy...żeby ten dom miał ręce i nogi a nie jedną- jak domek Baby Jagi Choć powien Ci, że jestem bardzo mile zaskoczona konsekwencją i planem jakimi wykazuje się moja druga połowa przy robieniu ogrodzenia. Naprawdę mogę go pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.06.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Jaworzynko czekamy na rzuty... a my niedługo zaczynamy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaworzyna 23.06.2006 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Tak wiem Sylwuś..że czas nauczyć się wklejać zdjecia itd...ale wieczorami jest tak cudnie na dworzu...że mnie lenistwo cholerne ogarnia i jakoś tak...się ociągam... A...sterta zdjątek rośnie.... No ale może to i dobrze, będzie więcej na potem... Sylwuś strasznie się cieszę że już zaczynacie....bo chyba tylko TY mi pozostałaś jako SŁONECZNE NATCHNIENIE Mam nadzieję, ze chociaż u Ciebie będę mogła pooglądać realne Słonko!!! Dlatego kibicuję wiernie budowie...a Twój dziennik czytam na dobranoc jako przykład dla siebie -konsekwencji w działaniu i nieprzezwyciężonej upartości w dążeniu do celu, którą podziwiam !!! Budujcie więc bez przeszkód, szybko i skutecznie..... Ja kibicuję, jako wierna fanka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.06.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 jaworzynko dizęki myślałam ze prawie nikt mojego dziennika nie czyta bo bardzo mało wpisów w komentarzach... dzięki wierna fanko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaworzyna 27.06.2006 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 No to już wiem jak wklejać zdjecia...przeszkolenie małżonek mi zrobił i teraz już będzie bardziej kolorowo i różnorodnie.... Sylvuś zaczeliście już? pozdrawiam i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 29.06.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 no łasnie mamy zdjęty humus w kilka dni pojawi sie geodeta i dodatkowo studnia sie zrobi a raczej zrobi ja pan studniarz.. a potem to juz wchodzi wykonawca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.07.2006 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 super że ogrodzenie ma sie ku końcowi nei zazdroszcze remontu starego domu... ale jak mus to mus...u nas niedługo kończymy stan zero...a potem tylko czekamy kiedy dojada pustaki na ściany no i kiedy wykonawca zejdize z drugiej budowy i zaczynamy sciany... ( u nas w tym czasie bedzie schła wylewka na gruncie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaworzyna 19.07.2006 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 No jednym słowem sylvia dzieje sie wiele Fajnie, bardzo fajnie!!!! Wiadrami bendę czerpać wiedzę z Twojego doświadczenia w budowie SŁonka Tymczasem pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts