Ivonesca 02.08.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 o rany...faktycznie...ale sie rozgadałam co!!? Ivonesca czujna jesteś....ja bym nie zauważyła..!! a tak jakoś spojrzałam i zobaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.08.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Nie wiem dlaczego nie otwierają mi się Twoje nowe fotki. Widzę tylko krzyżyki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaworzyna 05.08.2006 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Niestety wiem że się nie otwierają...pracuje nad tym...mam nadzieję, że już za chwil kilka sie to zmieni:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.09.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 witaj dawno mnie nie było...a tu kotek, dach, powidła, grzybki....dziej się znaczy sie pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaworzyna 12.09.2006 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Dzięki Ivonesca!!! dzieje sie, oj dzieje....chociaż nawet fundamentów nie ma!!! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.09.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 lody na kolację ale sobie dogadzasz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaworzyna 02.10.2006 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Ivonesca Lody owocowe z bitą śmietaną i posypką moge nawet na śniadanie pożreć Co do wyceny za ogrodzonko podobne do piskoscha -to jakieś szaleństwo no ale faktycznie...jest przepiękne!!! pozdrowionka kobietko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.10.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Fajnie że udało się zamknąć projekt ! czyli mówisz że teraz będziesz przesypiać zimę ale lody na śniadanie toż to większa rozpusta niz na kolację cena za ogrodzenie odstrasza nas na razie...poczekamy, zobaczymy... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.11.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 no niestety po dłuuuugiej polskiej złotej jesieni przyszła jesień szara i mokra u nas śniegiem troszkę posypało, ale teraz zrobiło się ciepło to deszcz wszystko zmył.... Tygrysek fajny my od wczoraj tez mamy nowego kota - chyba go ktoś podrzucił - takiego malutkiego - zastanawiam sie jak mam go nauczyć korzystania z kuwety?? Kot starszy który u nas jest został nam darowany jak miał 1 rok i wiedział gdzie załatwiać potrzeby.... pozdrawiam PS. jak nic sie nie dzieje, np. na zimowe wieczory polecam haft krzyżykowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.12.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 http://www.kartki.drukifirmowe.pl/foto/85_a04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.01.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Dorotka to pokaż swój projekcik .. czekamy z niecierpliwością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomki 4 22.01.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Jaworzyna, Kubuś Puchatek i maciejka to także moje klimaty. Razem z bratem wychowaliśmy na Kubusiu Puchatku, a teraz czytam moim córkom. Chociaż mieszkam w bloku - zawsze wiosną sieję maciejkę na balkonie. My także rozpoczynamy wiosną. Bardzo fajny dziennik, będę zaglądała powodzenia pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaworzyna 23.01.2007 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Sylvianko projekcik jak tylko dostanę w ludzkich plikach..to umieszczę w Pamiętniku Plastusiowym, bez wątpienia. Tomki 4 fajnie że są Tacy przed którymi tez ta droga BUDOWLANA pozdrawiam Tych co przed....Tych co w trakcie...i Tych najszczęśliwszych...PO BUDOWIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.02.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 pozdrawiam w oczekiwaniu na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.02.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 niestety nie pomogę w sprawie kosztorysanta ale trzymam kciuki za znalezienie ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaworzyna 19.02.2007 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Dzięki....pozdrawiam dobrze będzie....jakiegoś znajdziemy.... pozdrowienia dla Kociaków od naszego TYGRYSKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.02.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Dzięki....pozdrawiam dobrze będzie....jakiegoś znajdziemy.... ozdrowienia dla Kociaków od naszego TYGRYSKA dzięki bardzo za pozdrowienia wiesz ze nasz mały to tez Tygrysek :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaworzyna 11.03.2007 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Tygrysek pozdrawia Tygryska!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.03.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 ale co ja czytam....Tygrysek emigruje widzę że oddala sie trochę budowa.....ale masz rację...co się odwlecze... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaworzyna 15.03.2007 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Ivonesca- dla dobra psychicznego naszego Tygryska...emigracja jest wielce wskazana. ""za wielką wodą'' czyli na drugim brzegu Wisły będzie mu bardzo dobrze! No i bez wątpienia będę miała okazję często go widywać.... Tygrysek jest kochanym zwierzaczkiem i już mi wybaczył tę decyzję! Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts