jurg 27.08.2003 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Co na to właściciele kóz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Darek B. 27.08.2003 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 A jakaś koza jest przystosowana do poboru z pozapomi eszczenia? Od kozy wymagajcie troszke mniej jak od wkładu wysokiej klasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 28.08.2003 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 własnie o to pytam, czy kozy są technicznie przygotowane na takie podłaczenie do kanału doprowadzajacego powietrze z zewnątrz? help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 07.09.2003 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2003 NO WŁŚNIE NIE !!! Sa takie kominki w formie kozy-pieca np.Spartherm ale tu raczej nie o tej klasie cenowej rozmowa... Generalnie kozy sa do mniejszych pomieszczeń. Piece o mocach 4-8 kW mają mniejszy pobór powietrza Tu mozna dac "dotlenienie" w okolice pieca z regulowną ilościa powietrza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 24.08.2005 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Czy wiecie moze czy w polsce mozna kupic koze firmy HASE czy musze jechac 1000km? http://www.hase.de/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_ma 20.09.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Trochę odgrzewam temat Poszukuję kozy z płaszczem wodnym oraz z możliwością zewnętrznego doprowadzenia powietrza (rurką pod posadzką). Czy ktoś zna taką kozę łączącą te dwie rzeczy - mają albo jedno, albo drugie, a większość nic z tych dwóch rzeczy... No i najbardziej podobają mi się te z kaflami po bokach, no ale kwestie techniczne ważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mattdl 20.09.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 pewnie wujek google znawpisz w przegladarke kominki z płaszczem wodnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_ma 21.09.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 mattdl - pewnie że wujek google zna i znalazł mi już wcześniej różne piece kominkowe z płaszczem, ale nie znalazł takiego, który by miał i płaszcz wodny i możliwość doprowadzenia powietrza z zewnątrz. A ja szukam kozy łączącej te obydwie cechy - stąd moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts