Beaty 05.05.2006 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Selimm! no nie! miałeś pakt z diabłem, że Ci z tą pogodą wyszło A co do drinków, chmm ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 05.05.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witam To teraz przyznać się, kto głosował na kaczorów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 05.05.2006 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.05.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Selimm! no nie! miałeś pakt z diabłem, że Ci z tą pogodą wyszło A co do drinków, chmm ... z diablem to ja za pan brat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 05.05.2006 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Ty- to pożycz mi tego diabła- na mój problem jest w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.05.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 To nie jest śmieszne.... Ja kończę studia i od września będę pajdagogiem-nauczycielem... A tu taki mi-ni-ster... RATUJCIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.05.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 diobła sie nie-pozycza musisz poznoc takigo co gupie fulo podobno w nim dioboł siedzi ale wysokich Romanow to dioboł juz opuscił tam płaczki trza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.05.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witam To teraz przyznać się, kto głosował na kaczorów . sie chyba teraz wstydza i maja czego Ale spokojnie , dlugo to przeciez nie potrwa . Nie dogadaja sie miedzy soba . Nie ma takiej mozliwosci . ps .ale mnie zamurowalo jak przeczytalam na onecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 05.05.2006 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Selimm-aleś symp, a jo jak fajnie poprosza to mi go dosz? Ino na tydzyń? co? Nie znom takich co fandzolom, kurde , same kształcone! No, dej sie skusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 05.05.2006 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Premiumpremium- witaj na drodze zatraceńców. A co myślisz o ": A może jeden z pomysłów moich wychowanków na idealne morderstwo?- otóż przygotować formę w kształcie sopla lodu, napełnić go wodą, wsadzić do zamrażalnika, użyć, dowód zbrodni sam się rozpłynie.... To tak podali mi do mojej wiadomości jakbym chciała kogoś usadzić, bo koniec roku szkolnego blisko"- czy może teraz na uczelniach uczą jak sprostać czemuś takiemu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.05.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 jo by sie doł ...ale musza poudawać gieroja jeszcze ciekawi mnie ino co byś Ty z nim zrobiła ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 05.05.2006 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Rrmi- zamurowało Cię, czyli bliski stan w stosunku co do mojej hibernacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 05.05.2006 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Selimm- a kiedy zmiynkniesz? Jo poczekom, jo gieroj baba, zaprawiono w bojach A jak już Ci go łoddom i jak się z nim dogodosz to łon Ci som powie co my wykombinowali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.05.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 jo już miekkkkna , ale fason trzima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 05.05.2006 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 A zmiynkniesz do jedenostej, bo mnie spanie biere! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.05.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 je tu kiery co głosowol na PIS ??? bo jakbych mu tak doł bezpysk to by bez nupla usnył wisz starom sie jak moga tyn fason trzimac , jak mi idzie ?? jo je jak wysoki Roman ...czekom cierpliwie ..tfu tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.05.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 je tu kiery co głosowol na PIS ??? bo jakbych mu tak doł bezpysk to by bez nupla usnył wisz starom sie jak moga tyn fason trzimac , jak mi idzie ?? jo je jak wysoki Roman ...czekom cierpliwie ..tfu tfu ja chopecku, godo sie, bez tyn gupi bezpysk, co by mu nypel z pyska wylecioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 05.05.2006 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Czymanie fasona mi sie podobo- szczególnie to dać po pysku! Ty, a może ja się w ten wtorek pobawię w boksera? Jak mi któryś podskoczy to mu w m...dę? Kurde, idę spać- głupawki dostaję Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.05.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 lyj ile popadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Proszę - już wystarczająco zdołował mnie fakt że ten ............... ma wpływ na edukację moich dzieci pleeeeeeese... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts