Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Minister edukacji...

Beaty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 399
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nefer zgadujesz czy pisza cos o tym .Ja dzis juz nie czytam wiadomosci , wystarczy.

Nie posle swojego dzieciaka .

Slowo daje :evil: :evil:

Propozycja padła kilka dni temu - przed świętami majowymi. Teraz się to wszystko układa w całość.... niestety...

Właściwie to ministrem oświaty i każdym innym ministrem to mółbym być ja. Mam takie samo doświadczenie jak własnie powołani ministrowie.

Myślę, że większe, bo umiesz czytać i pisać :) A tu takiej pewności nie ma, o nie...

Właściwie to ministrem oświaty i każdym innym ministrem to mółbym być ja. Mam takie samo doświadczenie jak własnie powołani ministrowie.

Myślę, że większe, bo umiesz czytać i pisać :) A tu takiej pewności nie ma, o nie...

Dziękuję Nefer... Jutro rano muszę wykonać parę telefonów (Jarosław K., Lech K., Tadeusz R. i paru pomniejszych) i za parę dni oglądajcie mnie w telewizorze :lol: :lol: :lol:

Dziękuję Nefer... Jutro rano muszę wykonać parę telefonów (Jarosław K., Lech K., Tadeusz R. i paru pomniejszych) i za parę dni oglądajcie mnie w telewizorze :lol: :lol: :lol:[/quote

OBY :)

Giertych ministrem edukacji :o :evil: :oops: - czego my nauczyciele możemy się spodziewać? Podniesienia pensum, religii na całego, odgórnych wzorców wychowania, wydłużenia roku szkolnego, obniżenia pensji, dewaluacji wykształcenia? O Leperze nie wspomnę...Załamałam się...Nie wierzę...Uciekam...

Uczę także w gimnazjum dla dorosłych, gdzie dzieciaki średnio repetowały po 4 lata, przeciętnie każde ma jakiś wyrok, kuratora i obecnie dla nich autorytetem jest ten, który ma 4 wyroki i jest wicepremierem! Ja chyba zwariuję! Wszystkie moje godziny wychowawcze są do du...y! Chciałam z nich zrobić ludzi, już było lepiej i .... Następne spotkanie z nimi we wtorek i co ja mam im powiedzieć?- czy tak: kochani to o czym chrzaniłam, to wiecie mowa - trawa? :o

Uciekaj dziecino, uciekaj jak najdalej.

Jak ktos taki jak ty moze byc nauczycielem????????

Skad wiesz jakim ministrem bedzie p.Giertych???Moze pozwolisz mu troche popracowac i pozniej bedziesz wyrazac swoje oburzenie i niesmak!!!

Z tego co wiem to ten Pan zna slowo PATRIOTYZM w przeciwienstwie do wielu z was na tym forum.

Tak sie sklada ze znam srodowisko nauczycielskie i moglbym tu wiele o nim napisac zwlaszcza o tych mlodych "nauczycielach".

Wiesz kto to byl p. M.Handke????????

Zaloze sie ze nie, wiec ci powiem ze to wlasnie ten pan ze swoimi kolesiami , tu uzyje waszego jezyka, rozpierdolil polskie szkolnictwo.

Wiec wez sobie dziecino relanium i poloz sie spac a jutro spojrzyj inaczej na rzeczywistosc jak potrafisz .

Czesc

Beaty

FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100)

NAUCZYCIEL:

Wszystkie moje godziny wychowawcze są do du...y!

kochani to o czym chrzaniłam

Zasiadam do napisania konspektu na tę cholerną lekcję- ja nauczyciel dyplomowany z kilkunastoletnim stażem!

A co do drinków, chmm

Jak mi któryś podskoczy to mu w m...dę?

Beaty

FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100)

NAUCZYCIEL:

Wszystkie moje godziny wychowawcze są do du...y!

kochani to o czym chrzaniłam

Zasiadam do napisania konspektu na tę cholerną lekcję- ja nauczyciel dyplomowany z kilkunastoletnim stażem!

A co do drinków, chmm

Jak mi któryś podskoczy to mu w m...dę?

I to by bylo na tyle.

Dzieki antibelferr

Jak usłyszałem wczoraj "radosną" wieść o naszych nowych ministrach to totalnie sie załamałem, ale gdy zobaczyłem w którymś z programów informacyjnych moment wręczenia nominacji Romkowi to się roześmiałem. Przypomniał mi się dowcip:

Jak wygląda Kaczyński w garniturze Giertycha?

Przez rozporek.

To rzeczywiście by pasowało :D :D :D .

Pozdrawiam i głowa do góry.

Kiedyś sami odejdą, a szkoda mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych.