rrmi 05.05.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 A ja jestem ciekawa jak bedzie z religia w szkole , mam nadzieje , ze przymusu nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 A ja jestem ciekawa jak bedzie z religia w szkole , mam nadzieje , ze przymusu nie bedzie Będzie i ocena wejdzie do średniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.05.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Nefer zgadujesz czy pisza cos o tym .Ja dzis juz nie czytam wiadomosci , wystarczy. Nie posle swojego dzieciaka . Slowo daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 05.05.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Powinni jednak dać na ministra oświaty Renatę Beger - jest bardziej na bieżąco ze szkolnictwem (niedawna matura). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Nefer zgadujesz czy pisza cos o tym .Ja dzis juz nie czytam wiadomosci , wystarczy. Nie posle swojego dzieciaka . Slowo daje Propozycja padła kilka dni temu - przed świętami majowymi. Teraz się to wszystko układa w całość.... niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 05.05.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Właściwie to ministrem oświaty i każdym innym ministrem to mółbym być ja. Mam takie samo doświadczenie jak własnie powołani ministrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Właściwie to ministrem oświaty i każdym innym ministrem to mółbym być ja. Mam takie samo doświadczenie jak własnie powołani ministrowie. Myślę, że większe, bo umiesz czytać i pisać A tu takiej pewności nie ma, o nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 05.05.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 hihi wlasnie uzmyslowilam swojemu mezowi kto jest teraz jego ministrem (nie powiem podlamal sie...), nie wiem jak wy ja czekam kiedy ten sejm sie rozwiaze, jak dla mnie sytuacja polityczna naszego pieknego kraju jest co najmniej komiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 trochę śmieszno, trochę straszno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 05.05.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Właściwie to ministrem oświaty i każdym innym ministrem to mółbym być ja. Mam takie samo doświadczenie jak własnie powołani ministrowie. Myślę, że większe, bo umiesz czytać i pisać A tu takiej pewności nie ma, o nie... Dziękuję Nefer... Jutro rano muszę wykonać parę telefonów (Jarosław K., Lech K., Tadeusz R. i paru pomniejszych) i za parę dni oglądajcie mnie w telewizorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Właściwie to ministrem oświaty i każdym innym ministrem to mółbym być ja. Mam takie samo doświadczenie jak własnie powołani ministrowie. Myślę, że większe, bo umiesz czytać i pisać A tu takiej pewności nie ma, o nie... Dziękuję Nefer... Jutro rano muszę wykonać parę telefonów (Jarosław K., Lech K., Tadeusz R. i paru pomniejszych) i za parę dni oglądajcie mnie w telewizorze [/quote OBY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 05.05.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Czarną wstążkę na antenę w samochodzie przyczepię . Nastały nieciekawe czasy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Czarną wstążkę na antenę w samochodzie przyczepię . Nastały nieciekawe czasy . To bardzo ciekawy pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Swierszcz1719500124 05.05.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witam To teraz przyznać się, kto głosował na kaczorów . ja i z wielką chęcią zrobię to ponownie jeśli zajdzie potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matth 05.05.2006 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Giertych ministrem edukacji - czego my nauczyciele możemy się spodziewać? Podniesienia pensum, religii na całego, odgórnych wzorców wychowania, wydłużenia roku szkolnego, obniżenia pensji, dewaluacji wykształcenia? O Leperze nie wspomnę...Załamałam się...Nie wierzę...Uciekam... Uczę także w gimnazjum dla dorosłych, gdzie dzieciaki średnio repetowały po 4 lata, przeciętnie każde ma jakiś wyrok, kuratora i obecnie dla nich autorytetem jest ten, który ma 4 wyroki i jest wicepremierem! Ja chyba zwariuję! Wszystkie moje godziny wychowawcze są do du...y! Chciałam z nich zrobić ludzi, już było lepiej i .... Następne spotkanie z nimi we wtorek i co ja mam im powiedzieć?- czy tak: kochani to o czym chrzaniłam, to wiecie mowa - trawa? Uciekaj dziecino, uciekaj jak najdalej. Jak ktos taki jak ty moze byc nauczycielem???????? Skad wiesz jakim ministrem bedzie p.Giertych???Moze pozwolisz mu troche popracowac i pozniej bedziesz wyrazac swoje oburzenie i niesmak!!! Z tego co wiem to ten Pan zna slowo PATRIOTYZM w przeciwienstwie do wielu z was na tym forum. Tak sie sklada ze znam srodowisko nauczycielskie i moglbym tu wiele o nim napisac zwlaszcza o tych mlodych "nauczycielach". Wiesz kto to byl p. M.Handke???????? Zaloze sie ze nie, wiec ci powiem ze to wlasnie ten pan ze swoimi kolesiami , tu uzyje waszego jezyka, rozpierdolil polskie szkolnictwo. Wiec wez sobie dziecino relanium i poloz sie spac a jutro spojrzyj inaczej na rzeczywistosc jak potrafisz . Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antibelferr 05.05.2006 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Beaty FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100) NAUCZYCIEL: Wszystkie moje godziny wychowawcze są do du...y! kochani to o czym chrzaniłam Zasiadam do napisania konspektu na tę cholerną lekcję- ja nauczyciel dyplomowany z kilkunastoletnim stażem! A co do drinków, chmm Jak mi któryś podskoczy to mu w m...dę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matth 06.05.2006 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Beaty FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100) NAUCZYCIEL: Wszystkie moje godziny wychowawcze są do du...y! kochani to o czym chrzaniłam Zasiadam do napisania konspektu na tę cholerną lekcję- ja nauczyciel dyplomowany z kilkunastoletnim stażem! A co do drinków, chmm Jak mi któryś podskoczy to mu w m...dę? I to by bylo na tyle. Dzieki antibelferr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.05.2006 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 I to by bylo na tyle. Dzieki antibelferr Masz racje , ze kazdemu szansa sie nalezy . Nie mniej w mojej opinii Romek G jest facetem , ktory za ten stolek przepedzilby koze z poludnia na polnoc i TO JEST TRAGEDIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.05.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Jak usłyszałem wczoraj "radosną" wieść o naszych nowych ministrach to totalnie sie załamałem, ale gdy zobaczyłem w którymś z programów informacyjnych moment wręczenia nominacji Romkowi to się roześmiałem. Przypomniał mi się dowcip: Jak wygląda Kaczyński w garniturze Giertycha? Przez rozporek. To rzeczywiście by pasowało . Pozdrawiam i głowa do góry. Kiedyś sami odejdą, a szkoda mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 06.05.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Witam Nie mniej w mojej opinii Romek G jest facetem , ktory za ten stolek przepedzilby koze z poludnia na polnoc i TO JEST TRAGEDIA I jeszcze coś jej zrobił, tak z nudów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts