Czosnek 27.02.2003 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Instalator zaproponował mi system multyrama do instalacji wody i ogrzewania.Mam prośbę o przedstawienie doświadczeń, za i przeciw temu systemowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 04.03.2003 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 KISAN poczytaj proszę najpierw regulamin forum. Twoja wypowiedź to ewidentna reklama firmy, a nie porada Zbyt nahalni tutaj tracą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 04.03.2003 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Masz rację Brat KISAN nie rób tego tak nachalnie. Forum nie służy do zdobywania nowych rynków zbytu dla produktu. A mówienie, że jesteście jedynym w Polsce dobrą radą nie jest !Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czosnek 04.03.2003 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Cóż wątek biegnie w kierunku czy Kisan uprawia reklamę czy nie, a ja ciągle nie wiem nic o systemie MULTYRAMA?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts