piotr.nowy 27.02.2003 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Noszę się z zamiarem budowy domu z bali drewnianych.Ktoś mieszka w takim domu, budował jak wrażenia ,jakie ta technologia ma wady i zalety (praktycznie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 27.02.2003 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 już był taki wątek poszukaj domy z bali hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 27.02.2003 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Dzięki za odpowiedź.Jestem tu(na forum) od dzisiaj i nie do końca wiem co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 27.02.2003 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Jak dom z bali to tylko w górach. Gdzie indziej sobie go nie wyobrażam. Nowy dom z bali w górach zawsze będzie miał swoją prezencję i niską utratę wartości. Na innych terenach Polski będzie się kojarzył z biedą i kurną chatą. Taka już nasza tradycja i obyczajowość. Jeżeli na nizinie, to tylko leśniczówka z bali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 27.02.2003 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 W moim wypadku ma to być w górach i to cos na kształt leśniczówki.Mam upatrzona działkę i projekt.Chcę budować z okragłych bali drewnianych o śr.220-250mm (nie wymagają ocieplenia i dom jest drewniany z zewnątrz i od wewnątrz.Boję się tylko trafić na niesolidnego producenta bali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 27.02.2003 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Może bardziej konkretnie :kto cos wie,dobrego albo złego o firmach:LOGPOL,MAZURSKIE DOMY,SEGA,WAKO innych mających w swojej ofercie bale o okrągłym przekroju?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 27.02.2003 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Podłącz się do tego forum:Murator Forum Index >> Wymiana doświadczeń >> domy z bali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts