nastal 05.05.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witam, w lipcu rozpoczynamy budowę domu w Czarnowie (za Bydgoszczą w stronę Torunia). Mam pytanie, czy jest tu ktoś z okolicy? Jak się mają w Czarnowie sprawy związane z podtopami? Tam, gdzie się budujemy czyli z lewej strony jadąc w kierunku Torunia ponoć nie ma takiego problemu. Zrobiliśmy wywiad wśród mieszkańców. Postanowilismy dla przestrogi spytać również na forum, zna ktoś może przypadki, gdzie w Czarnowie podchodzi woda? Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga215 10.08.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Witam, Budujemy się również w Czarnowie.Co do podtopień to nic nie wiem. Natomiast od dzisiaj mam ekipę murarzy, rozmawiałam z szefem co do ich wolnych terminów, odpowie mi w sobotę lub poniedziałek. Czy sš dobrzy tego nie wiem, zobaczymy jak postawiš ciankę. Namiary dostałam od dekarza, bo też miałam kłopot ze znalezieniem ekipy. Jak będziesz zainteresowany podam namiary. Jeżeli terminy bedš odpowiadały to zawsze możesz ich sprawdzić wczeniejsze wykonania.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts