MMW 05.05.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Kupię barakowóz lub kontener na budowę w okolicach Szczecina,najlepiej niedrogo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMW 17.05.2006 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Czy w okolicach Szczecina nikt nie kończy budowy i nie chce się pozbyć niepotrzebnego kontenera???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMW 25.05.2006 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 bardzo potrzebuję baraczek!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMW 21.06.2006 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 A może się uda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 23.06.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 zapytaj agnieszki1 właśnie kończy budowę i będzie chciała sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.06.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 zapytaj agnieszki1 właśnie kończy budowę i będzie chciała sprzedać juz sprzedany ale dzieki mariobros za pamiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMW 28.06.2006 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 zapytaj agnieszki1 właśnie kończy budowę i będzie chciała sprzedać juz sprzedany ale dzieki mariobros za pamiec Dzięki za informację!Strasznie żałuję,że przeszedł mi koło nosa baraczek znajdujący się tak blisko mnie.Ostatnio rzadko zaglądam na forum,muszę to poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jun_ior 01.07.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Witam. Mam do sprzedania barakowoz na kołach. Stoi na prawobrzeżu w Szczecinie. Wymiary 5x2,5m. Barak w dobrym stanie z instalacją elektryczną do wzięcia od razu. Więcej informacji proszę dzwonić 606981984. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 02.07.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 kup mala przyczepe keping typ 126 na budowe jak ynalay stoi taka na ul nurkowej w szn dabiu pogadaj y gođciem y domu naprzeciw warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.08.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 zapytaj agnieszki1 właśnie kończy budowę i będzie chciała sprzedać juz sprzedany ale dzieki mariobros za pamiec Dzięki za informację!Strasznie żałuję,że przeszedł mi koło nosa baraczek znajdujący się tak blisko mnie.Ostatnio rzadko zaglądam na forum,muszę to poprawić. czy już kupiłeś barak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMW 06.09.2006 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 zapytaj agnieszki1 właśnie kończy budowę i będzie chciała sprzedać juz sprzedany ale dzieki mariobros za pamiec Dzięki za informację!Strasznie żałuję,że przeszedł mi koło nosa baraczek znajdujący się tak blisko mnie.Ostatnio rzadko zaglądam na forum,muszę to poprawić. czy już kupiłeś barak? Nie jeszcze nie kupilam,dajemy sobie radę bez baraku,jeśli trafi się dobra oferta z pewnością kupimy.Może coś słyszałaś? Dzięki za pamięć Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts