piotr.nowy 27.02.2003 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Czy ktoś moze polecić firmę produkującą bale drewniane do budowy domu.ą może ktoś ma złe doświadczenia z którąś z firm.Będę wdzięczny za wszystkie informacje i sugestie w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciesla 01.03.2003 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2003 Jesli pragniesz mieszkac w domu z bali jest kilka mozliwosci.1)mozesz kupic projekt i szukac producenta.2)kupic projekt od producenta. Jesli wybrales ten drugi wariant zapraszam do siebie. Buduje domy w technologii bali drewnianych laczonych metoda wiencowa. Material-swierk lub dab. W najblizszej przyszlosci bede wykonywal domy z akacji, ale nie mam jeszcze klienta. Jesli jestes zainteresowany przeslij na maila swoje potrzeby( ilosc pokoi, pow.,szer. dzialki),a ja wysle ci projekty i ogolny koszt. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marit 25.02.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Cześć! mogę Ci podać nr telefonu jednej Osoby. Znalazłam ją przypadkowo, sprzedaje bali drewniane (sosna) już przygotowane do budowy, różnej wielkosci (zalezy od domu jaki wybierzesz), ma dużo projektów i cena bardzo dobra. Polecam naprawdę, traciła bardzo dużo czasu na mnie. Miła, sympatyczna osoba, poleczm gorąco. Nie będziesz żałować)))))+48 796525460 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marit 25.02.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Cześć! mogę Ci podać nr telefonu jednej Osoby. Znalazłam ją przypadkowo, sprzedaje bali drewniane (sosna) już przygotowane do budowy, różnej wielkosci (zalezy od domu jaki wybierzesz), ma dużo projektów i cena bardzo dobra. Polecam naprawdę, traciła bardzo dużo czasu na mnie. Miła, sympatyczna osoba, poleczm gorąco. Nie będziesz żałować))))) +48 796525460 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts