ddoommiinniikk 05.05.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Jeśli są tu na forum pracownicy ministerstw, w któwych nastali nowi ministrowie w randze wicepremiera, to chciałbym poznać ich zdanie: czego się spodziewają i czego oczekuja po nowym szefie. W dalszej kolejności, gdy już rozpoczną urzędowanie - jacy są, tacy jak w mediach, czy bardziej ludzcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 06.05.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Chyba nie tak łatwo Ci pójdzie A jak myślisz- czy wiedzą co to jest internet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 07.05.2006 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Wszystkie ministerstwa mają swoje strony internetowe, więc powinni go mieć (czy uzywają - to oddzielna kwestia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 08.05.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Wiecie co , dużo juz w tej naszej kochanie ojczyźnie przeżyłam , i komunę i stan wojenny , solidarność , kartki na cukier i na obrączki ślubne, ale zawsze miałam poczucie że TUTAJ jest moje miejsce . Dzisiaj , kiedy jeden z wicepremierów ma prawomocny wyrok karny, taka pewna juz tego nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.05.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Wyjatkowo nie napisze sama, tylko skopiuje slowa pewnej kobiety (ktora namietnie czytuje ) jaki napisala w swoim blogu bo podpisuje sie 4 kopytami i jakbym chciala napisac "od siebie" to wyszedłby plagiat... a mnie tam się podoba! I jakoś mnie to nie przeraża - z prawdziwą przyjemnością patrzę, jak Lepperowi i Giertychowi rysy nagle złagodniały, wzrok się rozjaśnił, czoła wygładziły, jedno opadło, drugie się podniosło. Całe napięcie, agresja, wściekłość i gniew uleciały, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Chłopcy wreszcie dostali to, o co w takim znoju i z taką śmiertelną determinacją walczyli - mają swoje łupy i swoje branki - mają swoje stanowiska, apanaże, pozycje - mają władzę. I proszę - jaka metamorfoza - jaki miły, łagodny ten Giertych, jaki stateczny i sympatyczny ten Lepper. No jakoś mnie to jednak nie przeraża - widzę chłopców, którzy osiągneli cel i poza tym celem nic ich już nie interesuje. Ideologia? Dajcie spokój, nie bądźcie śmieszni, Giertych nie jest żadnym ideologiem, jest chłopcem, który marzył, żeby zostać królem, Lepper tym bardziej. Nic nam nie zrobią, nie będą mieli kiedy - będą się pławić i to im zajmie cały ich cudowny, błogi, rajski czas. A czas nie jest z gumy, więc trzeba korzystać póki co - obaj o tym doskonale wiedzą. (...) A poza tym - to minie, jak wszystko. Nawet jeżeli Giertych będzie próbował indoktrynować dzieci, to skończy się to tym, czym kończyło w liceach w latach 80-tych - milczące przerwy, podziemne gazetki szkolne - wyrośnie nam nowe walczące i zbuntowane pokolenie. "Patriotyzm jutra" najszybciej może zostać pogrzebany własnie dzięki Giertychowi. I chwała mu będzie za to. Ciśnij Romek, ciśnij - ta ospała i głupawa młodzież może nam się wreszcie zaktywizuje i zacznie się buntować, bo jak na razie to ich tylko chipsy i debilne gadżety są w stanie chwilowo wybudzić z letargu. A że zagranicą wstyd? Jaki wstyd - czy my ich eksportujemy gdzieś? Niech sobie zagranica popatrzy na swojego pajaca Berlusconiego, chciwego eks-kanclerza Schroedera, ćwoka Buscha - czego my się mamy niby wstydzić. Nasz kochany elektorat w niczym nie gorszy od włoskiego czy amerykańskiego. Jak zwykle. A mnie tymczasem ciepło się na sercu robi, gdy patrzę na te dwie odprężone i szczęśliwe twarze. To miło, kiedy ludziom udaje się zrealiować marzenia. I jeszcze ten kibol ze Szczecina jako minister od morza - toż to cud, personifikacja amerykańskiego snu - od pucybuta do milionera, w tym wypadku z dresa na ministra. Tego by nawet Dołęga-Mostowicz nie wymyślił. Polska to doprawdy kraj nieograniczonych mozliwości. (...) (z : http://arundati.blox.pl/html ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 09.05.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Zielonooka- chyba masz rację Poooowwwoooliiiiii też tak zaczynam myśleć. Szczegolne osłupienie wywołała u mnie informacja o podwyżce płac nauczycieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.05.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Aż o całe 5 % to będzie tak od 30 do 100 zł, cholernie miłościwy i ludzki pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.05.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 zielonooka .....dzięki za tekst ( szkoda,że nie Twój ) który wywołał uśmiech na mej twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.05.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 zielonooka .....dzięki za tekst ( szkoda,że nie Twój ) który wywołał uśmiech na mej twarzy na mojej tez, dlatego zamiescilam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 09.05.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 No właśnie podobnie mówi moja koleżanka. Może to jej blog? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korolowo 10.05.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 byle się to szybko rozwaliło i byle do nowych wyborów!!!! Nowy rząd może jeszcze da rade posprzątać, PO, nowa partia Piskorskiego, SLD o tym marzymy.... ministrowie Schetyna, Piskorski (np od leśnictwa), Jacek Bachalski (np praca i renciści), Janik, Oleksy, podatek liniowy i do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.05.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 byle się to szybko rozwaliło i byle do nowych wyborów!!!! Nowy rząd może jeszcze da rade posprzątać, PO, nowa partia Piskorskiego, SLD o tym marzymy.... ministrowie Schetyna, Piskorski (np od leśnictwa), Jacek Bachalski (np praca i renciści), Janik, Oleksy, podatek liniowy i do przodu wareczka, to Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.05.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 No właśnie podobnie mówi moja koleżanka. Może to jej blog? moze? ale ta pani jest z warszawy i ma bardzo bujne, czasem wrecz szokujace zycie erotyczne ktorym sie na łamach blogu dzieli pasuje do kolezanki ten opis ? a wracajac do tematu... ciekawa jestem jakby to wygladalo jakby PO wygrała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.05.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Zielonooka, ciekawe pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.05.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 równiez byłby burdel, ale może bardziej honorny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.05.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Chyba w każdej partii są osobniki którym jak naplujesz to powiedzą, że deszcz pada. A do fotela przyklejaja się "poxipolem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 10.05.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 byle się to szybko rozwaliło i byle do nowych wyborów!!!! Nowy rząd może jeszcze da rade posprzątać, PO, nowa partia Piskorskiego, SLD o tym marzymy.... ministrowie Schetyna, Piskorski (np od leśnictwa), Jacek Bachalski (np praca i renciści), Janik, Oleksy, podatek liniowy i do przodu wareczka, to Ty? Wyjatkowo podobny, nie??? Tylko czemu zmienia nicki z coraz większa czestotliwoscią??? Nie rozumiem, wszak tu sami swoi..... :) więc bez krępacji..... Mnie sie bardzo podobało jak Zyta wczoraj po spotkaniu z wicepremierem nówką, mówiła ze ponad godzine gadali, dostał zapiski i obiecał, ze nie zgubi tylko sie nauczy...rozczulajace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.05.2006 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 a wracajac do tematu... ciekawa jestem jakby to wygladalo jakby PO wygrała? Ja mysle ze wcale lepiej by nie bylo niestety. Zielonooka a Ty znow zmieniłas wizeruneczek - tez ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.05.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 dzieki a wracajac tez pewnie ze z PO wcale nie bylo by rozowo choc wydaje mi sie ze mniej "buraczanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.05.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 dzieki a wracajac tez pewnie ze z PO wcale nie bylo by rozowo choc wydaje mi sie ze mniej "buraczanie" buraczanie pewniej mniej chociaz czasem mozna sie juz nawet pomylic kto "burak" a kto nie przy tej ich medialnej wiecznej grze W zasadzie to same "buraki" na dodatek zakłamane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts