niktspecjalny 06.05.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 tylu jest forumowiczów wiec nic by sie nie stało gdyby na "jakieś konto" wpływały pieniażkowe grosiki np. dla X z miasta Y...szczytny cel. .Za lat kilka... (wybrana/ny X)miałby swój domek i nie martwił się tak jak wszyscy uczestnicy tego jakże szacownego Forum jaki materiał ,strop,dach,farba, i te inne duperszmity.Wiem ,że skrytykujecie mój pomysł i stwierdzicie ,że to niemożliwe ale .......................!!!!!!!!! to nie żart to rzeczywistość która nas dopada(moje) pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.05.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 jak chcesz wybrać tego X i jakie to miasto Y? zbierać mozna tylko na kogos konkretnego, no i z tym domem to chyba przesadziłeś Uzasadnij, dlaczego społecznośc ma zafundować dom jednostce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.05.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 ... no i co? niktspecjalny - rozwiń sie bardziej, bo na razie, to chyba tylko głośno myślisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.05.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Czyżby chodziło o ciebie w roli odbiorcy datków i gospodarza konta???? Dział psycholog dyżurny... to zdecydowanie dobre miejsce dla tego pomysłu. Lekarstwo - zimny kompres i zimne piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Ależ Kochani !!! Pomysł przedni - chętni proszeni o przesyłanie numeru konta na priva Nikogospecjalnego - chce człowiek pomóc - czemu nie ??? Dobre ma serduszko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.05.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 ja kce z tysiaka ... da się zrobić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.05.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 ja kce z tysiaka ... da się zrobić ?? Pawson - tysiaka dają w ramach becikowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.05.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 ja kce z tysiaka ... da się zrobić ?? Pawson - tysiaka dają w ramach becikowego o widzisz ... to sie obłowisz mysmy się niestety 24 dni pospieszyli i taka kasiora nam kolo nosa przeszla ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.05.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 ja kce z tysiaka ... da się zrobić ?? Pawson - tysiaka dają w ramach becikowego o widzisz ... to sie obłowisz mysmy się niestety 24 dni pospieszyli i taka kasiora nam kolo nosa przeszla ... Rozumiem - teraz musisz w necie kombinować, żeby taaką stratę odrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.05.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 06.05.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Przepraszam, czy można już zgłaszać propozycje, kto ma być INNYM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.05.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Hej, a może chodzi o dom dla kosmitów, obcych znaczy się??? Taka tam przystań po lądowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 06.05.2006 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Witam Ja chcę być INNY ....zainteresowanym podam nr konta ....a dla najlepszych i najwiekszych sponsorów ....to nawet zafunduje kawkę i wydzielę 1 m2, ich własnego miejsca na ołtarzyk ku ich naiwności Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.05.2006 04:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 widać pomysl nie rentowny ale po waszych wypowiedziach widać ,że można zbierać tylko na budowe domu życia. nie chciałem nikogo urazic tylko zobaczyć czy w srodowisku forum np.JUREK OWSIAK ma jakiś sens. sorki nie było tematu i prosze nie komentujcie go już wiecej. p.s zapytano mnie kiedyś ...co daje mi ten murator? odpowiedz ...fantastyczne doswiadczenie. teraz wiem ,że to chyba prawda. gorąco pozdrawiam z poważaniem NIKTSPECJALNY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 07.05.2006 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Ja też spać nie mogę , ale takie ciekawe ..... pomysły mi nie przychodzą do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 07.05.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 No i widzicie - obraził się biedaczek A chciał być drugim Owsiakiem. Ale znowu społeczeństwo nie dorosło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 07.05.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 .......................ale po waszych wypowiedziach widać ,że można zbierać tylko na budowe domu życia. nie chciałem nikogo urazic tylko zobaczyć czy w srodowisku forum np.JUREK OWSIAK ma jakiś sens. gorąco pozdrawiam z poważaniem NIKTSPECJALNY. ja osobiście poczułem się urażony i delikatnie wk.... polecam wątek i później kilka chwil na przemyślenie http://forum.muratordom.pl/viewforum.php?f=87 nie oczekuję przeprosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Och, drogi Rezi, przecież to kwestia priorytetów i wyboru Przecież łatwiej poprosić o datek na dom niż na niego zapracować NIe denerwuj się - głupich nie sieją - sami się rodzą. A każdy i tak w swoim sumieniu załatwia te sprawy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karmi 07.05.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Prosze Panstwa, rozwiaze spory podam swoj numer konta i wszyscy beda zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 07.05.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 A ja nadal myślę, że to był dowcip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts