Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wybudujmy dom "INNEMU"

Recommended Posts

tylu jest forumowiczów wiec nic by sie nie stało gdyby na "jakieś konto" wpływały pieniażkowe grosiki np. dla X z miasta Y...szczytny cel. .Za lat kilka... (wybrana/ny X)miałby swój domek i nie martwił się tak jak wszyscy uczestnicy tego jakże szacownego Forum jaki materiał ,strop,dach,farba, i te inne duperszmity.Wiem ,że skrytykujecie mój pomysł i stwierdzicie ,że to niemożliwe ale .......................!!!!!!!!!

to nie żart to rzeczywistość która nas dopada(moje)

pozdrowionka :wink:

ja kce z tysiaka ... da się zrobić ?? :roll: :roll:

Pawson - tysiaka dają w ramach becikowego :lol:

o widzisz ... to sie obłowisz :lol: :lol:

mysmy się niestety 24 dni pospieszyli i taka kasiora nam kolo nosa przeszla ...

Rozumiem - teraz musisz w necie kombinować, żeby taaką stratę odrobic ;)

widać pomysl nie rentowny ale po waszych wypowiedziach widać ,że można zbierać tylko na budowe domu życia.

nie chciałem nikogo urazic tylko zobaczyć czy w srodowisku forum np.JUREK OWSIAK ma jakiś sens.

sorki nie było tematu i prosze nie komentujcie go już wiecej.

p.s zapytano mnie kiedyś ...co daje mi ten murator? odpowiedz ...fantastyczne doswiadczenie. teraz wiem ,że to chyba prawda.

gorąco pozdrawiam z poważaniem NIKTSPECJALNY.

.......................ale po waszych wypowiedziach widać ,że można zbierać tylko na budowe domu życia.

nie chciałem nikogo urazic tylko zobaczyć czy w srodowisku forum np.JUREK OWSIAK ma jakiś sens.

gorąco pozdrawiam z poważaniem NIKTSPECJALNY.

ja osobiście poczułem się urażony i delikatnie wk.... :evil: polecam wątek i później kilka chwil na przemyślenie

http://forum.muratordom.pl/viewforum.php?f=87

nie oczekuję przeprosin

Och, drogi Rezi, przecież to kwestia priorytetów i wyboru :) Przecież łatwiej poprosić o datek na dom niż na niego zapracować :)

NIe denerwuj się - głupich nie sieją - sami się rodzą.

A każdy i tak w swoim sumieniu załatwia te sprawy ...