Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Ani i Gawła

Recommended Posts

• Odpowiedzi 48
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

lubię takie domki ,są w miom stylu

ile nasz powierzchni użytkowej

Bardzo dzikuje za uznanie, ale podejżalem Twoj dom jest wielki i nie ardzo pdobny do mojego(no moze roche :D ), domek ma 130 m kw. powierzchni liczone "po podlodze" bez garazu i balkonów. mamy 5 pokoi , kuchnie z aneksem jadalnym 2 łazienki, malą garderobę i spiżarnię. Wygodnie sie mieszka i niedrogo calkiem za ok 530 zł/ msc (srednia z 2 ostatnich lat). Ogrzewanie na prąd i troche kominkiem.

PS. zamieszcze jeszcze zdjęcia z wewnątrz.

Pozdrawiam Gawel z rodziną!

Podoba mi się Twój domek, małe domki sš urocze, a ten oprócz prostoty ma pewien urok:), osobiœcie wybrałabym tylko większe okna. Pozdrawiam

Cieszę sie, że podoba ci się nasz domek, co do okien jaki domek takie okna, w praktyce jest moze niezbyt switlisty, ale przezaciszny, a w naszym jesienno wiosenym i przejsciowym klimacie daje poczucie wszedobylskiej zaciszosci i bezpieczenstwa. PS. na prawde nie jest tak ciemno :D .

może nie całkiem podobny do mojego ale dach nie jest kopertowy

czyli cosik jak nasz :p

byłoby monotonnie gdyby domy były wszystkie takie same :wink:

jak na wizualnie nie duży domek macie tyle pomieszczeń co my

pozdrawiam barczyki

• 2 weeks później...

Na razie zamieszczam link do zdjecia kominka http://www.fotogalerie.pl/fotka/2631861148296893806

PS. mam prośbę jak zwiekszyc pojemność galerii na fotoonecie bo mam 5 zdjęć i pomimo utworzenia nowej galerii nie moge dodac więcej zdjęć??? :evil: Natomist na powyższej stronie pojemność też jest tylko 5 MB. Wiem że inni maja bardzo obszerne galerie, jak to zrobić?

Na razie zamieszczam link do zdjecia kominka http://www.fotogalerie.pl/fotka/2631861148296893806

PS. mam prośbę jak zwiekszyc pojemność galerii na fotoonecie bo mam 5 zdjęć i pomimo utworzenia nowej galerii nie moge dodac więcej zdjęć??? :evil: Natomist na powyższej stronie pojemność też jest tylko 5 MB. Wiem że inni maja bardzo obszerne galerie, jak to zrobić?

Pojemności nie zwiększysz, możesz jedynie zmniejszyć wielkość zdjęć :-? Choć 400x265 pikseli to nie za dużo i powinno Ci wejść sporo zdjęć :roll:

Dzieki ale nie wiem jak mam sie do tego zbrac bo bez zmniejszania zdjecia sa nie najlepszej jakosci w necie a normalnie oglądane na laptopie są super na prawde ładne.

PS.Ładna masz hacjendę ale do wykończenia jeszcze deko brakuje samo najlepsze na koniec :D