gawel 06.05.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Przedstawiam kilka zdjęć mojego domku. Po dwóch latach ciężkich prac ziemnych , nareszcie mam czas posiedziec w necie i może czymś się pochwalić? http://gawel.photosite.com/dom/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinka 06.05.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Podoba mi się Twój domek, małe domki sš urocze, a ten oprócz prostoty ma pewien urok:), osobicie wybrałabym tylko większe okna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.05.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 lubię takie domki ,są w miom stylu ile nasz powierzchni użytkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.05.2006 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 lubię takie domki ,są w miom stylu ile nasz powierzchni użytkowej Bardzo dzikuje za uznanie, ale podejżalem Twoj dom jest wielki i nie ardzo pdobny do mojego(no moze roche ), domek ma 130 m kw. powierzchni liczone "po podlodze" bez garazu i balkonów. mamy 5 pokoi , kuchnie z aneksem jadalnym 2 łazienki, malą garderobę i spiżarnię. Wygodnie sie mieszka i niedrogo calkiem za ok 530 zł/ msc (srednia z 2 ostatnich lat). Ogrzewanie na prąd i troche kominkiem. PS. zamieszcze jeszcze zdjęcia z wewnątrz. Pozdrawiam Gawel z rodziną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.05.2006 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Podoba mi się Twój domek, małe domki sš urocze, a ten oprócz prostoty ma pewien urok:), osobicie wybrałabym tylko większe okna. Pozdrawiam Cieszę sie, że podoba ci się nasz domek, co do okien jaki domek takie okna, w praktyce jest moze niezbyt switlisty, ale przezaciszny, a w naszym jesienno wiosenym i przejsciowym klimacie daje poczucie wszedobylskiej zaciszosci i bezpieczenstwa. PS. na prawde nie jest tak ciemno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 07.05.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 gawel dom jest naprawdę ładny. Prosty i skromny, ale właśnie przez to ładny Czekam na dalsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.05.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 może nie całkiem podobny do mojego ale dach nie jest kopertowy czyli cosik jak nasz byłoby monotonnie gdyby domy były wszystkie takie same jak na wizualnie nie duży domek macie tyle pomieszczeń co my pozdrawiam barczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.05.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 no i zapomniałam dopisać czekamy na zdjęcia z wnętrz - wszyscy tylko chcą podglądać jak ludziska mają w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 08.05.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 nie ma to jak podpatrywać gust innych czerpać inspiracje... czekamy na fotki ze środka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.05.2006 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Bardzo przepraszam wszystkich, mam naprawde chwilowy kipisz w zyciu, ale w ten weekend cos zamieszcze, troche cierpliwosci i dzieki za zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 22.05.2006 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Na razie zamieszczam link do zdjecia kominka http://www.fotogalerie.pl/fotka/2631861148296893806 PS. mam prośbę jak zwiekszyc pojemność galerii na fotoonecie bo mam 5 zdjęć i pomimo utworzenia nowej galerii nie moge dodac więcej zdjęć??? Natomist na powyższej stronie pojemność też jest tylko 5 MB. Wiem że inni maja bardzo obszerne galerie, jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.05.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Na razie zamieszczam link do zdjecia kominka http://www.fotogalerie.pl/fotka/2631861148296893806 PS. mam prośbę jak zwiekszyc pojemność galerii na fotoonecie bo mam 5 zdjęć i pomimo utworzenia nowej galerii nie moge dodac więcej zdjęć??? Natomist na powyższej stronie pojemność też jest tylko 5 MB. Wiem że inni maja bardzo obszerne galerie, jak to zrobić? Pojemności nie zwiększysz, możesz jedynie zmniejszyć wielkość zdjęć Choć 400x265 pikseli to nie za dużo i powinno Ci wejść sporo zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 22.05.2006 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Dzieki ale nie wiem jak mam sie do tego zbrac bo bez zmniejszania zdjecia sa nie najlepszej jakosci w necie a normalnie oglądane na laptopie są super na prawde ładne. PS.Ładna masz hacjendę ale do wykończenia jeszcze deko brakuje samo najlepsze na koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Załóż sobie album na http://www.photosite.comTam nie trzeba zmniejszać zdjęć.Jak będziesz mieć jakieś problemy chętnie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 22.05.2006 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Wielki dzieki Sonika, na pewno skorzystam i w koncu zamieszcze troche sensownych zdjęć, które na pewno zrobie bo... zaczynam urlop Nareszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.05.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 No dobrze... Z zewnątrz domek widać, kominek też. Teraz poproszę o fotki wnętrz A domek fajny-też będę miała taką bryłę, dwuspadowy dach. Ale masz fajnie...bo juz masz dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 23.05.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Ojej prawie taki sam domek jak mój. Tylko mój jest jeszcze w stanie surowym. Teraz przynajmniej wiem jak będzie wyglądał. Całkiem nieźle pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 26.05.2006 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Idąc za radą Soniki założylem album w na photosite. Na razie przedstawiam zdjęcia domu i otoczenia, a wnętrza już niedlugo http://gawel.photosite.com/dom/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 26.05.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 fajowo wyszło..ogród pięknieje, domek słodziutki...teraz czekamy na wnętrza:)..najciekawszy kąsek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 26.05.2006 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Uff w końcu sie wziąlem no prosze bardzo oto nasze (raczej skromne ale zaciszne) wnętrza parteru: P.S. Zdjęcia dzisiaj robione jeszcze cieplutkie Jak posprzątam to dorzucę górę http://pgawlowski.photosite.com/WNTRZA/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts