tryk 17.01.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 no to teraz natalia 3 w naszym wydaniu tylko parterowym: http://forum.muratordom.pl/album.php?albumid=4914 Podłogówka zdecydowanie za. Salon, kuchnia, wiatrołap, korytarz, łazienka i ew. kibelek. Sypialnie raczej tylko grzejniki. Ktoś ma podłogówkę pod deską trójwarstwową ew. panelami? Rozyk piekne zdjecia. Planuję również budowę Natalii 3. Mieszkam niedaleko Lublina, czy mógłbym zobaczyc Twoj domek . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosa31 24.04.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Witam!Cisza zapadła na forum, więc postanowiłam się pochwalić postępami.U nas końcówka wykończeniówki na dole, góra nieruszana, inwestujemy na zewnątrz płot, kostka, trawnik. Planowana przeprowadzka jeszcze w maju. Postaram się zrobić jakiś zdjęcia i wkleić coś. A co u was?? może więcej fotek i wpisów bo temat zrobił się mało aktywny.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasbog 25.04.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Witam, no właśnie zapadła jakaś cisza, ale to chyba dlatego że zima była długa. U mnie wstawione okna, zrobiona elektryka, w przyszłym tygodniu zaczyna prace hydraulik a po nim tynkarz. Teraz będę zamawiać drzwi wejściowe i zastanawiam się nad stalowymi np. Gerdy czy drewnianymi CAL. Gosa31 koniecznie wstaw zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulin7 26.04.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Witam! U nas podobnie jak u kasbog elektryka prawie skończona, jutro przychodzą tynkarze a potem hydraulika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil G 22.05.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Witam, chciałbym zobaczyć Natalię na żywo Czy ktoś może powiedzieć gdzie w okolicach Warszawy, Radomia lub Kielc można zobaczyć dom z zewnątrz? A może ktoś może pokazać dom w środku? Będę wdzięczny Pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talarek_ag 27.05.2013 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Zapraszamy do nas ! Wysłałam Ci kontakt.Mam też nadzieję, że w końcu znajdę czas i umieszczę w jakimś albumie fotki z naszej budowy. Za chwilę przeprowadzka a mój ostatni wpis to chyba jeszcze z okresu fundamentów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkin 01.06.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Witam wszystkich serdecznie,Przymierzam się do zakupu projektu NATALIA i chciałbym zobaczyć Natalię na żywo. Czy ktoś może powiedzieć gdzie w wielkopolsce można zobaczyć dom z zewnątrz lub ktoś może pokazać dom w środku? Będę bardzo wdzięcznyPozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
al.g. 19.06.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Witam wszystkich serdecznie, Przymierzam się do zakupu projektu NATALIA i chciałbym zobaczyć Natalię na żywo. Czy ktoś może powiedzieć gdzie w wielkopolsce można zobaczyć dom z zewnątrz lub ktoś może pokazać dom w środku? Będę bardzo wdzięczny Pozrawiam Mieszkamy w Pile. Zapraszam, jeśli ci po drodze:) Wcześniej jednak daj znać na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkin 25.06.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Dziękuje za zaproszenie. Jak będę miał okazję przejeżdzać koło Piły to odezwę się parę dni przed.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozyk 11.10.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Jak się podoba głosujcie Pamiętajcie, że samo kliknięcie nie jest równoznaczne z oddaniem głosu, trzeba podać maila i włączyć ze skrzynki 'linka' jaki przyjdzie... http://www.mgprojekt.com.pl/karolina-i-lukasz-rozyccy-1381074722_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avon76 12.11.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 (edytowane) Witam...chętnie odsprzedam projekt Natalii..odbicie lustrzane..tyle ,że już po naniesionych niewielkich zmianach i po zaakceptowaniu przez architekta...niestety,my nie damy rady wybudować ,tego prześlicznego domu...tak wyszło,nie po naszej myśli i czego bardzo żałujemy....chętnych proszę o wiadomość na email:[email protected] jakie dokonaliśmy to między innymi.-podniesienie scianki kolankowej o 1 pustak-zlikwidowanie tarasu na koszt powiększenia salonu-dodatkowe okno w salonie za wykuszem-okno tarasowe zamienione na trzyskrzydłowe-drzwi w pokojach na dole przesunięte bliżej sciany-dodatkowa ścianka między kuchnia a salonem Edytowane 12 Listopada 2013 przez avon76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellki 11.12.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Witam, czy ktoś buduje Natalie 4? Mamy wąską działkę a chcemy parterowy domek, tenprojekt wydaje się być idealny...Co o nim sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosa31 28.01.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Witam! Dawno się nie odzywałam, zdjęć nie załączałam a aktywność na forum jest zerowa. Znalazłam zdjęcia mojej kuchni robione telefonem i je wklejam. Wprowaziliśmy się w maju 2013 roku. - zrobiony tylko doł - rzeczy w pudełkach , ale mieszkamy. PomAŁU zabieramy się do robienia góry. Myśle że jak wszysko zrobie tzn wykończę (siebie też) ) to zrobię foty całości i sie pochwalę. Na razie to co znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosa31 28.01.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 i jeszcze witryan która zasłania salon od kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosa31 28.01.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 A teraz prośba - potrzebuję informacji jak wam się sprawdzają - ci co zrobili - garderoba w pokoju nad salonem.Chodzi mi o taką w kącie koło słupa z dwoma skosami.Najlepiej poprosiłabym o zdjęcia użytkowanej garderoby. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga0179 27.02.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Witam.Jestem zainteresowana projektem NATALIA 3. Mieszkam w Małopolsce.Chciałabym nawiązać kontakt z osobami które budują ten domek. Jeżeli to możliwe chciałabym zobaczyć domek ... Mój GG 500107200 . Pozdrawiam.Agnieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazinski 12.03.2014 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Przepraszam, w kwestii budowy domu Natalia mógłbym zadać kilka pytań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosa31 17.03.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Przepraszam, w kwestii budowy domu Natalia mógłbym zadać kilka pytań? Oczywiście - chociaż rzadko już ktoś tu bywa, ale pytaj proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosa31 28.11.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 (edytowane) Witam! Chociaż nikt tu nie zagląda pochwalę się zdjęciami pokoi dziecięcych. pokój syna lat 10 pozdrawiam Edytowane 28 Listopada 2014 przez gosa31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosa31 28.11.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 a teraz pokój córki lat 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts