Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

no to teraz natalia 3 w naszym wydaniu tylko parterowym:

http://forum.muratordom.pl/album.php?albumid=4914

Podłogówka zdecydowanie za. Salon, kuchnia, wiatrołap, korytarz, łazienka i ew. kibelek. Sypialnie raczej tylko grzejniki. Ktoś ma podłogówkę pod deską trójwarstwową ew. panelami?

Rozyk piekne zdjecia. Planuję również budowę Natalii 3. Mieszkam niedaleko Lublina, czy mógłbym zobaczyc Twoj domek . Pozdrawiam

• 3 months później...
  • Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam!

Cisza zapadła na forum, więc postanowiłam się pochwalić postępami.

U nas końcówka wykończeniówki na dole, góra nieruszana, inwestujemy na zewnątrz płot, kostka, trawnik. Planowana przeprowadzka jeszcze w maju.

Postaram się zrobić jakiś zdjęcia i wkleić coś. A co u was?? może więcej fotek i wpisów bo temat zrobił się mało aktywny.

Pozdrawiam

Witam,

no właśnie zapadła jakaś cisza, ale to chyba dlatego że zima była długa. U mnie wstawione okna, zrobiona elektryka, w przyszłym tygodniu zaczyna prace hydraulik a po nim tynkarz. Teraz będę zamawiać drzwi wejściowe i zastanawiam się nad stalowymi np. Gerdy czy drewnianymi CAL.

Gosa31 koniecznie wstaw zdjęcia.

• 4 weeks później...

Witam wszystkich serdecznie,

Przymierzam się do zakupu projektu NATALIA i chciałbym zobaczyć Natalię na żywo. Czy ktoś może powiedzieć gdzie w wielkopolsce można zobaczyć dom z zewnątrz lub ktoś może pokazać dom w środku?

Będę bardzo wdzięczny

Pozrawiam

• 3 weeks później...
Witam wszystkich serdecznie,

Przymierzam się do zakupu projektu NATALIA i chciałbym zobaczyć Natalię na żywo. Czy ktoś może powiedzieć gdzie w wielkopolsce można zobaczyć dom z zewnątrz lub ktoś może pokazać dom w środku?

Będę bardzo wdzięczny

Pozrawiam

Mieszkamy w Pile. Zapraszam, jeśli ci po drodze:) Wcześniej jednak daj znać na [email protected]

• 3 months później...
  • 1 month później...

Witam...chętnie odsprzedam projekt Natalii..odbicie lustrzane..tyle ,że już po naniesionych niewielkich zmianach i po zaakceptowaniu przez architekta...niestety,my nie damy rady wybudować ,tego prześlicznego domu...tak wyszło,nie po naszej myśli i czego bardzo żałujemy....chętnych proszę o wiadomość na email:[email protected] jakie dokonaliśmy to między innymi.

-podniesienie scianki kolankowej o 1 pustak

-zlikwidowanie tarasu na koszt powiększenia salonu

-dodatkowe okno w salonie za wykuszem

-okno tarasowe zamienione na trzyskrzydłowe

-drzwi w pokojach na dole przesunięte bliżej sciany

-dodatkowa ścianka między kuchnia a salonem

Edytowane przez avon76

• 4 weeks później...
  • 1 month później...

Witam!

Dawno się nie odzywałam, zdjęć nie załączałam a aktywność na forum jest zerowa. Znalazłam zdjęcia mojej kuchni robione telefonem i je wklejam.

Wprowaziliśmy się w maju 2013 roku. - zrobiony tylko doł - rzeczy w pudełkach , ale mieszkamy.

PomAŁU zabieramy się do robienia góry. Myśle że jak wszysko zrobie tzn wykończę (siebie też:)):D ) to zrobię foty całości i sie pochwalę. Na razie to co znalazłam.

WP_20131124_001.jpg

WP_20131124_002.jpg

WP_20131124_003.jpg

WP_20131124_004.jpg

WP_20131124_005.jpg

• 5 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 8 months później...