Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ASIAIZBYSZEK

Dzięki kochani za zdjęcia - udało sie otworzyć. Super ten Wasz domek. Aż miło się patrzy, choć jeszcze wiele przed Wami. Nie moge się doczekać naszej budowy. Na razie walczymy z materiałem na ściany zewnętrzne "ytong". Tragedia - nigdzie nie ma, a zwłaszcza "40".

Ale fajnie - cieszę się, że wasz już stoi i mam nadzieję w miare możliwości na kolejne fotki.

Pozdrawiam

aga

ja walczę od kilku dni z dachówką trochę pojeździłem trochę podzwoniłem ale wszędzie około pół roku a cieśle wchodzą w czwartek,no i dzisiaj wielkie szczęście, od ręki dostałem robena falistą plus - antracyt i chyba w rozsądnej cenie 40 zł za metr po majowej podwyżce, ale jestem naładowany...

Hej mamamatinka i kakusek zdjęcia wysłane!!!! :)

Aga bissmyk cieszę się że się udało.TERAZ pouczę się jak je wklejać :wink:

SŁUCHAJCIE POTRZEBUJĘ POMOCY W POSZUKIWANIU STYROPIANU NA POSADZKI 5 CM.CENAMI NAS ZABILI DZISIAJ A MY POTRZEBUJEMY 60 PACZEK! :cry: :cry:

Znacie jakąś tańszą hurtownie potrzebuję na wczoraj.Bedę wdzięczna za info :lol:

pozdrawiam :)

Juupii Juupii hurrrrrrrraa :D :D ASIAIZBYSZEK zdjecia doszly-WIEEEELKIE DZIEKI.Wreszcie moglam zobaczyc Natalke z reala-super wyglada ten Wasz domek-kiedy ja bede na takim etapie? :( Tylko pozazdroscic.Bardzo zgrabniutka ta Natalka a jeszcze jak dostanie tynki to wogole bedzie laseczka :D Zycze bezproblemowego zdobywania materialow do wykanczania tej laluni.

Pozdrawiam :)

Hej mamamatinka i kakusek zdjęcia wysłane!!!! :)

Aga bissmyk cieszę się że się udało.TERAZ pouczę się jak je wklejać :wink:

SŁUCHAJCIE POTRZEBUJĘ POMOCY W POSZUKIWANIU STYROPIANU NA POSADZKI 5 CM.CENAMI NAS ZABILI DZISIAJ A MY POTRZEBUJEMY 60 PACZEK! :cry: :cry:

Znacie jakąś tańszą hurtownie potrzebuję na wczoraj.Bedę wdzięczna za info :lol:

pozdrawiam :)

Nie znam cen, ale słyszałam że w miarę ARIS

Zobacz na stronie http://www.pwaris.pl tel 0-71-7937104 lub 0501344885

Gorąco pozdrawiam

Dzisiaj otrzymaliśmy nasz projekt (Natalia w odbiciu lustrzanym). Czy z tym projektem należy udać się jeszcze do jakiegoś architekta aby go zatwierdził czy nie trzeba. Dodam iż nie chcemy wykonywać żadnych zmian w tym projekcie.

Tak trzeba do architekta, adoptować projekt do warunków zabudowy-działki,