mamamatinka 07.05.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 a, dzięki za info a propos wiatrołąpu, ja tez tak się nastawiałam, jedynie się zastanawiałam, czy w ogóle kiedykolwiek będziemy włączać tam ogrzewanie, bo i po co?? no ale taki niewielki obwodzik podłogówki to nie jest aż taki wielki koszt, a zawsze będzie w razie ciężkiej zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 07.05.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 ASIAIZBYSZEK pewnie ze CHCEEEEEE Obiecuje ze bede patrzec tylko na Natalke-balaganem sie nie przejmuj jam nie sanepid Moj mail : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 07.05.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Mamamatinka jak to po co?Szybciej buty beda schnac -zwlaszcza tych najmlodszych po wojazach na sniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 07.05.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 a, no tak, masz rację o butach nie pomyślałam. Ja też zapisuję się na zdjęcia !!!! [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wraf 07.05.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 próba: http://foto.onet.pl/f9ac7,cuckccoc8w98,8fwq2,u.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 07.05.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 ups, coś jendak nie tak, podeślij mi to zdjęcie na mejla co dałam wcześniej to spróbuję je wstawić i zobaczę w czym tkwi błąd, tylko nie wiem czy dziś jeszcze bo jutro wczesna pobudka więc rozsądnie byłoby iść spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wraf 07.05.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 próba: http://foto.onet.pl/f9ac7,cuckccoc8w98,u.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kristopherl 08.05.2007 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Joolaa mogła byś napisać ile szt. Porotermu kupowaliście na cały dom i jakiej wielkości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_bissmyk 08.05.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 ASIAIZBYSZEKDzięki kochani za zdjęcia - udało sie otworzyć. Super ten Wasz domek. Aż miło się patrzy, choć jeszcze wiele przed Wami. Nie moge się doczekać naszej budowy. Na razie walczymy z materiałem na ściany zewnętrzne "ytong". Tragedia - nigdzie nie ma, a zwłaszcza "40".Ale fajnie - cieszę się, że wasz już stoi i mam nadzieję w miare możliwości na kolejne fotki.Pozdrawiamaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wraf 08.05.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 ja walczę od kilku dni z dachówką trochę pojeździłem trochę podzwoniłem ale wszędzie około pół roku a cieśle wchodzą w czwartek,no i dzisiaj wielkie szczęście, od ręki dostałem robena falistą plus - antracyt i chyba w rozsądnej cenie 40 zł za metr po majowej podwyżce, ale jestem naładowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 08.05.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 A ja nie dostaalm zadnych zdjec Ania moze Ty mi podeslesz domek ANIIZBYSZKA?Bede wdzieczna-nie badz taka tez chce nacieszyc oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_bissmyk 08.05.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 jeszcze jedna próba - tak na przyszłość http://foto.onet.pl/f8xz0,7885c8w5sc5o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_bissmyk 08.05.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 ooooooooo chyba się udało. Niestety ja nie mam czym się na razie pochwalić. Ale jak będe miała to juz wiem jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ASIAIZBYSZEK 08.05.2007 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Hej mamamatinka i kakusek zdjęcia wysłane!!!! Aga bissmyk cieszę się że się udało.TERAZ pouczę się jak je wklejać SŁUCHAJCIE POTRZEBUJĘ POMOCY W POSZUKIWANIU STYROPIANU NA POSADZKI 5 CM.CENAMI NAS ZABILI DZISIAJ A MY POTRZEBUJEMY 60 PACZEK! Znacie jakąś tańszą hurtownie potrzebuję na wczoraj.Bedę wdzięczna za info pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ASIAIZBYSZEK 08.05.2007 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Aga bissmyk nie mogę się tam zalogować do zdjęć,bo nie mam konta w onecie chyba ,że coś ze mną nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 08.05.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Juupii Juupii hurrrrrrrraa ASIAIZBYSZEK zdjecia doszly-WIEEEELKIE DZIEKI.Wreszcie moglam zobaczyc Natalke z reala-super wyglada ten Wasz domek-kiedy ja bede na takim etapie? Tylko pozazdroscic.Bardzo zgrabniutka ta Natalka a jeszcze jak dostanie tynki to wogole bedzie laseczka Zycze bezproblemowego zdobywania materialow do wykanczania tej laluni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 08.05.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Dziewczyny wreszcie znalazlam-mam nadzieje ze sie przyda i wkoncu i na watku Natalkowym bedzie koloowo od zdjec http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=30921&postdays=0&postorder=asc&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kristopherl 09.05.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Dzisiaj otrzymaliśmy nasz projekt (Natalia w odbiciu lustrzanym). Czy z tym projektem należy udać się jeszcze do jakiegoś architekta aby go zatwierdził czy nie trzeba. Dodam iż nie chcemy wykonywać żadnych zmian w tym projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danad 09.05.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Hej mamamatinka i kakusek zdjęcia wysłane!!!! Aga bissmyk cieszę się że się udało.TERAZ pouczę się jak je wklejać SŁUCHAJCIE POTRZEBUJĘ POMOCY W POSZUKIWANIU STYROPIANU NA POSADZKI 5 CM.CENAMI NAS ZABILI DZISIAJ A MY POTRZEBUJEMY 60 PACZEK! Znacie jakąś tańszą hurtownie potrzebuję na wczoraj.Bedę wdzięczna za info pozdrawiam Nie znam cen, ale słyszałam że w miarę ARIS Zobacz na stronie http://www.pwaris.pl tel 0-71-7937104 lub 0501344885 Gorąco pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danad 09.05.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Dzisiaj otrzymaliśmy nasz projekt (Natalia w odbiciu lustrzanym). Czy z tym projektem należy udać się jeszcze do jakiegoś architekta aby go zatwierdził czy nie trzeba. Dodam iż nie chcemy wykonywać żadnych zmian w tym projekcie. Tak trzeba do architekta, adoptować projekt do warunków zabudowy-działki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts