kuba0035 24.11.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 hej wszystkiem mam prośbe jakby ktoś wkleił rozkład pokoii czy jakieś zmiany macie na parterze oprócz jak czytałem niektórzy likwidowali wc dla gości zdzięki wielkie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katel2 24.11.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Plan parteru:http://foto.onet.pl/1wna1,4sskdjkggg5j,p61bb,u.html#p63ih ale u nas duże zmiany w natalce, między innymi przeniesione schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba0035 24.11.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Plan parteru: http://foto.onet.pl/1wna1,4sskdjkggg5j,p61bb,u.html#p63ih ale u nas duże zmiany w natalce, między innymi przeniesione schody. dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawojtek 25.11.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Dziękuję bardzo , Szkoda - ale w stronę Radomia się na razie nie wybieram pozdrawiam , Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 21.12.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Jakaś cisza zapadła tutaj więc ja chciałbym się pochwalić że skonczyłem własnie jeden pokój na poddaszu:http://lh5.ggpht.com/_kKJMOZbHZgw/TRBUcXMbt1I/AAAAAAAAE-c/QE3Df2kwQP0/s720/DSC_0220.JPG http://lh4.ggpht.com/_kKJMOZbHZgw/TRBUcGrPGaI/AAAAAAAAE-Y/Lummz1vwSW4/s720/DSC_0225.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba0035 27.12.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 fajnie już nie moge się doczekać jak u mnie ruszy budowa w tym roku tylko fundamenty i podnoszenie na bloczkach aż miło popatrzeć na wykończony dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanowi_ 02.01.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 mam pytanie - zmniejszaliście okno w kuchni? w projekcie wydaje mi się trochę za duże chciałabym zmniejszyć do rozmiarów 1,5 x1,8 zastanawiam się czy tak będzie dobrze , i jeszcze jedno na jakiej wysokości umieszczacie okna dachowe tak aby spokojnie mozna przez nie wyjrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 13.01.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Ale cisza na forum..Ja również planuję zmiejszyć okno w kuchni, gdzieś do ok. 150x200 i chyba trochę podwyższę, bo nie chce mieć blatu równego z parapetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba0035 18.01.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 (edytowane) witam wszystkich idzie wiosna więc powoli dalsza "robota" mam pyatanie może ktoś mi doradzi rok temu wylałem fundamenty i podniosłem na 10 bloczków w góre ( żeby wyrównać pozim domu do poziomu ulicy) i żeby zabezpieczyć wystarczy z zewnątrz i wewnątrz pomalować dysperbitem w wewnątrz rozłoże folie i zasypie piaskiem a na zewnątrz styropian i folia kubełkowa wystarcz to?? może macie jakieś uwagi zewnętrzne fundamenty doradzają żeby ipsypać również piaskiem koszty są wielkie ale chyba tak musi być Edytowane 18 Stycznia 2011 przez kuba0035 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 18.01.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 (edytowane) Wszystko zależy od tego jaki masz rodzimy grunt. Ważne żebyś zrobił dobrze izolacje i drenaż opaskoway. Edytowane 18 Stycznia 2011 przez franzkru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba0035 18.01.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 (edytowane) Folia bąbelkowa ?[/QUO oj kubełkowa a w wewnątrz zwykła folia Edytowane 18 Stycznia 2011 przez kuba0035 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 20.01.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 http://img214.imageshack.us/img214/3197/20101102898.jpg Uploaded with ImageShack.us kominek w natalce Jaki jest kolor ściany kominkowej i tej po prawej stronie na zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba0035 22.01.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 witam wszytskiech mam pytanie ile wam poszło porothermu bo chce zamówić teraz myśle że taniej bedzie a nie chce za dużo??/// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 24.01.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witam My z mężuniem też jesteśmy natalkowcami. Niestety jeszcze nie mieszkamy, ciągle u nas trwa wykończeniówka, ale mogę "pochwalić" się stanem na dziś: http://magda.histeria.pl/album/main.php?cmd=album&var1=domek/ - miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 25.01.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 dziś widziałem dwie natalki na terenie radomia jedna troche po zmianach druga identyczna naprawde pięknie jak ktoś chce ja mam narazie podstawe wieć jeśli ktoś chciałby zobaczyć zapraszam wieniec dziś już zalany czekam już na następny rok z budową bo chyba pogoda nie pozwoli w tym roku.pozdrawiam yyy, a gdzie widziałeś natalki na terenie Radomia? My właśnei złozyliśmy zamówienei na projekt i bardzo chętnie obejrzałabym Natalkę na żywo. Jesteśmy z Puław. - mój mail [email protected] Radom też nam po drodze, więć jeśli mógłbyś podać u kogo oglądałes to bym sie skontaktowała. ja jeszcze nie mam wykończonej natalki, ale już jest wybudowana... ..moja stoi w Radomiu, w okolicach Radomia znaczy się... - jeśli masz ochotę jeszcze na zobaczenie jak wygląda natalka w trakcie wykańczania to mogę udostępnić.... ..musimy się tylko zgrać w czasie... Moje zmiany to przede wszystkim podwyższenie ściany kolankowej o 3 cegły, powiększenie łazienki na górze kosztem pokoju, przesunięcie ściany między pokojami na dole (ten pokój bliżej salonu jest mniejszy), łazienka na dole ma wejście nie z korytarza a z pokoju.. i to chyba tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosa31 07.02.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 yyy, a gdzie widziałeś natalki na terenie Radomia? ja jeszcze nie mam wykończonej natalki, ale już jest wybudowana... ..moja stoi w Radomiu, w okolicach Radomia znaczy się... - jeśli masz ochotę jeszcze na zobaczenie jak wygląda natalka w trakcie wykańczania to mogę udostępnić.... ..musimy się tylko zgrać w czasie... Moje zmiany to przede wszystkim podwyższenie ściany kolankowej o 3 cegły, powiększenie łazienki na górze kosztem pokoju, przesunięcie ściany między pokojami na dole (ten pokój bliżej salonu jest mniejszy), łazienka na dole ma wejście nie z korytarza a z pokoju.. i to chyba tyle... Witaj Magduska! dzięki za zaproszenie - bardzo chetnie obejrzymy wasz domek. Nasza natalka to jeszcze projekt - załatwiamy formalności. Jak nam się trafi jakiś wyjazd w Kierunki Radomia - to napiszę do ciebie na priv - lub maila. W najbliższym czasie mi sie nie szykuje wyjazd - ale nigdy nic nie wiadomo. jeszcze raz dzięki za zaproszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanowi_ 24.02.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 ale tu cisza nastała... czy ktoś może pochwalić się swoimi kosztami hydrauliki - poproszę na priv ja dostałam taką wycenę i zastanawiam się czy jest ok instalacja wod.-kan. 3 605,90instalacja c.o. grzejnikowa 2 033,00instalacja c.o.podłogowa (128 m2) 4 044,60montaż szafek rozdzielaczowych do podłogówki 481,50montaż instalacji kotłowni 1 284,00 materiały do powyższych prac - bez pieca, grzejników, geberitów - ok 20 000 będę wdzięczna za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 25.02.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 My będziemy robić podłogówkę na mniej więcej 150m. Dostałam dwie wyceny, obie na około 16tys. Szczegóły wysyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.z. 09.03.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Witam, info do "kawojtek" ja buduje w Koninie jestem na etapie murów przykrytych dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 09.03.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Jakaś cisza zapadła tutaj więc ja chciałbym się pochwalić że skonczyłem własnie jeden pokój na poddaszu: http://lh5.ggpht.com/_kKJMOZbHZgw/TRBUcXMbt1I/AAAAAAAAE-c/QE3Df2kwQP0/s720/DSC_0220.JPG http://lh4.ggpht.com/_kKJMOZbHZgw/TRBUcGrPGaI/AAAAAAAAE-Y/Lummz1vwSW4/s720/DSC_0225.JPG bardzo ładna podłoga - możesz zdradzić co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts