Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Pomóżcie mi szukałam juz w tylu sklepach i na internecie ale nie znalazłam prawie żadnych płytek w ładnym pastelowym odcieniu fioletu. Wszystko jest teraz w tych brązach i beżach, które oczywiscie mi się podobają ale ten kolor bede miała w salonie i nie chciałam juz go powtarzać. Fioletu szukam do seledynkowgo paska luksfer, który też znajduje sie w łazience, prosze bardzo o jakis link czy jakies ciekawe zdjęcia lub chociaz nazwę kolecji i firmy takich płytek, ewentualnie może cos w innym kolorze co wydaje wam sie, że tez mogło by z tymi seledynowymi luksferami ładnie wygladać. Dodam jeszcze, że jest to mała łazienka w bloku dlatego wybieram pastelowe jasne kolory...
https://forum.murator.pl/topic/53411-pom%C3%B3%C5%BCcie-potrzebuje-fioletowe-p%C5%82ytki-do-%C5%82azienki/

wydaje mi się, że w kolekcji Tubądzina coś mozesz znaleźć. Mają w ofercie proste pastelowe płytki w wielu kolorach, ale na ich stronie to chyba tego nie ma. Trzeba w sklepie obejrzeć bardzo gruby katalog, tam to będzie. Niestety nie pamietam czy mają fiolet.
Pomóżcie mi szukałam juz w tylu sklepach i na internecie ale nie znalazłam prawie żadnych płytek w ładnym pastelowym odcieniu fioletu. Wszystko jest teraz w tych brązach i beżach, które oczywiscie mi się podobają ale ten kolor bede miała w salonie i nie chciałam juz go powtarzać. Fioletu szukam do seledynkowgo paska luksfer, który też znajduje sie w łazience, prosze bardzo o jakis link czy jakies ciekawe zdjęcia lub chociaz nazwę kolecji i firmy takich płytek, ewentualnie może cos w innym kolorze co wydaje wam sie, że tez mogło by z tymi seledynowymi luksferami ładnie wygladać. Dodam jeszcze, że jest to mała łazienka w bloku dlatego wybieram pastelowe jasne kolory...

dystrybutor cermag

producent Marazii

seria fresh

http://www.marazzi.es/web/elencoMinimali.do?serieDettaglioId=248&paginaId=1

Dzieki bardzo za pomoc, jesli chodzi o te płytki z firmy marazzi to kurcze troche zaduże wymiarowo sa te płytki bo jest to wymiar 60x33 boje sie, że do malutkiej łazienki w bloku mogą byc zaduże takie :(

Bardzo proszę jeszcze o jakieś linki lub zdjecia z fioletowymi płytkami lub innymi do tych moich seledynowych luksfer. Za podpowiedzi będę bardzo wdzieczna...