tomkwas 03.02.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Aj...skoro już dorwałem neta .....to Was jeszcze zapytam (prozaiczne pytanie).........jaką macie wysokość pomieszczeń na parterze a jaką na poddaszu?Ostatnio jakieś wątpliwości mną targają!!! Dół - 2,60m Góra - 2,45m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 03.02.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 (edytowane) A widzisz .... o tym nie pomyślałem.... i ups wyszło że słabo się przykładam do czytania forum .... (...)może dlatego że stryszek używany jest jako suszarnia (.... a wiec jednak bardziej wilgotno ) i co za tym idzie częstawo jest odwiedzany / wietrzony. (...) Suszenie prania w niewentylowanym pomieszczeniu, to już jest krok poza granicę niebezpieczeństwa zagrzybienia. Jesteś już w miejscu, w którym zaczyna się pewność. Nie kompensujesz odparowania kilogramów wody samym otwieraniem schodów-drabinki, bo domyślam się, że otwieranie dotyczy tylko momentów "wnoszenie prania-rozwieszanie" + "zbieranie suchego", przez resztę czasu schody są zamknięte. To teraz się zastanów gdzie podziewa się różnica w wadze między praniem mokrym a suchym. Nie mam tylko pewności, co dają w tym układzie te przesłony na rurach od reku, bo się na tym nic nie znam. Edytowane 3 Lutego 2011 przez tomkwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 03.02.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 (edytowane) niby taka nieobecna, ale tylko procentem na forum zawiało i jaka reakcja natychmiastowa i ten tekst "......wytrawnym czerwonym nie ugasisz....":d pozdrawiam betina. ............. ........... .............obecna njak najbardziej .......... Edytowane 3 Lutego 2011 przez betina71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 03.02.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 tomkwas- z wielką przyjemnością wypiłbym z Tobą flaszkę( nie jedną) winka i mam nadzieję, że do tego dojdzie. Heh ... dziękuję za dobre słowo. Spotkanie Iskrowników ( słuszną linię ma nasza władza) fajny pomysł, ale ojczyzna nasza dosyć rozległa jest, a Iskry po niej porozrzucane. Sugerujesz może, że powinniśmy się ewentualnie spotkać, dajmy na to, w Hiszanii? Wszyscy by mieli wtedy sprawiedliwie daleko. Popatrz na betinę. Niby taka nieobecna, ale tylko procentem na forum zawiało i jaka reakcja natychmiastowa i ten tekst "......wytrawnym czerwonym nie ugasisz....":D Betina teraz się oddaje narciarstwu bieganemu i jako zawzięty sportowiec, o alkoholu to może tylko pogadać. To i gada .... :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 03.02.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Spotkanie Iskrowników ......... fajny pomysł, ................. ............... obawiałabym się o finał ............... co będzie jeśli dojdzie do konfrontacji w kwestiach budowlano-technologicznych??????????? Betina .........., o alkoholu to może tylko pogadać. To i gada .... :D :D Otóż to! . Chyba jednak się skuszę i docieplę te szczyty, pomyślę o ruchu powietrza na strychu i na wiosnę do roboty. Byłam wczoraj na strychu ......... suszenie tam bielizny zwłaszcza zimą ........ niefajne. Ale ja mam strych nieocieplony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 03.02.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 ............... obawiałabym się o finał ............... co będzie jeśli dojdzie do konfrontacji w kwestiach budowlano-technologicznych??????????? KONFRONTACJI?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 03.02.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 A czy na ten "zlot iskierkowy" załapie się iskierkowicz posiadający tylko fundamenty? Bycie Iskierkowiczem, to stan ducha, niekoniecznie stan posiadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majako 03.02.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 No no, widzę, że się nam wątek rozgrzał na czerwone winko też się zapisuję (może być też białe i tak dalej...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 03.02.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 KONFRONTACJI?! Nie ......... konfrontacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 03.02.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 No no, widzę, że się nam wątek rozgrzał na czerwone winko też się zapisuję (może być też białe i tak dalej...) Pamiętam pamiętam. Chilijskie i żeby Cabernetem było. Ale najbardziej, to mnie to "i tak dalej..." zastanawia. Bo to różnie ludzie po winie ... odbiegam nieco od głównego tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 03.02.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 No no, widzę, że się nam wątek rozgrzał na czerwone winko też się zapisuję (może być też białe i tak dalej...) Czekaj, czekaj ......... na razie to się chłopaki zwołują .... tomkwas- z wielką przyjemnością wypiłbym z Tobą flaszkę( nie jedną) winka i mam nadzieję, że do tego dojdzie. Sugerujesz może, że powinniśmy się ewentualnie spotkać, dajmy na to, w Hiszanii? ...... babiniec może sobie pogadać ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majako 03.02.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Czekaj, czekaj ......... na razie to się chłopaki zwołują .... ...... babiniec może sobie pogadać ........ Myślisz, że nas nie zaproszą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 03.02.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Pamiętam pamiętam. Chilijskie i żeby Cabernetem było. Ale najbardziej, to mnie to "i tak dalej..." zastanawia. Bo to różnie ludzie po winie ... odbiegam nieco od głównego tematu? :D:D Wiedziałem tomkwas, że pojedziesz po krawędzi:D:D:D. Zlot w Hiszpanii, czemu nie. Gdzie jak gdzie, ale tam to wina nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majako 03.02.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Pamiętam pamiętam. Chilijskie i żeby Cabernetem było. Ale najbardziej, to mnie to "i tak dalej..." zastanawia. Bo to różnie ludzie po winie ... odbiegam nieco od głównego tematu? Miałam na myśli inne trunki... bo po winie, to rzeczywiście różnie... hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 03.02.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Miałam na myśli inne trunki... bo po winie, to rzeczywiście różnie... hmmm... Tak,tak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majako 03.02.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Tak,tak;) Tak, tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 03.02.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 O jak się zgodnie główki kiwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 03.02.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Ja lubię się spotykać z "forumowymi". I TO NAWET Z DZIEWCZYNAMI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 03.02.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Tak,tak;) Tak, tak Fiuuu ... pozwolicie, że tematu nie będziemy zgłębiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 03.02.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Fiuuu ... pozwolicie, że tematu nie będziemy zgłębiać? .....zwłaszcza, że po uszach można oberwać .... za zbytnie odbieganie od tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts