orasta 11.05.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Męska decyzja.......,nie ocieplam. A z tej wełny to se kurde kołdrę uszyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 11.05.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 :D:D ......... znaczy wolisz, żeby koldra cię drapała po plecach niźli żonka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 11.05.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Nie, nie.... drapania żonki nic nie zastąpi. Patrz betina jak pięknie rymuję, trzeba się będzie zastanowić nad tomikiem wierszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 11.05.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Jjeszcze troche i będę do Ciebie mówiła ....Mistrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 11.05.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 (edytowane) Jjeszcze troche i będę do Ciebie mówiła ....Mistrzu Jak troszkę pośpię pod kołdrą z wełny do ocieplania poddasza, to będziesz mogła do mnie mówić.......... Fakirze Edytowane 11 Maja 2010 przez orasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 11.05.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Jak troszkę pośpię pod kołdrą z wełny do ocieplania poddasza, to będziesz mogła do mniemówić.......... Fakirze Masz to jak w banku ........ pod jednym, małym warunkiem,....... że po nocy spędzonej pod taką kołdrą nie omieszkasz obfotografować się ze wszystkich stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komisarz 11.05.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 witam...mam prośbę do iskierkowiczów, nie mogę się doczytać na forum o ilości zużytych na budowę iskierki pustaków na mury i ścianki działowe,suporex 59x24x24, suporex 59x24x12 - ilość zużytych bloczków na iskierkę o zwiększonej ściance kolankowej (u mnie zwiększono o 50 cm do oryginału), reszta ścian jak w projekcie, a może ktoś budował z ytonga 24 599x199x240 i 599x199x115, lub może łatiwj będzie komuś podanie w metrach kwadratowych ścian nośnych i ścian działowych, bedę bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 11.05.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Oj leniuszek, leniuuuszek.Stronkę wcześniej raptem trzeba poszukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 11.05.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 (edytowane) Pytanie zupełnie niebudowlane, no chyba że ktoś jest na etapie wykonywania instalacji elektrycznej. Wybiera się jakiś Iskrownik do W-wy na koncert AC/DC ? Ja śmigam razem z mojemi dzieckami. Edytowane 11 Maja 2010 przez orasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bbok 11.05.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Ech.....na koncercik...zazdroszcze!!.A z tego co widze to Wy tu ranne ptaszki jesteście...niestety ja dopiero wstałem....../taka praca/;). A stryszek ........to tylko stryszek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komisarz 11.05.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 rzeczywiscie co do suporexu do sie doczytałem ale o ytongu dalej mam niewiedze...heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 12.05.2010 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 (edytowane) Niby racja, ale znając wymiary elementu, można przeliczyć ... Tak na marginesie, (to co teraz napiszę to moje wnioski z obserwacji, nie poparte żadnymi poważnymi badaniami), wydaje mi się, że wybierający projekt ISKIERKA, to ludzie pragnący posiadać własny dom, ale nie dysponujący rozpasanymi do przesady funduszami. I jako tacy, szukają podczas budowy maksymalnych oszczędności ( w ramach rozsądku oczywista ). Stąd pewnie mało kto zdecydował się na Ytong, który zasadniczo jest droższy, przynajmniej w moich okolicach, niż zwykły BK z np. PREFABETu.Pewnie temu nie możesz się o dokładne dane doprosić. Zostaje przeliczanie wymiarów. I mam nadzieję, że nikt się nie poczuł urażony .... Edytowane 12 Maja 2010 przez tomkwas Bo się nowe FM wypieprzyło przy zapisywaniu posta Wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 12.05.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 ........ wydaje mi się, że wybierający i projekt ISKIERKA, to ludzie pragnący posiadać własny dom, ale nie dysponujący rozpasanymi do przesady funduszami. I jako tacy, szukają podczas budowy maksymalnych oszczędności ( w ramach rozsądku oczywista )......... 100% racji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
centur 12.05.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 a ja z innej beczki, czy macie jakiś pomysł na wykoczenie tarasu innaczej niz płytkami ??? wielu moim znajomym po tak ostrej zimie zaczeły puszczac płytki i coniektórzy zdecydowali sie na deski zamiast płytek. Rozmawiałem tez z paroma fachowcami i twierdzą, ze płytki na otwartym tarasie są na 4-5 lat, dłuzej raczej nie pociągną chyba ze zimy będa łagode... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 12.05.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 ........ mój murarz był jaki był, ale to on odradził mi wylewanie tarasu i schodów, argumentujac to min. sytuacjami , z jakimi spotkali się twoi znajomi centurze ........... i chwała mu za to ........ mamy kostkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 12.05.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 @@!$%^&@ taras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 12.05.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 @@!$%^&@ taras. ......taka pięta tomkwasowa ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 12.05.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Yhy ... i jeszcze teraz czytam, że płytką tego monstera nie wykończę, bo nietrwałe .... To już .... nie wiem czym skubańca przykryć, żeby nie straszył ... Dębiną?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
centur 12.05.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 ........ mój murarz był jaki był, ale to on odradził mi wylewanie tarasu i schodów, argumentujac to min. sytuacjami , z jakimi spotkali się twoi znajomi centurze ........... i chwała mu za to ........ mamy kostkę. u mnie juz wszystkie tarasy wylane (jak widać na załączonym obrazku), mam teraz dylemat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 12.05.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 ...... może skuć ????............. ajjjjjj nie bijcieee .........!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts