mng82 25.05.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 To nie tak że nie chcemy .. no przynajmniej ja ... ale twój przypadek nieco odbiega od warunków w jakich większość z nas budowała ... nie jesteśmy specami budowlańcami ... możemy doradzać o tyle ile mamy wiedzy (najczęściej nabytej właśnie w czasie swojego budowania). Popytaj na "Wymianie doświadczeń", tam są eksperci .... no, może powinienem napisać "bywają" ... Ja takich ''ekspertów '' mam na budowie. Gdyby mąż ich nie pilnował to dom by do góry nogami wybudowali chyba... Niedługo osiwieje. Orasta jesteś z Nowego Sącza To drugi koniec Polski, ale przejeżdżałam przez NS PKSem z Krakowa do Krynicy na szkolenia Ładnie tam u Was. Życzę żeby woda nie podeszła bliżej Twojej iskierki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 26.05.2010 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Ja takich ''ekspertów '' mam na budowie. Gdyby mąż ich nie pilnował to dom by do góry nogami wybudowali chyba... Niedługo osiwieje. Orasta jesteś z Nowego Sącza To drugi koniec Polski, ale przejeżdżałam przez NS PKSem z Krakowa do Krynicy na szkolenia Ładnie tam u Was. Życzę żeby woda nie podeszła bliżej Twojej iskierki! Dziękuję za to, że ładnie i za to żeby nie podeszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 27.05.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Vieta czy pamiętasz jaką masz glazurę w kuchni między szafkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 29.05.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Ale się zamartwiłam, pogoda do d..., tynki nam słabo schną i pojawia się pleśń Na razie to małe oznaki , miejscami wielkości jak główka od szpilki ale już mnie to martwi..... Mąż popryskał specjalnym preparatem ale czy to coś da? Za ok tydzień zaczniemy przepalać bo teraz jeszcze posadzki mokre i mam nadzieje że to zniknie. Miał ktoś podobne doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bbok 30.05.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Orasta......chmmm....no to znalazłem ziomala w Twojej osobie...............co prawda teren na którym mieszkasz to po drugiej stronie miasta....ale i tak własciwe mieszkamy obok siebie....często na rowerku śmigam po Helenie i okolicach...zwłaszcza koło stawow heleńskich bywam często....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 31.05.2010 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Bbok- no to na piwko zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bbok 31.05.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Piwko...no bardzo kusząca propozycja.....ale niestety narazie na odległość ..do domu brakuje mi jakieś 9000km i i nie mniej niż 2 tygodnie.Błogosławie ludzi którzy neta wymyslili bo mogę spojrzeć ...co w domu ...."piszczy"Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majako 31.05.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Bbok, to gdzie Ty się podziewasz? A dziś to i ja chwilowo nieco bliżej Was - bo w Mielcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bbok 01.06.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Chmm............naszczęście...lub nieszczęście...mam taką prace ...że teraz akurat siedze przed recepcią jakiegoś motelu..w miejscowości o dziwnie brzmiącej nazwie.....Centurion.a jest ci to...Republika Południowej Afryki......dasz wiare?Brzmi może i ładnie...ale o wiele bardziej wolałbym być w domku w Sączu!! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 01.06.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 To może na mistrzostwa zostaniesz ... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bbok 01.06.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Niestety nie .......wracam tuż przed rozpoczęciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 01.06.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Ale pracę to masz fajną, też bym chętnie pojeździł po świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bbok 03.06.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Orasta ....uwierz na słowo .....tej jazdy po pewnym czasie też się ma dość.A w Sączu czeka działka ..i iskierka do wybudowania ...strasznie sie do tego pale ...ale na odległość to sobie mogę.Pozdrawiam................A tak w nawiasie ....to zimno w tej Afryce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 03.06.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Ale się zamartwiłam, pogoda do d..., tynki nam słabo schną i pojawia się pleśń Na razie to małe oznaki , miejscami wielkości jak główka od szpilki ale już mnie to martwi..... efi26 - co z tynkami???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 03.06.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 (edytowane) efi26 - co z tynkami???? witam, popryskaliśmy preparatem przeciw pleśni i grzybom, od jutra będziemy przepalać w kominku więc mamy nadzieje ze wyschnie. Mamy zamiar zastosować metodę: grzanie-wietrzenie, grzanie - wietrzenie i tak w kółko. Tak na marginesie to co to za anomalia żeby w czerwcu ogrzewać dom Edytowane 3 Czerwca 2010 przez efi26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 04.06.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Tak na marginesie to co to za anomalia żeby w czerwcu ogrzewać dom Tak ogólnie to tych anomali jakoś sporo. Takie czasy. Powodzenia w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 07.06.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Vieta czy pamiętasz jaką masz glazurę w kuchni między szafkami? naszukałam się bo zapomniałam oczywiście;) Snake - opoczno. One pięknie wyglądają w połączeniu z czarnymi... My mamy chyba kremowe i czarny pasek waski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 07.06.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Dzięki Vietka, a jeszcze powiedz jaką masz glazure na dole? na dole w łazience mam mieszaną glazurę. Linero Opoczno to te płytki jasne - chyba kremowe. Ten szeroki pomarańczowy pas to Sensual/Art Paradyż. Wąski pasek naprzeciw lustra cięty w Sensuala;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 07.06.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Trzymacie auto w garażu? Zadowoleni jesteście z garażu w bryle domu? Mamy garaż w bryle domu i zastanawiam się czy nie zrobić jakiejś wiaty na drewno (obok domu) i na auto a garaż wykorzystać do innych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 08.06.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Trzymacie auto w garażu? Już nie . Nie ma miejsca Zadowoleni jesteście z garażu w bryle domu? Gdy na zewnatrz hula wiatr, pada deszcz, mróz szczypie w nosy to jestem zadowolona i zastanawiam się czy nie zrobić jakiejś wiaty na drewno (obok domu) i na auto a garaż wykorzystać do innych rzeczy. A to mozna nazwac klasycznym syndromem iskierkowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts