betina71 08.02.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Też pytanie???? Co nam po Hiszpani bez organizatora i .... sponsora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.02.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Khem ... ... bez spon... kogo, przepraszam? Ja jeszcze na orastę nie zebrałem, który miał obiecywane w Twoich komentarzach ... a tu masz, nowe wydatki... BTW Orasta, Krościenko nad Dunajcem, to jakoś szczególnie daleko od Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bbok 08.02.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Zamiast słonecznej Hiszpani Krościenko nad Dunajcem????............Oj organizator (czytaj sponsor) cuś na łatwiznę idzie!!!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 08.02.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Tak przeglądałam, wpadłam po sąsiedzku do koleżeństwa iskierkowiczów (zaczynam etap wykańczania już chyba ostatecznego). Pozdrowienia a szczególnie dla Betinki, Kwasatoma )) co prawda dyskusja mocno nie merytoryczna ale na tym etapie (końcowego wykańczania), to tylko taka jest do przyjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 09.02.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Zamiast słonecznej Hiszpani Krościenko nad Dunajcem????............Oj organizator (czytaj sponsor) cuś na łatwiznę idzie!!!: Widzisz go .......... jaki????? Sknera ....czy co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 09.02.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Pozdrowienia Dziękuję i również pozdrawiam ave! Ty nie wpadaj (po sąsiedzku oczywiście) , mrugniesz oczkiem i Cię nie ma ......... zatrzymałabyś się na chwilkę i pochwaliła troszeczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.02.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Heh ... do Krościenka się wybieram na inną okoliczność ... w zasadzie nawet nie powinienem mówić, bo to mocno konkurencyjna sprawa dla Forum Muratora, więc sza ... Kwestia Hiszpanii otwarta ... do czasu " kiedy będę mieć forsy jak lodu..." czyli jeszcze chwilka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.02.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Tak przeglądałam, wpadłam po sąsiedzku do koleżeństwa iskierkowiczów (zaczynam etap wykańczania już chyba ostatecznego). Pozdrowienia a szczególnie dla Betinki, Kwasatoma )) co prawda dyskusja mocno nie merytoryczna ale na tym etapie (końcowego wykańczania), to tylko taka jest do przyjęcia! !Eva ... bardzo dziękuje za pozdrowienia i ślę wzajemne. Co do merytoryczności (trudne słowo), to ona się jeszcze czasem pojawia, wraz z pojawianiem się świeżych Iskierkowców. Większość "wyjadaczy", jest już faktycznie na takim etapie, że merytorykę mają w ...tej części pamięci, którą daj Boże, pan Alzheimer zabierze pierwszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 09.02.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Kwestia Hiszpanii otwarta ... do czasu " kiedy będę mieć forsy jak lodu..." czyli jeszcze chwilka ... W wolnym tłumaczeniu: " Wyjazd do Krościenka ma na celu uzbieranie do kapelusza datków, coby biedni Iskierkowicze (niezależnie od etapu na jakim się obecnie znajdują) mogli się wreszcie spotkać w Hiszpanii " :D:D Sponsor!!! Jesteś WIELKI!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.02.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 (w wolnym tłumaczeniu: Merytorycznie mi szczęka opadła. A niemerytorycznie, to jesteś betina bez serca. Gdzie ja bym mógł do orasty polecieć z kapelutkiem na forsę, jak wyraźnie napisane, że jemu trzeba zawieźć, a nie zabierać...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 09.02.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 (edytowane) Nie kręć, nie kręć ............... ......... ale masz rację ....... jemu trzeba zawieźć, a nie zabierać...) ........ to wiesz co zrobić .............. bierz orastę do kompaniji i nakarm biedulka Edytowane 9 Lutego 2011 przez betina71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 09.02.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 A o napojach nie zapominaj ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.02.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 09.02.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 a tak w ogóle ......... my tu o oraście ....... bez orasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bbok 09.02.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Orasta, mój sąsiad z drugiej strony miasta, faktycznie coś nieobesny!Tomkwas ,Krościenko małe ale fajne do Szczawnicy bardzo bliziutko (wyciągi narciarskie,Palecica,Homole)jest gdzie łazić.A i z Krościenka trasa na 3 korony bardzo malownicza i łatwa!!!Tak sobie bezczelnie ,bez pozwolenia Orasty ,pozwolilem na dygresję o Krościenku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.02.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Dobra ... mój błąd. Zapomniałem, że obydwaj z Nowego Sącza jesteście.Dzięki za mini przewodnik. Na sobotę będzie jak znalazł, bo mi duuuużo świeżego powietrza będzie potrzebne ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majako 09.02.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Tańce, hulanki, swawole A tak z innej beczki - czy macie (Iskierkowicze z piecami węglowymi i nie tylko... w zasadzie) jakiś generator prądu, czy UPS na wypadek zaniku energii? Właśnie mi wyłączają i włączają... (siedzę w domu, bom chora ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bbok 09.02.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Tańce, hulanki, swawole A tak z innej beczki - czy macie (Iskierkowicze z piecami węglowymi i nie tylko... w zasadzie) jakiś generator prądu, czy UPS na wypadek zaniku energii? Właśnie mi wyłączają i włączają... (siedzę w domu, bom chora ) Widziałem u kolegi takie ..cudo ...co to w razie praku prądu napędza pomkę ,woda dalej krąży ..i piec wybuchem nie grozi.Cudo to skrzyneczka ..z akumulatorem i jakąś przetwornicą prądu....Podobno kilka godzin ma pompkę napędzać..do czasu wygaśnięcia pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 10.02.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 A tak z innej beczki - czy macie (Iskierkowicze z piecami węglowymi i nie tylko... w zasadzie) jakiś generator prądu, czy UPS na wypadek zaniku energii? Właśnie mi wyłączają i włączają... (siedzę w domu, bom chora ) My nie mamy I faktycznie piec czasem wariuje. Szczęściem u nas wiatry mniej hulają niz na północy kochanej ojczyzny Mąż się zastanawiał nad zabezpieczeniami...... jednak zrezygnował ....... są pilniejsze potrzeby. Zdrowiej nam szybko kochana Dzięki za mini przewodnik. Na sobotę będzie jak znalazł, bo mi duuuużo świeżego powietrza będzie potrzebne ..... Jeno z umiarem tomkwasie,nie przeholuj z tym napowietrzaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 10.02.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Sorrki, troszkę byłem nieobecny. Widzę ruch na forum okropny, turystyka krajowa i zagraniczna na tapecie. tomkwas- do Krościenka mam jakieś 45 km, ale muszę przyznać rację bbokowi, że Szczawnica jest chyba atrakcyjniejsza. Do atrakcji wymienionych przez bboka dodam jeszcze piesze przejście do Czerwonego Klasztoru po słowackiej stronie i Muzyczną Owczarnię , miejsce o wyjątkowym klimacie w którym można posłuchać gwiazd rocka i jazzu. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts