marekwu 10.01.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Również poszukuje mozliwości oglądnięcia ISKIERKI na Dolnym Śląsku? Jesli możesz pomóc - napisz proszę. Pozdrawiammarek (Wrocław)[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia888 11.01.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 gosia888- jesteś pierwszą osobą która powiedziała coś pochlebnego o dolnej łazience. Zestawienie kolorów dobierała moja żona, w związku z tym masz zaproszenie na kawę i likierek ja uwielbiam wlasnie takie kolorki. A różnica cen rzeczywiscie powalająca. Tylko sie cieszyc ze tak wczesnie zaczeliscie. A co do obejrzenia iskierki to i ja bym sie pisala, ale niestety wszyscy tak daleko mieszkacie. Betina ty chyba najblizej mnie co? Gdzie dokladnie mieszkasz? Aha i ktos tez byl z sokolowa tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 11.01.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Gosia -też mam wrazenie ,że jesteś najbliżej, chyba, że ktoś się jeszcze tajniaczy. Ja też chciałabym zerknąć w realu na iskierkę, ale nikt z okolicy się nie odzywa. wchodziłam na lubelską grupę budujacą - jest oliwka z hb studio, ale Iskierki nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 11.01.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Dziewczyny dawajcie do Sącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 11.01.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Ups... to by była dopiero wyprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 11.01.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Ale gdybyś przypadkiem była w okolicy, wal jak w dym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 11.01.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Bardzo dziekuję, kto wie gdzie mnie nogi poniosą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia888 11.01.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Ups... to by była dopiero wyprawa no, wyprawa daleka Ale u betiny krótsza by była A z okolic poznania jest ktoś? Bo w najblizszym czasie mozliwe ze tam bedziemy. Mieszkam w w okolicach Łęcznej (30 km od Lublina). o szkoda myslalam ze moze blizej jestes. Bo wojewodztwo lubelskie juz przed Łukowem się zaczyna. wchodziłam na lubelską grupę budujacą - jest oliwka z hb studio, ale Iskierki nie z drugiej strony i tak mamy wielkie szczescie ze na fourm tyle osob buduje iskierkę. Na poczatku byłam zainteresowana projektem mad max, wszędzie szukałam osób które go wybudowały. Nigdzie nie mogłam znaleźć. A jak w końcu na jakimś forum znalazłam osoby zainteresowane tym projektem to napisałam do nich a one że zrezygnowały z niego. I ja w końcu za tłumem poszłam i iskierkę wybrałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia888 11.01.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Bardzo dziekuję, kto wie gdzie mnie nogi poniosą rowniez dziekuje za zaproszenie, ale moje nogi chyba tak daleko nie niosą ale nigdy się nie mówi nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 11.01.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Dziewczyny, narzekacie na nogi a pewno są zgrabniutkie i do samej szyji. Jak wpadniecie to ja pokaże Wam swoje, niestety mam tylko do pasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 11.01.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 11.01.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Pięknie wyglądasz taka roześmiana, serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anetta6 11.01.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Również poszukuje mozliwości oglądnięcia ISKIERKI na Dolnym Śląsku? Jesli możesz pomóc - napisz proszę. Pozdrawiam marek (Wrocław) [email protected] Jest jedna ISKIERKA w Bolesławcu.Oglądałam dzięki uprzejmości właścicieli.Kupiłam projekt i zaczynam na wiosnę,też w Bolesławcu.Więc zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia888 11.01.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 narzekacie na nogi a pewno są zgrabniutkie i do samej szyji no pewnie bo my śliczne laski jesteśmy Orasta a jak juz prawisz takie komplementy to zdradź o ile podniosłeś ściankę kolankową w cm. Tzn o 4 pustaki tak? A ile to cm? Ja zamierza o dwie cegły tj 44cm. I tak się zastanawiam czy będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 11.01.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Orasta - oj biedniutki ty jesteś . Nie dosyć, że z kątomierzem będziesz wyłazić na dach, to jeszcze z centymetrem będziesz mierzył ścianki Ale cóż - trzeba pomóc nam maluczkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 11.01.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 No pewno że jesteście laski. Nie pamiętam wymiarów pustaka MAX, sprawdzę to i napiszę wieczorem. Skończy się na tym że pluszku znowu coś wyczai i każe mi klęczeć na grochu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 11.01.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 gosia888- wychodzi mi ok.125 cm ( 4 pustaki max + wieniec). http://img181.imageshack.us/img181/4420/dsc01784vs3.jpg A to moja córa przy ściance kolankowej. Tylko czekać aż odezwie się pluszku, gość wpędził mmnie w taką schizę, że jak Danuśka w Krzyżakach w kółko powtarzam .... boję się... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 11.01.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Pluszku wszystko widzi a uderzy z nienacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 11.01.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Oo, wiedziałem że pluszku bić będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GOCHI 11.01.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Witam Was serdecznie! Posiadam już projekt ISKIERKI, od lipca załatwiam wszystkie formalności związane z pozwoleniem na budowę i końca nie widać Mam nadzieję, że do wiosny dopstanę PnB. Od jakiegoś czasu oglądam i czytam o Waszych ISKIERKACH, co zrbiliście i co zmieniliście i muszę powiedzieć,że bardzo nam to pomogło w zaplanowanych zmianach, które dokonamy w projekcie. Zmiany, których chcemy dokonać: likwidacja schodków od sypialni - wyrównanie stropu (czy garaż naprawdę jest taki wysoki po tej zmianie?) podniesienie ściany kolankowej o jeden pustak (łączna wysokość będzie ok 88cm) daszek wejściowy wysunięty i na filarach i to by było na tyle ze zmian Ile trzeba bloczków betonowych na ławy? Czy ktoś z Was pamięta? Mam nadzieję,że już niedługo i ja będę mogła się z Wami dzielić swoimi doświadczeniami i oczywiście fotkami Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts