Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam wszysktkich.mieszkam w woj łódzkim i zamierzam budowac dom iskierka z hb studio. bardzo mi jednak zalezy by zobaczyc ten dom "na żywo" :o czy ktos budowal lub buduje Iskierke kolo Łodzi i zgodzil by sie na wizyte?????????? :wink: prosze o kontakt [email protected] lub gg332587 pozdrawim iskierkowiczow :D

Witam wszystkich iskierkowiczów i dołanczam do Waszego grona.

W marcu zaczynamy budowę, działka przepisana, materiały kupione zatem do dzieła. Korzystam z porad zamieszczonych na tej stronie.

Orasta - domek jest super! kiedy ja dojdę do tego etapu...!!!!

I oczywiście pytanko - jak szeroka jest Twoja kuchnia? Czy to są wymiary podane w projekcie, czy zastosowałeś jakieś zmiany??? Jeśli podawałeś już odpowiedź na to pytanko w poprzednich postach to bardzo przepraszam - nie doczytałam się. Kuchnia jest super, pozdrawiam.

Pochodzę z miejscowości Trzcińsko Zdrój na zachodzie Polski, na południu woj. zachodniopomorskiego. Można powiedzieć, że mieszkam między Szczecinem, a Gorzowem Wlkp. Bardzo podoba mi się projekt Iskierka i mam nadzieję, że zacznę budowę w tym roku. Przeczytałem chyba wszystkie wątki z których wyciągnąłem wnioski. Mimo to chciałbym obejżeć Iskierkę na żywo. Jeżeli ktoś budyje ten dom w woj. zachodniopomorskim lub lubuskim i byłby tak miły aby zamienić ze mną parę słów to byłbym bardzo wdzięczny.

czy ktoś mógłby mi napisać ile jest potrzebnych pustaków max na całą iskierke

1400 pustakow

To zależy czy robisz jakieś zmiany ja podnosze ścianke o jeden pustak i wyszło mi 1200 szt;)

Chciałam się pochwalić , że pozwolenie na budowę juz mam i od jutra zaczynam budowę nawet nie wiecie jak się cieszę;)

czy ktoś mógłby mi napisać ile jest potrzebnych pustaków max na całą iskierke

1400 pustakow

To zależy czy robisz jakieś zmiany ja podnosze ścianke o jeden pustak i wyszło mi 1200 szt;)

Chciałam się pochwalić , że pozwolenie na budowę juz mam i od jutra zaczynam budowę nawet nie wiecie jak się cieszę

racja ja podnosze o 2 pustaki kolankową