olaszka 05.07.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Fajniutko Pozdrowionka i czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 06.07.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Ja również przyłączam się do gratulacji.Co tam , że nie jest wszystko zrobione na glanc. Ważne, że jesteście na swoich wymarzonych i ciężko wypracowanych mertach.Pozdrawiam i życzę samych dobrych dni.b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manys 07.07.2009 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Równiez Grtulacje! troche z innej beczki, jakie macie sposobu na pozbycie sie gruzu np po tynkach??? wiem ze najlepiej wywiesc na przyczepce ale gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 07.07.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 manys napisał: troche z innej beczki, jakie macie sposobu na pozbycie sie gruzu np po tynkach??? Właśnie jestem na etapie pozbywania się "śmieci" z działki. Poszłam do gminy i opłaciłam kontener. Przy okazji dowiedziałam się, że gmina przyjmie z pocałowaniem ręki każdą ilośc gruzu, bo robia jakąś drogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.07.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A na ten przykład my, to zbieramy ten gruz na kupę i jak będziemy robili taras i schody wejściowe, to się to wszystko wpierniczy do środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manys 07.07.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 ja mam taki gruz po suporeksie, po tynkach gipsowych i z tego co słyszałem nie nadaje sie to zeby np. wylac schody moze sie zapadac potem czy cos. resztki po czyms cementowym sie nadają, , sam z checia bym tak zrobił bo mam do wylania jeszcze schodki ale nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.07.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 I masz świętą rację. Suporek ma tendencje do "znikania" i się zupełnie nie nadaje do wypełnień. Co do gipsu wiedzy nie mam. Nasz gruz jest ceglano-betonowy, więc nie przewiduję kłopotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawo 12.07.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 No Ja z żoną też zamierzamy budowac Iskiereczkę hehe, mamy juz działkę, tylko zostały formalności z pozwoleniem na budowę tylko to albo aż tyle... Pozdrawiam wszystkich maniaków tego domku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manys 15.07.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 czy stosujecie wkłady z kwasówki w komin??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i tomek i kamil 15.07.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d2669b69a93ac514.htmlTO NASZA ISKIERKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i tomek i kamil 15.07.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/22b1b3dc11388bef.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9de27a5595638103.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubutek 16.07.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Witam! Podpowiedzcie jakie wkłady kominkowe kupowaliście do Waszych Iskierek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agent-poznan 17.07.2009 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Nie wiem jaki wklad bede stosowac. Na pewno nie bedzie to wklad jakis drogi - (4000) - kupie w granicach rozsadku 1000 - 1500 zl. I nie bede tez miec plaszcza wodnego. Kominkiem chce dogrzewac salon i kuchnie a nie ogrzewac dom. Wkladu do komina tez nie stosowalem. Uwazam, ze nie potrzeba jesli jest kominek wzykly - wszystko przereklamowane. Jesli bedzie palic sie ogniem a nie zarem, zadne wykwity nie wyjda. Pozdrawiam i poprosze o poprawke jesli sie myle - choc nie wskazane - bo juz mieszkam i nie mam zamiaru juz kurzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cineck 17.07.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Witam! Podpowiedzcie jakie wkłady kominkowe kupowaliście do Waszych Iskierek. Hey, ja kupiłem następujące wkłady: - wulkan c-200 pakiet startowy 4,5 mb - wulkan bloczek wentylacyjny Mam nadzieje , że będę z nich zadowolony. Cenowo na pewno się opłaca. Jakościowo myślę , że też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubutek 18.07.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 chodzi mi o kominek - w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaszka 01.08.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Ale tu cicho...Chyba wszyscy na urlopie. A ja się pochwalę dostaliśmy kredyt i działamy dalej. Teraz czekamy na blachodachówkę, później okienka, drzwi i brama. Pozdrawiam wczasujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokopek 01.08.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 olaszka pochwal się też zdjęciami pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kama9 03.08.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witam wszystkich iskierkowiczow.jestem nowa na forum,planujemy razem z mężem wybudować iskierkę.Dla mnie jest idealna.Maż nie jest przekonany co do dostatecznej ilosci miejsca w kotlowni i garażu na skladowanie różnych narzedzi,kosiarki itp.Byłabym bardzo wdzięczna za kilka zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 04.08.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Kama9 napisał: Maż nie jest przekonany co do dostatecznej ilosci miejsca w kotlowni i garażu na skladowanie różnych narzedzi,kosiarki itp. W rzeczy samej po wstawieniu samochodu w garazu miejsca jest niewiele. Owszem jakiś mały warsztacik zmiesci się . Natomiast gorsza sprawa z rowerami czy kosiarką. Możecie rozważyc kwestię poszerzenia garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kama9 04.08.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Właśnie myślimy o poszerzeniu o chociazby pół metra zod strony garażu i kuchni i salonu.Może wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts