Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

manys napisał:

troche z innej beczki, jakie macie sposobu na pozbycie sie gruzu np po tynkach???

Właśnie jestem na etapie pozbywania się "śmieci" z działki. Poszłam do gminy i opłaciłam kontener. Przy okazji dowiedziałam się, że gmina przyjmie z pocałowaniem ręki każdą ilośc gruzu, bo robia jakąś drogę.

Nie wiem jaki wklad bede stosowac. Na pewno nie bedzie to wklad jakis drogi - (4000) - kupie w granicach rozsadku 1000 - 1500 zl.

I nie bede tez miec plaszcza wodnego. Kominkiem chce dogrzewac salon i kuchnie a nie ogrzewac dom.

Wkladu do komina tez nie stosowalem. Uwazam, ze nie potrzeba jesli jest kominek wzykly - wszystko przereklamowane. Jesli bedzie palic sie ogniem a nie zarem, zadne wykwity nie wyjda. Pozdrawiam i poprosze o poprawke jesli sie myle - choc nie wskazane - bo juz mieszkam i nie mam zamiaru juz kurzyć :)

Witam!

Podpowiedzcie jakie wkłady kominkowe kupowaliście do Waszych Iskierek.

Hey, ja kupiłem następujące wkłady:

- wulkan c-200 pakiet startowy 4,5 mb

- wulkan bloczek wentylacyjny :D

Mam nadzieje , że będę z nich zadowolony. Cenowo na pewno się opłaca. Jakościowo myślę , że też :)

• 2 weeks później...

Witam wszystkich iskierkowiczow.

jestem nowa na forum,planujemy razem z mężem wybudować iskierkę.

Dla mnie jest idealna.

Maż nie jest przekonany co do dostatecznej ilosci miejsca w kotlowni i garażu na skladowanie różnych narzedzi,kosiarki itp.

Byłabym bardzo wdzięczna za kilka zdjęć.

Kama9 napisał:

Maż nie jest przekonany co do dostatecznej ilosci miejsca w kotlowni i garażu na skladowanie różnych narzedzi,kosiarki itp.

W rzeczy samej po wstawieniu samochodu w garazu miejsca jest niewiele. Owszem jakiś mały warsztacik zmiesci się . Natomiast gorsza sprawa z rowerami czy kosiarką.

Możecie rozważyc kwestię poszerzenia garażu.