orasta 15.02.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Ja to mam tak, że po 3 latach ( prawie) mieszkania, raz mnie Iskierka wkurza , a raz jestem przeszczęśliwy , że własnie ona. Na początku miała być parterówka, ale przypadkowo natrafiłem na Iskierkę i coś mnie w niej ujęło. Fakt.... nie jest to dom dla gości z listy 100 najbogatszych polaków, ale ma swój charakter. Jest miłą przytulną chałupiną ,całkiem pojemną i niedrogą w utrzymaniu. Z tą wiedzą...... to teraz ograniczyłbym ilość okien dachowych do minimum i starałbym się wygospodarować miejsce na dodatkowy pokoik z powodów jakie opisuje betina71( Jezu, ale to rozsądna dziewczyna jest). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okjarek 15.02.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Pomysł już jest, z postępów realizacji będę pisał na forum.Przy okazji załączę obrazek z wymiarami jak to sobie wymyśliłem.Budowa start mam nadzieję, że od maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manys 15.02.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 okjarek- bardzo bym chciał zobaczyc zdjecia jesli uda Ci sie wcisnąc kibelek pod schodypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majako 15.02.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 starałbym się wygospodarować miejsce na dodatkowy pokoik z powodów jakie opisuje betina71( Jezu, ale to rozsądna dziewczyna jest). Włąsnie dlatego ja zrobię ten manewr z sypialnią, o którym pisałam wcześniej. Na razie będzie garderoba, a potem - się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 16.02.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Orasto , szperam i szperam w pamięci ..... różne słowa na mój temat sobie przypominam ....... takich nie pamiętam..... Chyba "polecę" pod ten Nowy Sącz i Cię uściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 16.02.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 To już chyba ostatni "pomysł" a może rozpaczliwe szukanie pomysłu na powiększenie kuchni i upchanie toalety. Choć toaleta w wiatrołapie nie jest najlepszem rozwiązaniem, to gdzieś ją muszę ulokować. Napiszcie co można poprawić bo muszę kończyć adaptację i uzyskać PnB do kwietnia. Liczę na Was... http://img229.imageshack.us/img229/4420/iskra2.jpg my mamy tak zrobione wc jak Ty sobie tutaj wymyśliłeś z tym, że wc naprzeciw drzwi i uważam, że był to rewelacyjny pomysł a kuchnię mamy z ta wnęką, a we wnęce wyspę lub może być stół z krzesłami;) a pod schodami będziemy mieć małą spiżarnię Pomyśl nad poszerzeniem domu od strony kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 16.02.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Chyba "polecę" pod ten Nowy Sącz i Cię uściskam Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 16.02.2010 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Chyba "polecę" pod ten Nowy Sącz i Cię uściskam Zapraszam Tylko nie ściskajcie się za mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 16.02.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 vieta-możesz wkleic jakieś fotki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 17.02.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 vieta-możesz wkleic jakieś fotki ??? wklejam już od dawna;( nie wiem jak;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 17.02.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Wejdź np. na http://www.imageshack.us wciśnij " Browse" wybierz zdjęcie które chcesz wkleic na forum ,rozmiar zdjęcia i daj " Prześlij teraz" , następnie skopiuj "kod forum" i wklej tutaj. No to czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 17.02.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 (edytowane) dobry instruktaż dziękuję to są zdjęcia sprzed prawie roku, więc teraz wygląda inaczej. To jest wc na dole. Edytowane 5 Listopada 2010 przez vieta zmiana decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 17.02.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Vieta śliczne wnętrza, ciekawa jestem efektu końcowego, czekam na dalsze fotki. Mam pytanie odnośnie kuchni, czy szafki górne są lakierowane? bo jestem w rozterce, chcę kuchnie całą białą w lakierze ale... opinie sa podzielone, niby wszystkie odciski na nich widać - niby trudne w utrzymaniu. Jakie jest Twoje zdanie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 17.02.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Vieta śliczne wnętrza, ciekawa jestem efektu końcowego, czekam na dalsze fotki. Mam pytanie odnośnie kuchni, czy szafki górne są lakierowane? bo jestem w rozterce, chcę kuchnie całą białą w lakierze ale... opinie sa podzielone, niby wszystkie odciski na nich widać - niby trudne w utrzymaniu. Jakie jest Twoje zdanie na ten temat? na górze mamy lakierowane białe a na dole wenge i porównując te dwa uważam, że w użytkowaniu wolałabym całe białe. Owszem paluchy widać na tych białych ale je czyszcze raz w tygodniu, a te wenge to masakra - max raz na dwa dni je czyszcze i za każdym razem mam ich dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 17.02.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Vieta dziękuję za ekspresową odpowiedź. Tak mi się podoba biała kuchnia w lakierze że chyba się skuszę ... Czy pamiętasz o ile lakier był droższy od zwykłych frontów? acha i czy skrzynie /boki/ też masz w lakierze czy to zwykła biała płyta? Napisz jeszcze proszę jaką masz wannę i glazurę w łazienkach, zlew w kuchni. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 17.02.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Vieta dziękuję za ekspresową odpowiedź. Tak mi się podoba biała kuchnia w lakierze że chyba się skuszę ... Czy pamiętasz o ile lakier był droższy od zwykłych frontów? acha i czy skrzynie /boki/ też masz w lakierze czy to zwykła biała płyta? Napisz jeszcze proszę jaką masz wannę i glazurę w łazienkach, zlew w kuchni. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam nie wiem o ile lakier był droższy, bo nam Pan wyliczał za calośc mebli;) - skrzynie/boki mam wenge, mat Wannę mamy 150x150 chyba Sanplast. Glazura to Deante. Zlew w kuchni na P..jak sobie przypomnę, to Ci napiszę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 17.02.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Vieta- aż boję się efektu końcowego PIĘKNIE. Z tymi meblami w kuchni to popieram w 100 % . Kolor wenge to masakra ( wszystko widac) Teraz tez zdecydowanie wybrałabym jasne Wklejaj fotki, bo ciekawie się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 18.02.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Vieta- aż boję się efektu końcowego PIĘKNIE. Z tymi meblami w kuchni to popieram w 100 % . Kolor wenge to masakra ( wszystko widac) Teraz tez zdecydowanie wybrałabym jasne Wklejaj fotki, bo ciekawie się zapowiada. w sumie w łazience na górze doszły tylko dwa dodatki i nic więcej;) W kuchni w sumie podobnie i to wsyztsko mam w głowie poukładane ale niestety kaska;) dzięki Ja też wybrałabym jasne meble;) chciałam brąz ale nie było więc padło na te paksudne wenge;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 18.02.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 mieszkamy od lipca w Iskierce i od pewnego czasu myślę co bym jeszcze zmieniła. Otóż pralkę mamy w kotłowni, piec mamy na ekogroszek - pomysł świetny ale wolałabym, żeby garaż był pomniejszony o pomieszczenie w któym zrobiłabym pralnię. Jakby sie dało zrobiłabym drzwi do pralni pod schodami. Powiększyłabym dom od strony kuchni, zmniejszyłabym łazienkę dolną (tak jak mam), a za nią zrobiłabym spiżarnię. NA górze powiększyłabym łazienkę i jestem ciekawa czy dałoby się zamienić garderobę na łazienkę. Wtedy wejście osobne miałaby garderoba i łazienka. uważam, że bardzo dobrze zrobiliśmy że mamy kącik komputerowy kosztem wnęki w jednym pokoju;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 18.02.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 .... Otóż pralkę mamy w kotłowni, piec mamy na ekogroszek - pomysł świetny ale wolałabym, żeby garaż był pomniejszony o pomieszczenie w któym zrobiłabym pralnię.... W takim przypadku, tylko ogrzewanie gazem, ja sobie chwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts