betina71 18.02.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 .... Otóż pralkę mamy w kotłowni, piec mamy na ekogroszek - pomysł świetny ale wolałabym, żeby garaż był pomniejszony o pomieszczenie w któym zrobiłabym pralnię.... W takim przypadku, tylko ogrzewanie gazem, ja sobie chwalę. I dodatkowo gazownicy to ta grupa, która nie musi martwić się topniejącą górką opału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 18.02.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 I dodatkowo gazownicy to ta grupa, która nie musi martwić się topniejącą górką opału Martwi ich za to kurek w gabinecie Putina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 18.02.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 .... Otóż pralkę mamy w kotłowni, piec mamy na ekogroszek - pomysł świetny ale wolałabym, żeby garaż był pomniejszony o pomieszczenie w któym zrobiłabym pralnię.... W takim przypadku, tylko ogrzewanie gazem, ja sobie chwalę. Mój M nie chciał gazu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 18.02.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 .... Otóż pralkę mamy w kotłowni, piec mamy na ekogroszek - pomysł świetny ale wolałabym, żeby garaż był pomniejszony o pomieszczenie w któym zrobiłabym pralnię.... W takim przypadku, tylko ogrzewanie gazem, ja sobie chwalę. Mój M nie chciał gazu;) Źle zrobił, że nie chciał. Zdjęcia super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 18.02.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 .... Otóż pralkę mamy w kotłowni, piec mamy na ekogroszek - pomysł świetny ale wolałabym, żeby garaż był pomniejszony o pomieszczenie w któym zrobiłabym pralnię.... W takim przypadku, tylko ogrzewanie gazem, ja sobie chwalę. Mój M nie chciał gazu;) Źle zrobił, że nie chciał. Zdjęcia super. hihi..a gdzie macie pralkę? w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 19.02.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Ja sobie oczywiście troszkę żartowałem. Każdy wybiera sobie sposób ogrzewania taki jaki mu pasuje. Ale skoro pytasz, to odpowiadam- pralka znajduje się w kotłownio-pralnio-suszarni, tak samo jak duża zamrażara, a także mała dwupalnikowa kuchenka gazowa( gdyby prądu przypadkiem brakło). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 19.02.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 orasta ale ty zaopatrzony jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 19.02.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 orasta ale ty zaopatrzony jesteś Niczego się kurna tera nie boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 19.02.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 orasta ale ty zaopatrzony jesteś Niczego się kurna tera nie boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 19.02.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 orasta ale ty zaopatrzony jesteś Niczego się kurna tera nie boję Nawet nas??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 19.02.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 orasta ale ty zaopatrzony jesteś Niczego się kurna tera nie boję Nawet nas??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 19.02.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Orasta ?????? A co to się stało z oczkami?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 19.02.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Orasta ?????? A co to się stało z oczkami?????? chyba ZAWIECHA! a ja dziś nie mogę w pracy usiedzieć bo własnie teraz montują mi okna na naszej Iskierce:) zaraz po pracy lecę na rekonesans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 19.02.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 a ja dziś nie mogę w pracy usiedzieć bo własnie teraz montują mi okna na naszej Iskierce:) zaraz po pracy lecę na rekonesans I wcale Ci się nie dziwię. Też siedziałam w pracy jak na szpilkach, gdy montowali okna . Czekamy na fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 19.02.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Orasta ?????? A co to się stało z oczkami?????? chyba ZAWIECHA! a ja dziś nie mogę w pracy usiedzieć bo własnie teraz montują mi okna na naszej Iskierce:) zaraz po pracy lecę na rekonesans Dopiero przed chwilą mnie puściło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 19.02.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 powiedzcie mi czy w salonie macie takie samo oświetlenie nad stołem i w części pozostałej? mi już głowa pęka od moich pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 19.02.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 (edytowane) wszędzie brak jeszcze wielu dodatków Edytowane 5 Listopada 2010 przez vieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 19.02.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Vieta aż dech zapiera! PIĘKNIE! Moje klimaty czy zlew i szafka to z firmy Koło? czy glazura to napewno firma Deante? pokaż gdzie masz piekarnik i lodówkę w kuchni? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okjarek 19.02.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Vieta, czy możesz wkleić obszerniejsze zdjęcie kuchni i czy możesz napisać jaka jest jej szerokość?Łazienka super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 19.02.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Vieta aż dech zapiera! PIĘKNIE! Moje klimaty czy zlew i szafka to z firmy Koło? czy glazura to napewno firma Deante? pokaż gdzie masz piekarnik i lodówkę w kuchni? Pozdrawiam zlewozmywak w kuchni firmy Pyramis. Od razu mówię, że nie polecam baterii w kuchni również Pyramis, bo mieszkamy zaledwie kilka miesięcy a już są na niej odpryski. W łazience na 100% krany nad wanną, zlewem i nad brodzikiem to Deante. Szafka Antado. Będę chciała jeszcze dwa słupki. Zlew nie pamiętam, ale pasuje on do tej szafki. Pokażę piekarnik i lodówkę i do końca całą kuchnię. Postaram się zrobić to do niedzieli. Dzięki oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts