vieta 19.02.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Vieta, czy możesz wkleić obszerniejsze zdjęcie kuchni i czy możesz napisać jaka jest jej szerokość? Łazienka super. dzięki;) wkleję i mam nadzieje, że do niedzieli mi sie uda. Jak zmierzę to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 20.02.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 vietka- wszystko super i cacane wychodzi, no ale z tym gazem to..... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 20.02.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 vietka- wszystko super i cacane wychodzi, no ale z tym gazem to..... . haha..nio przegięcie straszne;) jak zobaczyłam kilka dni temu pralkę w kotłwoni osmoloną to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 20.02.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 vietka- wszystko super i cacane wychodzi, no ale z tym gazem to..... . haha..nio przegięcie straszne;) jak zobaczyłam kilka dni temu pralkę w kotłwoni osmoloną to A mój M tak bardzo chciał miec pralkę w kotłowni Na szczęście w górnej łazience wyszła idealna wnęka na pralkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 20.02.2010 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Zapomniałam napisac że pięknie u ciebie vieta. Widzę tyle jasnych kolorów, których zdecydowanie brak mi w moim wnętrzu. No ale jeszcze pozostał mi ten "nieszczęsny" salon do umeblowania , może tam uda mi się wprowadzic troszkę jasności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 20.02.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 (edytowane) Vieta, czy możesz wkleić obszerniejsze zdjęcie kuchni i czy możesz napisać jaka jest jej szerokość? prosze bardzo;) - szerokość od ściany długiej (bez okna) do ściany przed wyspą 227,5cm a od tej ścianki do konca wnęki 120cm - wnęka tam gdzie stoi wyspa i kiedyś hokery ma 120 cm szer. mam nadzieję, że nie pogmatwałam Edytowane 5 Listopada 2010 przez vieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 20.02.2010 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 vietka- wszystko super i cacane wychodzi, no ale z tym gazem to..... . haha..nio przegięcie straszne;) jak zobaczyłam kilka dni temu pralkę w kotłwoni osmoloną to A mój M tak bardzo chciał miec pralkę w kotłowni Na szczęście w górnej łazience wyszła idealna wnęka na pralkę to ja wymyśliłam z tą pralką w kotłowni;) chce Ci się znosić to pranie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 20.02.2010 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 (edytowane) Zapomniałam napisac że pięknie u ciebie vieta. Widzę tyle jasnych kolorów, których zdecydowanie brak mi w moim wnętrzu. No ale jeszcze pozostał mi ten "nieszczęsny" salon do umeblowania , może tam uda mi się wprowadzic troszkę jasności Dziękuję. JEst mi bardzo miło czytać pozytywne opinie. Twoje wnętrza też mi się podobają, są przytulne i pełne ciapła. Nam jeszcze dużo brakuje i mebli i kienkietów, żyrandoli itp. o dodatkach nie wspominam:( Lubię te swoje jasne kolorki ale widac na nich każdą plamkę. Masz już coś na oku do salonu? My mamy meble z poprzedniego mieszkania ale to nie jest to co bym chciała mieć. Edytowane 5 Listopada 2010 przez vieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 21.02.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 vietka- wszystko super i cacane wychodzi, no ale z tym gazem to..... . haha..nio przegięcie straszne;) jak zobaczyłam kilka dni temu pralkę w kotłwoni osmoloną to A mój M tak bardzo chciał miec pralkę w kotłowni Na szczęście w górnej łazience wyszła idealna wnęka na pralkę to ja wymyśliłam z tą pralką w kotłowni;) chce Ci się znosić to pranie? Pranie w pogodne dni ląduje na balkonie, więc nie ma mowy o znoszeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 21.02.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Vieta- widzę ,że masz głowę pełną pomysłów Mi bardzo podobają się różne wnęki ale dla mojego męża wszystko było problemem z braku chęci oczywiście Rewelacyjnie u Ciebie wyglądają te dwie wąskie, podświetlone przy schodach. Możesz zrobić zdjęcie z daleka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 21.02.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 a ja dziś nie mogę w pracy usiedzieć bo własnie teraz montują mi okna na naszej Iskierce:) zaraz po pracy lecę na rekonesans I wcale Ci się nie dziwię. Też siedziałam w pracy jak na szpilkach, gdy montowali okna . Czekamy na fotorelację Fotorelacja: http://img23.imageshack.us/img23/2101/p2200161.jpg okna są w kolorze orzech, klamki i okucia zamówiłam w kolorze srebro satyna, na zdjęciu okno balkonowe na górze - z zamknięciem ze względu na dzieci http://img651.imageshack.us/img651/3905/p2200180.jpg http://img31.imageshack.us/img31/5306/p2210187.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 21.02.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 śliczny jest ten kolor okien..jak ja chciałam mieć taki..hmmm..i fajny pomysł z tym kluczem w klamce;)podoba mi się również ten daszek w Iskierce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 21.02.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Miło że Ci sie podobają, zamierzam utrzymać tą tonację w pozostałej stolarce zewnętrznej i wewnętrznej. Upatrzyłam już sobie drzwi wewnętrzne z Porty model Koncept w okleinie orzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiktor_29 21.02.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witam wszystkich Iskierkowiczów. Czy ktoś z Państwa budował iskierkę poszerzoną z dwóch stron o 0,5 metra z Porothermu 25 cm i zna ilość zużytych pustaków ( pustak 25,0x37,5x23,8 cm) ? Również ilość zużytego betonu i ilość bloczków na fundamenty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 21.02.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 vietka- wszystko super i cacane wychodzi, no ale z tym gazem to..... . haha..nio przegięcie straszne;) jak zobaczyłam kilka dni temu pralkę w kotłwoni osmoloną to A mój M tak bardzo chciał miec pralkę w kotłowni Na szczęście w górnej łazience wyszła idealna wnęka na pralkę to ja wymyśliłam z tą pralką w kotłowni;) chce Ci się znosić to pranie? Pranie w pogodne dni ląduje na balkonie, więc nie ma mowy o znoszeniu no patrz..o tym nie pomyślałam;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 22.02.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 efi26 Prawda, że sama micha się śmieje jak się patrzy na nowe oblicze domku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 22.02.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 dziękuję co Ci skopali? ja chciałam bez brodzika ale baliśmy się o to, że nam skopią i będzie przeciekać. Jeszcze nie braliśmy prysznica bo nie mamy deszczownicy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 22.02.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 efi26 Prawda, że sama micha się śmieje jak się patrzy na nowe oblicze domku ?? jeszcze jak sie sieszy:)) żeby nie uszy - dookoła głowy co prawda mam reklamacja jest - ja to mam to oko! wszystko wypatrze Vieta z jakiej firmy masz drzwi szklane w brodziku? czy to tylko drzwi szklane czy razem ze ścianką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alimar 22.02.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam! Wybraliśmy z żoną projekt Iskierka. Niestety jeszcze nie zakupiliśmy projektu (już tuż tuż), chielibyśmy jednak uzyskać warunki zabudowy( dopodziału działki). Stąd moje pytanie: jaka jest wysokość kalenicy w ISKIERCE? Z góry dziękuję za odpowiedź. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 22.02.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 z jakiej firmy masz drzwi szklane w brodziku? czy to tylko drzwi szklane czy razem ze ścianką? nie pamiętam firmy, ale jest na nich napisane RONAL. Ściankę mamy zrobioną z płyt i na nich połozone płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts