Wiktor_29 04.03.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witam wszystkich, Czy ktoś z Państwa ma może w formie elektronicznej kosztorys prac budowlanych Iskierki (poszerzonej o 0,5 metra z każdej strony) dla banku oraz dla własnej kalkulacji ? Bardzo by nam pomógł...a banki tego wymaga. Jeżeli można to poproszę na adres [email protected] Dziękuję wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cineck 05.03.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Wiktor_29, kosztorys dla banku to pic na wodę .... dostajesz formularz i rozpisujesz koszty. Wpisujesz to co już wydałeś z własnej kieszeni , oraz rozpisujesz kredyt (sume) o którą się starasz.... cały ten proces jest chyba najłatwiejszy z całego procesu jakim ja nazywam otrzymanie kredytu Tak to bynajmniej wyglądało u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaszka 05.03.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 U nas było podobnie, dostaliśmy formularz w banku do wypełnienia i tyle. Wpisaliśmy koszty jakie już ponieśliśmy a sumę kredytu o jaki się starasz rozpisujesz sobie na pozostałe punkty w formularzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manys 06.03.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 witammam zamiar ocieplac poddaszeczy moze ktos podac ile metrow wełny ile szt. plyty k-g i ile profili-przysciennych i sufitowych jest potrzebne na ocieplenie iskierki od srodkapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 13.03.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Pytanie do wszystkich użytkowników wanien akrylowych: jak zabudowaliście wanny? hydraulik podpowiada mi ze powinnam dokupić specjalną obudowę do swojej asymetrycznej wanny żeby stabilnie stała, z racji tego że wanna ma wymiar 150x100 poleca obudowę monolit /schedpol/. Vieta jak Ty zamocowałaś swoją wannę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubutek 16.03.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 ja mam wannę 150x150obudowa to suporex na półokrągło i na to płytki - te malutkieobudowy oryginalnej żona nie chciała - choć wyszłoby dużo taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mng82 16.03.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witam, jaki wkład kominowy polecacie do Iskierki z opałem na eko groszek(firma i wymiary wkładu)? A drugie pytanie, to czy 7zł za m2 za kładzenie papy i i 7zł za m2 za deskowanie dachu to Waszym zdaniem drogo czy tanio? Pozdrawiam Iskierkowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manys 18.03.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 A drugie pytanie, to czy 7zł za m2 za kładzenie papy i i 7zł za m2 za deskowanie dachu to Waszym zdaniem drogo czy tanio? to jest 14 zł razy jakies 200 m2 =2800 zł za robote. ja robiłem to samemu, ale w moich okolicach tyle samo bym zapłacił! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistelka82 23.03.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Hello!! Co sie dzieje z wątkiem??Nikt sie nie udziala,nie wstawia zdjęć,nie ispiruje przed-budowlanych inwestorów:)czyżby wątek monotematyczny sie zrobił??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 25.03.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Hello!! Co sie dzieje z wątkiem??Nikt sie nie udziala,nie wstawia zdjęć,nie ispiruje przed-budowlanych inwestorów:)czyżby wątek monotematyczny sie zrobił??? Myślę że z nadejściem wiosny wszyscy ruszyli do pracy i zostaje niewiele czasu na forum Pozdrawiam wszystkich zapracowanych Iskierkowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 26.03.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Ja dzisiaj pożyczam od kolegi wertykulator i idę walczyć z trawnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 26.03.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Ja dziś wypuszczam dzieciaki do ogrodu a sam siadam na tarasie i wypijam pierwszą na nim lampkę wina ... Zainspirowałem....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majako 26.03.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Eh... też bym tak chciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 26.03.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Ja dziś wypuszczam dzieciaki do ogrodu a sam siadam na tarasie i wypijam pierwszą na nim lampkę wina ... Zainspirowałem....? To może wpadnę z jakimś cabernet sauvignon i powspominamy czasy budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 26.03.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 SMIA-ŁO. A że akurat caberneciki sobie najbardziej cenię, tedy zapraszam w dwójnasób ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 26.03.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Eh... też bym tak chciała... Nie piernicz. U Ciebie to już bliżej niż dalej ... Jeszce chwileczka i będziem do Grudziądza na wino latać. Sorki, pod Grudziądz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 26.03.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 SMIA-ŁO. A że akurat caberneciki sobie najbardziej cenię, tedy zapraszam w dwójnasób ... To jesteśmy umówieni, będę ok. 20 tej, bo z N.Sącza do Łódzkawego kawałek jest i troche mi zejdzie, a po drodze jeszcze jakiegoś pleśniawca kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majako 26.03.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Eh... też bym tak chciała... Nie piernicz. U Ciebie to już bliżej niż dalej ... Jeszce chwileczka i będziem do Grudziądza na wino latać. Sorki, pod Grudziądz. Już czekam... widzę, że sentyment do wina mamy podobny Cabernet is my favourite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 26.03.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 SMIA-ŁO. A że akurat caberneciki sobie najbardziej cenię, tedy zapraszam w dwójnasób ... To jesteśmy umówieni, będę ok. 20 tej, bo z N.Sącza do Łódzkawego kawałek jest i troche mi zejdzie, a po drodze jeszcze jakiegoś pleśniawca kupię Z tym serem to nie przesadzaj.... post w końcu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 26.03.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 SMIA-ŁO. A że akurat caberneciki sobie najbardziej cenię, tedy zapraszam w dwójnasób ... To jesteśmy umówieni, będę ok. 20 tej, bo z N.Sącza do Łódzkawego kawałek jest i troche mi zejdzie, a po drodze jeszcze jakiegoś pleśniawca kupię Z tym serem to nie przesadzaj.... post w końcu jest To Ci się kurde udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts