tomkwas 26.03.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Eh... też bym tak chciała... Nie piernicz. U Ciebie to już bliżej niż dalej ... Jeszce chwileczka i będziem do Grudziądza na wino latać. Sorki, pod Grudziądz. Już czekam... widzę, że sentyment do wina mamy podobny Cabernet is my favourite Hy hy, no to pospiesz się z tą budową ... Hmmm... pasowałoby jeszcze o betinę zahaczyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majako 26.03.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Hmmm... pasowałoby jeszcze o betinę zahaczyć ... Betina... hop hop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 26.03.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 orasta co prawda nie dojechał, ale ...http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/z/1/9/8/54647544_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majako 26.03.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 orasta co prawda nie dojechał, ale ... http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/z/1/9/8/54647544_d.jpg I jeszcze chilijskie... eh... rozpieszczasz mnie Tomkwasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 26.03.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 No. Chilijskie. Ale we wsi nie da się nic kupić z Maipo Valley, to wziąłem jakie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 27.03.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Sorry ,..... żona mnie nie puściła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.03.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Tać ja się nie gniewam, ale to jest ciemiężenie. Na twoim miejscu poleciałbym do odpowiedniego wątku złożyć stosowne doniesienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 27.03.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 No ładnie. Chciałam zobaczyc postępy na budowach a tu proszę, wino było, spotkanie się nie odbyło A tak przy okazji tomkwas może pochwal się swoim tarasikiem, szukam inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistelka82 27.03.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Pamięta może ktoś jeszcze ile wyniósł przybliżony koszt ogrzewania podłogowego w iskierce ?chodzi mi głównie bez salonu.Jesteście zadowoleni z tego rozwiązania?Czy ktoś ma jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.03.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 No ładnie. Chciałam zobaczyc postępy na budowach a tu proszę, wino było, spotkanie się nie odbyło A tak przy okazji tomkwas może pochwal się swoim tarasikiem, szukam inspiracji Żebyś mnie nawet batem biła, to Ci nic nie pokażę. Nie mam co pokazać. Niestety taras jest chwilowo naszą porażką i dumamy jakby go tu reanimować. Wygląda źle, jest wielki jak postument pod pomnik a miejsca na nim mało. Za sypaliśmy pierwszy schodek ziemią, ale nadal nie wygląda to za specjalnie ..... Zdjęcia jakieś są w dzienniku i w albumie chyba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 27.03.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 No ładnie. Chciałam zobaczyc postępy na budowach a tu proszę, wino było, spotkanie się nie odbyło A tak przy okazji tomkwas może pochwal się swoim tarasikiem, szukam inspiracji Żebyś mnie nawet batem biła, to Ci nic nie pokażę. Nie mam co pokazać. Niestety taras jest chwilowo naszą porażką i dumamy jakby go tu reanimować. Wygląda źle, jest wielki jak postument pod pomnik a miejsca na nim mało. Za sypaliśmy pierwszy schodek ziemią, ale nadal nie wygląda to za specjalnie ..... Zdjęcia jakieś są w dzienniku i w albumie chyba ... To w takim razie zaglądam do dziennika Tak po cichaczu myślałam , że jest już gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 28.03.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Mieli zahaczyć ........ nie zahaczyli .......... Wołali ........... ale coś za cicho............ No i trza się obejść smakiem .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mng82 28.03.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Mistelko też jestem ciekawa ogrzewania podłogowego. Zastanawiamy się jeszcze nad płaszczem wodnym z kominka, czy to się w iskierce opłaca? Jeszcze nie wiem jakie będziemy mieli ogrzewanie ale jeśli będzie gazowe to chyba zrobimy płaszcz wodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 29.03.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Pamięta może ktoś jeszcze ile wyniósł przybliżony koszt ogrzewania podłogowego w iskierce ?chodzi mi głównie bez salonu.Jesteście zadowoleni z tego rozwiązania?Czy ktoś ma jakieś sugestie? Kurde ....... dawno to było........ co do kosztu nie pomogę, bo rozliczaliśmy się z całości instalacji grzewczej ......... a co do zadowolenia ....... Tak jestem zadowolona, baaardzo......... zwłaszcza, że instalacja jest tak zrobiona ,iż można niezależnie odcinać te pomieszczenia, w których nie chcesz, żeby pogłogówka w danym momencie grzała....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 29.03.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Mistelko też jestem ciekawa ogrzewania podłogowego. Zastanawiamy się jeszcze nad płaszczem wodnym z kominka, czy to się w iskierce opłaca? Jeszcze nie wiem jakie będziemy mieli ogrzewanie ale jeśli będzie gazowe to chyba zrobimy płaszcz wodny. Jeżeli posiadasz dostęp do gazu, to uważam ,że nie ma się co zastanawiać. Sam testuję ogrzewanie gazowe + kominek z p.w. trzeci sezon grzewczy. Koszt gazu tej zimy tj. 01.11.2009 - 29.11.2010 to niecałe 1600 pln do tego ok. 2, 5 m3 drewna bukowego. gaz do c.o. i c.w.u. , gotowanie na prądzie. Zima raczej ciężka była, w iskrze ok. 21 st. na okrągło. Uważam że jest dobrze , no chyba że dziadzia Putin co wymysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekwu 29.03.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 "Koszt gazu tej zimy tj. 01.11.2009 - 29.11.2010 to niecałe 1600 pln....." Czy jako stały Wasz czytelnik mógłbym prosić o doprecyzowanie okresu, który ostatecznie pochłonął te 1600 PLN ?A dodatkowo zapytam, ile kosztuje dzierżawa? zbiornika na gaz? No bo jesli te koszty są, to również nalezy je jakoś uwzględniać. PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 30.03.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Oczywiście ..... knot , sezon zimowy 2009/2010 trwa wyjatkowo długo, bo ponad rok , a przecież klimat sie ociepla. Coś jest nie tak. Chodziło mi oczywiście o okres od 01.11.2009 do 29.03.2010. Nie wiem ile kosztuje dzierżawa zbiornika, bo do mnie gazik płynie gazociągiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cineck 31.03.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Witamy nie wiem jak inni ale my już nie mamy przeciągów http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-03/83d5bf75.jpg Fajnie mieć już okna, drzwi....no i bramę garażową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majako 31.03.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 No i pięknie Co to są za drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 31.03.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 No i pięknie Co to są za drzwi? To chyba drzwi z firmy KMT. Czy się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts