Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy ktoś zna dobrą receptę na OTRZYMYWANIE powiadomień?

Olena

Recommended Posts

• 2 weeks później...

Ja przetestowałem, mi wysłało powiadomienie, więc problem nie jest w samej aplikacji forum. Czasem może on leżeć po stronie serwera pocztowego, na którym masz swoje konto. Prosiłbym się również upewnić, że adres pocztowy jest poprawnie wpisany i faktycznie wcisnęłaś wtedy haczyk "Powiadom mnie gdy ktoś odpowie" w tym danym wątku. Niekiedy sporadycznie może się zdarzyć, że albo nasz serwer, albo Twój serwer pocztowy się trochę "przytka" i wiadomość może zostać niedostarczona (nie ma mechanizmu powtórnego wysyłania wiadomości, jeżeli transakcja nie została sfinalizowana). Ale sporadycznymi przypadkami nie ma sensu się zajmować, szczególnie wtedy, gdy szkodliwość tej niedogodności jest znikoma.

Pozdrawiamy.

• 4 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 1 month później...
A ja mam pewnosc ze nie dochodza powiadomienia. I nie winny tu jest serwer. Z innych forum dostaje zawsze.

Jedyna metoda to zapisuje sobie strony na ktorych odpowiadam do ulubionych (katalog MURATOR) i co jakis czas otwieram wszystkie sprawdzajac czy nie ma odpowiedzi. Chapupnictwo niestety :D

ojej zamęczysz się :o [żeby tu jeszcze było co czytać :p ]

lepiej używać "zobacz swoje posty" - lista tematów w których odpowiadałeś ułożona w kolejności od najnowszego wpisu

[pojawia się po zalogowaniu, czerwony napis z prawej strony ekrau, poniżej nicków osob obecnych na forum]

jeżeli będą nowe wpisy od Twojego ostatniego logowania, to pojawi się przy temacie wątku żółta flaga

te powiadomienia są niepotrzebne

lepiej używać "zobacz swoje posty" - lista tematów w których odpowiadałeś ułożona w kolejności od najnowszego wpisu

[pojawia się po zalogowaniu, czerwony napis z prawej strony ekrau, poniżej nicków osob obecnych na forum]

jeżeli będą nowe wpisy od Twojego ostatniego logowania, to pojawi się przy temacie wątku żółta flaga

te powiadomienia są niepotrzebne[/b]

Dzieki wielkie, ale tam sa watki w ktorych odpowiadalem daaawno temu i czasem juz nie biore w nich udzialu. Ale masz racje to tez jest jakies wyjscie. Dzieki!

te powiadomienia są niepotrzebne[/b]

Dzieki wielkie, ale tam sa watki w ktorych odpowiadalem daaawno temu i czasem juz nie biore w nich udzialu. Ale masz racje to tez jest jakies wyjscie. Dzieki!

no to do nich nie zaglądasz :)