Olena 07.05.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Śledzę tematy i nie dostaję powiadomień, z czego to może wynikać? Jak wchodze w dany wątek po jakims czasie jest kupa nowych postow, o których mnie nie powiadomilo a "status śledczego" mam nadal Macie na to jakiś zloty środek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moder_tech 19.05.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Ja przetestowałem, mi wysłało powiadomienie, więc problem nie jest w samej aplikacji forum. Czasem może on leżeć po stronie serwera pocztowego, na którym masz swoje konto. Prosiłbym się również upewnić, że adres pocztowy jest poprawnie wpisany i faktycznie wcisnęłaś wtedy haczyk "Powiadom mnie gdy ktoś odpowie" w tym danym wątku. Niekiedy sporadycznie może się zdarzyć, że albo nasz serwer, albo Twój serwer pocztowy się trochę "przytka" i wiadomość może zostać niedostarczona (nie ma mechanizmu powtórnego wysyłania wiadomości, jeżeli transakcja nie została sfinalizowana). Ale sporadycznymi przypadkami nie ma sensu się zajmować, szczególnie wtedy, gdy szkodliwość tej niedogodności jest znikoma. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 20.05.2006 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Wszystko mam poprawnie - i śledzenie i adres. Ja tez podejrzewam moj serwer pocztowy W sumie jest to "znikoma szkodliwość czynu" ale mnie tak z deczko drazni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askala 12.06.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 tez mam takie odczucia, że ma wlączonych śledzen kilku wątkow nie zawsze dostaje informacje o odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 06.07.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 A ja mam pewnosc ze nie dochodza powiadomienia. I nie winny tu jest serwer. Z innych forum dostaje zawsze. Jedyna metoda to zapisuje sobie strony na ktorych odpowiadam do ulubionych (katalog MURATOR) i co jakis czas otwieram wszystkie sprawdzajac czy nie ma odpowiedzi. Chapupnictwo niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 04.09.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 a czy nie ma związku przypadkiem dokonywanie wpisów z różnych IP na forum? Czasem odnajduję zależność bieżącego otrzymywania powiadomień jeżeli używam tylko jednego komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 04.09.2006 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Mam stałe IP... i wchodzę na forum tylko z jednego komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 04.09.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 czyli nie tu diabeł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 05.09.2006 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 A ja mam pewnosc ze nie dochodza powiadomienia. I nie winny tu jest serwer. Z innych forum dostaje zawsze. Jedyna metoda to zapisuje sobie strony na ktorych odpowiadam do ulubionych (katalog MURATOR) i co jakis czas otwieram wszystkie sprawdzajac czy nie ma odpowiedzi. Chapupnictwo niestety ojej zamęczysz się [żeby tu jeszcze było co czytać ] lepiej używać "zobacz swoje posty" - lista tematów w których odpowiadałeś ułożona w kolejności od najnowszego wpisu [pojawia się po zalogowaniu, czerwony napis z prawej strony ekrau, poniżej nicków osob obecnych na forum] jeżeli będą nowe wpisy od Twojego ostatniego logowania, to pojawi się przy temacie wątku żółta flaga te powiadomienia są niepotrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 05.09.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 lepiej używać "zobacz swoje posty" - lista tematów w których odpowiadałeś ułożona w kolejności od najnowszego wpisu [pojawia się po zalogowaniu, czerwony napis z prawej strony ekrau, poniżej nicków osob obecnych na forum] jeżeli będą nowe wpisy od Twojego ostatniego logowania, to pojawi się przy temacie wątku żółta flaga te powiadomienia są niepotrzebne[/b] Dzieki wielkie, ale tam sa watki w ktorych odpowiadalem daaawno temu i czasem juz nie biore w nich udzialu. Ale masz racje to tez jest jakies wyjscie. Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 05.09.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 lepiej używać "zobacz swoje posty" - lista tematów w których odpowiadałeś ułożona w kolejności od najnowszego wpisu [pojawia się po zalogowaniu, czerwony napis z prawej strony ekrau, poniżej nicków osob obecnych na forum] jeżeli będą nowe wpisy od Twojego ostatniego logowania, to pojawi się przy temacie wątku żółta flaga te powiadomienia są niepotrzebne[/b] Dzieki wielkie, ale tam sa watki w ktorych odpowiadalem daaawno temu i czasem juz nie biore w nich udzialu. Ale masz racje to tez jest jakies wyjscie. Dzieki! no to do nich nie zaglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts