anpi 07.05.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Pytanie głównie do "praktyków" Chodzi mi o wszelkie rozwiązania techniczne, najlepiej ze zdjęciami. Planuję balustradę z poziomych desek na całą szerokość balkonu, tak sobie jednak myślę, że muszę zrobić jakąś konstrukcję stalową przymocowaną do krawędzi balkonu i dopiero do niej - deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 07.05.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Jeśli będą odstępy między deskami a masz małe dzieci to mogą wspinać się po deskach. I zlecieć z balkonu. Jak coś znajdę dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 07.05.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Ja zrobiłem tak:http://republika.pl/maszewo/images/P1030012C.jpgŁadnie czy nie, mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 08.05.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Ja zrobiłem tak: Ładnie czy nie, mnie się podoba. Tylko gdzie są deski?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 08.05.2006 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Cypek, ładna barierka, ale ja nie lubię takich kutych. Zostanę przy deskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek70 08.05.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 montuj balustradę od spodu balkonu, aby nie przerywać izolacji podpłytkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 08.05.2006 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Prawdę mówiąc, myślałem o tym, żeby najpierw przymocować balustradę, a dopiero potem zrobić izolację. Wtedy chyba nie ma znaczenia, czy przymocowana jest od dołu czy od góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek70 08.05.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Metal się kurczy i pzybiera na obiętości i na łączeniu metalowego słupka z izolacją najczęściej przecieka woda do jastrychu. instalowanie od spodu jest najpewniejsz i nie podraża kosztów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack 08.05.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 ja zrobiłem z kwasówki - na razie mam surową balustradę - podajcie jak zamieścić zdjęcie (na jakiej stronie www) to zamieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts