alex 27.02.2003 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Czy ktos ma moze namiary na takowe?Zamierzamy sami zrobic sobie kabine w rogu lazienki, szklo 8mm hartuje jedna firma, ale zawiasy maja za drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja 28.02.2003 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 alex, ja też mysłałam o "samodzielnym"zmontowaniu takich drzwi. Znajomi straszą, że jest to kosztowna impreza, mniej opłacalna niż zakup. Podobno okucia z tego wszystkiego są właśnie najdroższe. Gdybyś jednak znalazła namiary na firmę to napisz proszę. Jestem z okolic Wawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex 28.02.2003 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 W stolicy masz firme Maja ale sa drodzy! Chyba tez Sanplast sprzedaje zawiasy cos po 200zl za sztuke, a to dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Symon 03.04.2003 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 chcialem tez sam zrobic drzwi do kabiny, jakby nie liczyc wychodzi prawie to samo, a gotowe to gotowe z porzadnymi okuciami i uszczelkami polecam Sanplast Prestiz od 950 wzwyz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przem79 09.02.2012 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Polaecam odwiedzić naszą stronę http://www.maxaurus.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts