oleniek 07.05.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Witajcie Może się wyrwałam jak Filip z konopii, bo mój domeczek to przy waszych ziarnko piasku (niestety na tyle nas na razie stać - ale zastanawiam się ile może wziąć firma z Łodzi za wybudowanie murowanego (18cm silikaty np z Teodorów) 32m2 domeczku. Dach ok49 m2 dwuspadowy, płyta osb plus papa termozgrzewalna. Otynkować myślałam za rok dwa Czy małe szmabo (na dwa jednometrowe kręgi) to duży wydatek (robocizna i materiały?) Byłabym wdzięczna za wszelkie sugestie. Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 07.05.2006 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 że domek nie będzie ocieplany, ponieważ i tak od listopada do kwietnia nie ma na działkach prądu i wody, więc i mieszkać byłoby trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts