zielonooka 15.05.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 ja z moja zdegenerowana wyobraznia stwierdzam ze do wieszania za nogi swoich wrogow i traktowania ich mniej lub bardziej wymyslnymi torturami ew podtapiania... wygralam cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BobTrebor 15.05.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 o co tu chodzi ? czat towarzyski ? po co powtarzacie 10 razy to samo zdjęcie ? dodatkowo nie mające nic wspólnego z tematem forum, i te parenaście wpisów z ... wątek do brutalnego wycięcia albo przesunięcia gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 15.05.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Podpowiedz .W filmie "Ojciec chrzestny II" , jest taka scena . Najstarszy brat Migele Corleone wyrusza na ryby . Naciska guzik i lodka zjezdza w dol - wprost na wode . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.05.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 o co tu chodzi ? czat towarzyski ? po co powtarzacie 10 razy to samo zdjęcie ? dodatkowo nie mające nic wspólnego z tematem forum, i te parenaście wpisów z ... wątek do brutalnego wycięcia albo przesunięcia gdzie indziej Trebor - tytuł: dom nad jeziorem House - wiec jak najbardziej zdjecia na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.05.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Siedzac wczoraj na tej laweczce , zastanawialismy sie co lepiej : byc czy miec . No i wspolnie doszlismy do wniosku , ze pieniadze to nie wszystko pewnie ze nie. jeszcze chociaz samochod trzeba miec czesc Hameryko , fajnie tam u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 15.05.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 ...czesc Hameryko , fajnie tam u Was Czesc Zochna może bysmy tak do Gosi sie wybraly Kolejny 29 -tyjuz blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.05.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 I pora na zagadke . Do czego sluzy ten daszek ? on jest na kapoki. napewno. zeby nie zmokly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.05.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 anSi long time no hear.. Patrz - poki co to sie w Hameryce spotykamy Moze w łikendzik co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 15.05.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 anSi long time no hear.. Patrz - poki co to sie w Hameryce spotykamy Moze w łikendzik co ? Może byc łikendzik, ale po 29-tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.05.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 AnSi i Zochna , tak patrze , ze na moja parapetowe to ja sie chyba juz zaczne z Wami umawiac Pilam Wasze zdrowko wczoraj , oj pilam . Jak wrocilam do domu to na kanapie zasnelam z tego zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.05.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 rrmi grunt zeby to bylo po 29tym... AnSi - to jestesmy umowione dzieki rrmi , odpoczywaj sobie po tych pieknych okolicznosciach przyrody... a ja Twoje zdrowko pociagne z kanapy dzisiaj siup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.05.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 ja Twoje zdrowko pociagne z kanapy dzisiaj siup. hmm , nie wiedzialam , ze drenik masz w kanapie . Uwazaj na Jage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house_nad_jeziorem 15.05.2006 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 O , to i ja cos moze wyciagne. Dobry pomysl na deszczowa pogode. Wyciagam je dla wszystkich, ktorym sie podobalo i nie. http://img61.imageshack.us/img61/2675/winko23tr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house_nad_jeziorem 15.05.2006 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Znajdzie sie cos rowniez z roslin tytulowych czyli zielnych. http://img375.imageshack.us/img375/1030/zielne6xl.jpg To dla bardziej nerwowych. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.05.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 to ja sie tylko uśmiechnę. Sporo straciłam jak widzę. No chociaż i ja miałam atrakcje podczas weekendu. Zablokowalismy sie w windzie pomiedzy pietrami w 5* hotelu. Ta wyciągarka by sie przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.05.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Nie stracilas , zimno bylo i bez grilka Jak tam bylo w windzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.05.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Nie stracilas , zimno bylo i bez grilka Jak tam bylo w windzie? Ale w środeczku cieplutko i wesolutko , no i ten widok na jezioro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.05.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Nie stracilas , zimno bylo i bez grilka Jak tam bylo w windzie? Całkiem nieźle. Mielismy zjechac na parter, wcisnęłam O, winda zjechała poniżej i stanęła, więc wcisnęłam -1 i zjechała do piwnicy. Wtedy moglismy wysiąść, ale - głupcy - wcisnęliśmy znowu 0 no i ostalismy sie pomiedzy parterem a piwnicą. Ja za dzwonek alarmowy - guzik, telefon alarmowy - rówmież. Zaczęły sie fajczeć kable.......... wtedy lustro się spociło Ofiar nie bylo, zostalismy ocaleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.05.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 ja sie boje wind... - zwsze mi sie wydaje ze albo sie urwie i spadniemy (celowo pisze w liczbie mnogiej bo sama nie wsiade do windy nigdy) albo sie zatnie i trzeba sie bedzie przeciskac na zewnatrz a ona wtedy ruszy i odetnie mi głowe.... ale jakby cos sie zaczelo jeszcze fajczec , jak czytam to mam dreszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 16.05.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 ja sie boje wind... - zwsze mi sie wydaje ze albo sie urwie i spadniemy (celowo pisze w liczbie mnogiej bo sama nie wsiade do windy nigdy) albo sie zatnie i trzeba sie bedzie przeciskac na zewnatrz a ona wtedy ruszy i odetnie mi głowe.... ale jakby cos sie zaczelo jeszcze fajczec , jak czytam to mam dreszcze hehe wstyd się przyznać ale Twój post mnie rozbawił do szczerego uśmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts