Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM NAD JEZIOREM. ROSLINY ZIELNE - GALERIA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 247
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

o co tu chodzi ? czat towarzyski ? po co powtarzacie 10 razy to samo zdjęcie ? dodatkowo nie mające nic wspólnego z tematem forum, i te parenaście wpisów z :lol: ...

wątek do brutalnego wycięcia albo przesunięcia gdzie indziej

Trebor - tytuł: dom nad jeziorem House - wiec jak najbardziej zdjecia na temat

Nie stracilas , zimno bylo i bez grilka :-?

Jak tam bylo w windzie? :roll: :D

Całkiem nieźle. Mielismy zjechac na parter, wcisnęłam O, winda zjechała poniżej i stanęła, więc wcisnęłam -1 i zjechała do piwnicy. Wtedy moglismy wysiąść, ale - głupcy - wcisnęliśmy znowu 0 no i ostalismy sie pomiedzy parterem a piwnicą. Ja za dzwonek alarmowy - guzik, telefon alarmowy - 8) rówmież.

Zaczęły sie fajczeć kable.......... wtedy lustro się spociło :roll:

Ofiar nie bylo, zostalismy ocaleni :lol:

:o

ja sie boje wind... - zwsze mi sie wydaje ze albo sie urwie i spadniemy (celowo pisze w liczbie mnogiej bo sama nie wsiade do windy nigdy) :wink: albo sie zatnie i trzeba sie bedzie przeciskac na zewnatrz a ona wtedy ruszy i odetnie mi głowe.... :-? :-? :-? :oops:

ale jakby cos sie zaczelo jeszcze fajczec :o , jak czytam to mam dreszcze :-?

:o

ja sie boje wind... - zwsze mi sie wydaje ze albo sie urwie i spadniemy (celowo pisze w liczbie mnogiej bo sama nie wsiade do windy nigdy) :wink: albo sie zatnie i trzeba sie bedzie przeciskac na zewnatrz a ona wtedy ruszy i odetnie mi głowe.... :-? :-? :-? :oops:

ale jakby cos sie zaczelo jeszcze fajczec :o , jak czytam to mam dreszcze :-?

:p :p hehe wstyd się przyznać :oops: ale Twój post mnie rozbawił do szczerego uśmiechu :wink: