Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM NAD JEZIOREM. ROSLINY ZIELNE - GALERIA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 247
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

house

jak sie grzadek pielic nie chce to sie je trocinami i kora wysypuje :lol: Beznadzieja :lol:

Jakosc zdjec ..... heh :lol:

:lol: , normalne ze skalniaka nie plewie 8).

Czy chcesz moja "buffalo grass" obejrzec? Nie wiem czy wklejac bo tutaj o samych kwiatkach, a u mnie jest ze 100 razy wiecej(12000 m/2) miejsca jak sam skalniaczek, nie to co pod blokowiskiem 8) .

PS.Nie mam malinowego nosa :lol: aby latac ze swoja piatka canona 8) , to taki snobistyczny z pelna matryca 8) i na obiektyw trzeba uwazac bo do tego aparaciku od $1600 startuja :-? .

Na neta najtanszy($600) wystarczy i zdjecia w "low quality" :lol: 8) .

Dziekuje , dziekuje bardzo jak to mowil elvis :p .

To moze troche wiecej, dzieciakow przedstawiac nie bede 8) .

Tak to wygladalo rok temu z najgorszej strony domu, jak tylko sie wiecej zazieleni to obiecuje przedstawic ten sektor ponownie. :p Zostalo to obsadzone roznymi roslinkami i oczywiscie podsypane kora, tak wiec Zielonooka mamy taki sam bajzel :p 8) .

http://img95.imageshack.us/img95/7165/dzieciaki5gs.jpg

http://img95.imageshack.us/img95/16/dzieciaki22gv.jpg

Moze cos wkleje nawet dzisiaj , tylko cholernie pada :-?

PS. trawka jest rowniez inna taka jak opisana powyzej.Lepiej toleruje miejscowy klimat.

wiesz house ten dom sam w sobie ma tak piekna elewacje i bryle I WIDOKI ....ze ja nawet bym go CHYBA delikatnie zielonym obsadzala, zeby zielone nie zamazalo i nie wybilo sie na pierwszy plan :wink:

ps. zlota rybko!!! chce miec jezioro i taka chałupe :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:

ps. 2 ja jestem leń i tego nie ukrywam :lol: - nie lubie sie babrac w ziemi - lubie jak wszystko ladnie rosnie (najlepiej samo :lol: )a kora jest po to wymyslona zeby sypac ;) (to moze wkleje moje tulipki :roll: )

Mam gorace wiadomosci . House obiecal , ze zrobi dzisiaj kilka zdjec i wieczorem je wklei . Dom jest w trakcie przygotowywania do sezonu , wiec kilka zmian bedzie widocznych .

Aha . Jakby Princzipeska byla tutaj , to namowilbym bez trudu Housa do pokazania jej tego domu na zywo . A moze i grilla bysmy zrobili ... Kto wie ?