garyfisher 13.05.2006 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 hahahahaha house proponuje ci otworzyc nowy temat : ****************************************************** HOUSE I JEGO DOM NAD JEZIOREM. ROSLINY ZIELNE - GALERIA -czym obsadzic kwietnik, by byl atrakcyjny caly rok i nie straszyl wiosna? p.s. przepraszam za kiepska jakosc zdjec house" ******************************************************** to jest temat z galeria cebulowych typu : Narcissus (bulbocodium, incomparabilis, jonquilla, triandus...) Tulipa (clusiana, fosteriana, humilis, kaufmanniana, tarda....) itp. p.s. masz strasznie nieaktualne informacje o mimi p.s.2 jestem estetka , dlatego zosatwiam ci ten watek wklejaj sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 13.05.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 hahahahaha house proponuje ci otworzyc nowy temat : ****************************************************** HOUSE I JEGO DOM NAD JEZIOREM. ROSLINY ZIELNE - GALERIA -czym obsadzic kwietnik, by byl atrakcyjny caly rok i nie straszyl wiosna? p.s. przepraszam za kiepska jakosc zdjec house" ******************************************************** to jest temat z galeria cebulowych typu : Narcissus (bulbocodium, incomparabilis, jonquilla, triandus...) Tulipa (clusiana, fosteriana, humilis, kaufmanniana, tarda....) itp. p.s. masz strasznie nieaktualne informacje o mimi p.s.2 jestem estetka , dlatego zosatwiam ci ten watek wklejaj sobie Nieladnie jest zmieniac naglowek w czasie trwania dyskusji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.05.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 ja sie wkurze raz ze nikt nie pochwalił moich w pocie czola i z duzym samozaparciem posadzonych badylkow a dwa ze przestały pasowac do watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 13.05.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Mnie tez nikt nie pochwalil i musze z tym jakos zyc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.05.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 ja sie wkurze raz ze nikt nie pochwalił moich w pocie czola i z duzym samozaparciem posadzonych badylkow a dwa ze przestały pasowac do watku Sa naprawde piekne i takie prawdziwe We wlasnym ogrodzie posadzone . House nie rosci sobie pewnie praw do tego watka , wiec spoko Gorzej , ze zolc sie zaczyna lac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.05.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 a ja tez musze? az w zyciu udalo mi sie cos posadzic i wyroslo!!! do tej pory to nawet kaktusy mi schły no wezcie badzcie ludzmi i pochwalcie:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.05.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 dzieki rrmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.05.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Spoko Zielona , mi tez nic nie roslo dopoki nie zaczelam sadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 13.05.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 ZielonookaCofnij sie na poprzdnia strone . Przeciez ten watek stal sie komediowo - idiotyczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 13.05.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 oooooooooooooooooo widzę ze jazdę zaczynamy od nowa.............trzeba mocno zapiąc pasy i gaz do dechy.......................... tylko muszę uważąc żeby pęd powietrza mi fajansiarskiej kory z rabat nie zdmuchnął........... a tak na marginesie ma kobieta talent do tworzenia nowych ników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.05.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Zielonooka Cofnij sie na poprzdnia strone . Przeciez ten watek stal sie komediowo - idiotyczny . Luc - a to to ja wiem, jednak net nie oddaj jak widze mojego rozbawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 13.05.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Zielonooka bardzo mi sie podobaja Twoje badylki /nie wiem czemu przeczytalem "bydlaki" / i chociaz nie sa sfotografowane na 10,5 gigapiksli matrycy z zeissowska optyka,to sa urocze. Nawet ta podla kora im nie przeszkadza Stare porzekadlo mowi , ze nie aparat czyni mistrzem tylko technika . Mam pytanie do Ciebie , jako osoby znajacej sie nie tylko na krajobrazie ale i roslinkach. Czy moglabys zdradzic nam nieborakom o co bohaterce tego wewatka chodzilo w tytule ? Mianowicie co to sa te "rosliny zielne" ? Czy to jakas dolegliwosc psychiczna? Thank You for the mountain czyli "dziekuje z gory" jak mi podpowiada moj niezawodny translator. pozdrawiam, a 2112 ignore cie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 13.05.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Tak na marginesie , to forumowiczka IGNORE zmienia posty szybciej niz Chuck Norris skarpetki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.05.2006 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 http://foto.onet.pl/upload/37/6/_600125_n.jpg to sie nadaje na antyogrodowe inspiracje e tam , chcialabys miec taki dom i ogorod , nie gadaj , ze nie , bo ktos pomysli , ze zazdroscisz ps .nie kasuj tak szybko , w kazdym razie nie tak zanim sie odpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house_nad_jeziorem 14.05.2006 01:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 O wicze , ze temat watku sie zmienil . Jako niesamowicie skromny czlowiek nigdy niczego nie wklejam, nie wspomne nawet o rodzince. Mialo byc troche zieleni, ale jak widze musze oprowadzic po wlosciach. Slynna pusta skrzynka, czuje sie swietnie w towarzystwie vikinga. Dla sprostowania to taki snobistyczny producent profesjonalnych kuchni i grilli. http://img93.imageshack.us/img93/6527/grillviking9vs.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 14.05.2006 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 A jak sie miewa sauna . Bo ostatnio jak bylismy , to byla w proszku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.05.2006 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 To my z Twoja zonka chyba skakalysmy ostatnio po tym murku przy grilu , ale za dobrze to ja nie pamietam . Mam nadzieje , ze nie jest uszkodzony I chyba nie padalo pozniej co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house_nad_jeziorem 14.05.2006 01:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 A jak sie miewa sauna . Bo ostatnio jak bylismy , to byla w proszku . Sauna jak pamietacie byla w proszku i na pietrze ja jestem w piwnicy w chwili obecnej.Jedno z dwoch pomieszczen przeznaczonych do skladowania sprzetow wodnych. http://img351.imageshack.us/img351/7800/piwnica1ix.jpg PS. dojdziemy do sauny , skonczylem ja miesiac temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house_nad_jeziorem 14.05.2006 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 To my z Twoja zonka chyba skakalysmy ostatnio po tym murku przy grilu , ale za dobrze to ja nie pamietam . Mam nadzieje , ze nie jest uszkodzony I chyba nie padalo pozniej co? Obiecuje, ze tym razem bedzie mniej alkoholu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 14.05.2006 01:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 No tak ! Tylko pozazdroscic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts