house_nad_jeziorem 14.05.2006 02:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Saune wykonczylem , ale przy bardzo duzej temperaturze i gwaltownego przejsciu z sauny suchej na mokra troche cedr przybrudza plytki podlogowe.Niby to standart , ale myslalem ze nie trzeba bedzie wycierac podlogi po kazdym uzytkowaniu. Ale i tak jest super, czworeczka sie zmiesci. Dla niewtajemniczonych napisze , ze byla tam szafa wnekowa(zabudowana). http://img101.imageshack.us/img101/2576/sauna5ty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.05.2006 02:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Te madrala Ja mam chore serce , do sauny nie wchodze ps .Fajnie wyszykowales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 14.05.2006 02:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 To ze to cedr , to widac . Mam fajny patent na impreze w saunie . Alkoholem polewa sie naczynie ustawione na piecu . Opary unosza sie w powietrzu i mamy ciekawe doznania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house_nad_jeziorem 14.05.2006 02:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Co prawda 2-ka co cyferka boza, ale ja sie podziele oczywiscie lawka w saunie. Trzeba by bylo to przetestowac ta nowa metode polewania. Wracajac do piwnicy musze wykonczyc jeszcze jedna sciane w drugim pomieszczeniu na sprzet. Tak wyglada obecnie, sorry za odblask w oknie ale juz szarowa na zewnatrz. http://img50.imageshack.us/img50/6175/piwnica21lx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house_nad_jeziorem 14.05.2006 03:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 I troche zieleni, tej zmienionej z poprzednich zdjec. http://img247.imageshack.us/img247/3930/sobota0ht.jpg http://img247.imageshack.us/img247/253/sobota23yx.jpg I na dobranoc nocne ujecie. http://img247.imageshack.us/img247/6794/sobota39pz.jpg PS. Jutro mam gosci. Luc i rrmi do zobaczenia jutro u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 14.05.2006 03:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 I pomyslec , ze takie piekne miejsca znajduja sie o rzut beretem od NY .Jutro to ja wkleje swieze zdjecia z tego wspanialego domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house_nad_jeziorem 14.05.2006 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Dziekuje Luc . To jeszcze przed niedziela zaprezentuje skrzynke i zielen z innego ujecia http://img208.imageshack.us/img208/7942/skrzynka6wx.jpg http://img88.imageshack.us/img88/4102/skrzynka29qu.jpg Sypialnia juz czeka. http://img99.imageshack.us/img99/8739/sypialnia13tb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garyfisher 14.05.2006 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 piekne klepisko w sam raz do dzialu OGRODY http://img247.imageshack.us/img247/3930/sobota0ht.jpg pozdro - zbanowana na swiatowcu (wg rrrmi oczywiscie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.05.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Na zywo ten dom nad jeziorem wyglada lepiej niz na zdjeciach . Jest tam jeszcze piekny drewniany taras . No i ta lodka ...Pzrepiekny, normalnie cudooooo. Robcie zdjecia, zabierzcie ze soba.Obejrzymy przy grillu. zazdroszcze naprawde, cudenko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.05.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 a ja tez musze? az w zyciu udalo mi sie cos posadzic i wyroslo!!! do tej pory to nawet kaktusy mi schły no wezcie badzcie ludzmi i pochwalcie:D:D:D:DA Ty, znowu babo kusisz, oj doniose do "hamerykana", zes facetów podpuszczasz na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.05.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 a ja tez musze? az w zyciu udalo mi sie cos posadzic i wyroslo!!! do tej pory to nawet kaktusy mi schły no wezcie badzcie ludzmi i pochwalcie:D:D:D:DO, o a ja miałam sie Ciebie zapytac o to Twojeoko wodne, bardzo ładne zreszta, kto Cije wykładał kamieniami?Na dole masz folie?Jaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.05.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 ja sie wkurze raz ze nikt nie pochwalił moich w pocie czola i z duzym samozaparciem posadzonych badylkow a dwa ze przestały pasowac do watku Masz na mysli te zielone badylki, co to Ci ze spodni wystaja, a.....to ja chwale, nawet bardzo, cudenko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.05.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 no to ja tez wklejam moje badylki ( a co!!! ) A, powiedz te ładne białe, to kto????Pieknie masz, ja dopiero na etapie robienia ogrodu jestem i juz wymiekam Sama ziemia 5000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.05.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 a ja tez musze? az w zyciu udalo mi sie cos posadzic i wyroslo!!! do tej pory to nawet kaktusy mi schły no wezcie badzcie ludzmi i pochwalcie:D:D:D:DA Ty, znowu babo kusisz, oj doniose do "hamerykana", zes facetów podpuszczasz na forum ja nie kusze ja sie pochwal domagam !!! Tomek - ja definicje "rosliny zielne " znam ale wybacz nie pokusze sie o interpretacje ich znaczenia w tytule tego watku do tego to doktorat z psychologi bylby mi potrzebny a nie moje obecne wykształcenie House - o!!!! znalazlam jedna rzecz ktora mi sie nie podoba (ufff ale sie ciesze bo to juz nienormalne tak nie bezkrytycznie zachwycac ) - ten kabelek na drzewie na nocnym zdjeciu - ale pewnie to tylko tak tymczasowo ehhhh znow sie nie bedzie czego czepic ps. widzialam na pierwszych zdjeciach prze-piekna latarnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.05.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 klepisko klepisko..... ale za to jakie nogi zgrabne obok A tak serioa' propos "klepiska" no coz...wlasnorecznie posadzone rosliny tak maja ze na poczatku sa niewielkie... i to jest wlasnie fajne jak widac ze rosna , czesc tam padnie, czesc sie dokupi i wymieni , czesc przesadzi i wtedy widac ze ogrod zyje mozna cyknac fote wypasionego ogrodu (nie wnikam skad wzietego ) albo dosmaczyc je w photoshopie, why not? tylko po cholere ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.05.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 gosia@ to biale to narcyzy (odmiana pelna ) jakis "snowball" pewnie ale nie pamietam juz oko wodne - folia - termozgrzewalna ( gruba ) kamienie to BB (brygada budowlana) targała - a czesc byla z firmy co dala te kostke brukowa obok , a czesc potem jakies kamienie z pola - co ladniejsze wybrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.05.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 gosia@ to biale to narcyzy (odmiana pelna ) jakis "snowball" pewnie ale nie pamietam juz oko wodne - folia - termozgrzewalna ( gruba ) kamienie to BB (brygada budowlana) targała - a czesc byla z firmy co dala te kostke brukowa obok , a czesc potem jakies kamienie z pola - co ladniejsze wybrane A kto ukałdał?masz pólki porobione na rosliny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.05.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 BB ukladala, mam w jednym miejscu zrobione zaglebienie na rosliny w wodzie stojace - ale nie dookola "oka" a tylko z jednego boku - wiesz co? postaram sie to naszkicowac , zeskanowac i wkleic - bedzie jasne co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.05.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 BB ukladala, mam w jednym miejscu zrobione zaglebienie na rosliny w wodzie stojace - ale nie dookola "oka" a tylko z jednego boku - wiesz co? postaram sie to naszkicowac , zeskanowac i wkleic - bedzie jasne co i jak O, super, bo mnie robienie oka pzreraza a ekipa fachowac chce 10.000 za oczko 5na 3m a folie tez BB układala?Masz ryby?a lilie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.05.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 folie ukladali z kolei ludzie od wody to bylo tak: ja zaprojektowałam BB wykopala dolek (koparka) dolek poprawila (lekko wyprofilowała ) , wylozyla folia i przymocowala te wszystkie ustrojstwa (pompabo ja mam tam pompy ktore napowietrzaja wode i wymuszaja ruch wody bo ja chce taki mała kaskade miec docelowo , oswietlenie - bo tez sobie to wymysliłam ) ekipa ludzików od wody jak juz wszystko było to kamienie ukladala znowu ekipa BB w tym miejscu w ktorym pokazalam palcem a kontrolowal to moj kumpel (wlasciciel firmy ktora robila oczko) ale to akurat nie wazne, wazne ze musial byc ktos od nich zeby po prostu nie uszkodzic czesgos.... najlepiej zeby faktycznie robila to firma ktora sie na tym zna , ale polozenie foli to jakas duza filozofia nie jest - BB tez by sobie poradzila jesli zrobisz na tyle duza powierzchnie wody ze nie beda poptrzebne pompy napowietrzajace - bo "oczko" bedzie sie samo dotleniac - jest jak najbardziej mozliwe zrobienie tego samemu - nawet po zakupie jakiesc ksiazki ktora pokazuje krok po kroku jak to zrobic byle by nie bylo tych instalacji - bo tu juz nie wiem jak zmyslna ekipe masz jakie chcesz miec to oczko? ile m2? i na jaka glebokosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts