WojtekGosia 07.05.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Zgodnie z panującymi zasadami na tym Forum zakładamy swoją szufladkę, do której prosimy wrzucać swoje komentarze do naszego DZIENNIKA BUDOWY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluton 07.05.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Nie wspomnę też o drugim sąsiedzie, który hoduje nutrie na pyszną wędzoną kiełbaskę, którą mieliśmy okazję jeść niedawno po zakupie domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Nie wspomnę też o drugim sąsiedzie, który hoduje nutrie na pyszną wędzoną kiełbaskę, którą mieliśmy okazję jeść niedawno po zakupie domu. KIEŁBASA Z NUTRI ?????????????????? FUJ !!!!!!!!! to takie ładne zwierzątko.... A domek ładny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojtekGosia 07.05.2006 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 KIEŁBASA Z NUTRI ?????????????????? FUJ !!!!!!!!! to takie ładne zwierzątko.... A domek ładny :) Kocham zwierzątka i miałem w swoim życiu już kilkanaście różnych gryzoni ale lubię też dobre jedzonko, a że akurat trafiło na sąsiada z nutriami to musiałem spróbować. Osobiście wolę świnki i zające ale z tych drugich kiełabsy jeszcze nie jadłem Dziękuję za komentarze i obiecuję częstą aktualizację galerii oraz dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.05.2006 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Jadłem kiełbaskę z nutrii. Było to wprawdzie dawno temu, ale pamiętam, że była smaczna. Wegetarianie nie miejcie żalu, to była naprawdę smaczna kiełbasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.05.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Ladny dom, a okolic zazdroszcze.., bo wy macie gorki.., a ja ni mam... Jaki szeroki macie ten komin z cegly i jaki planujecie tam kominek? Jak ladnie posprzatnae w domku.., chyba naszych pracownikow tez pognam do sprzatania jak skoncza robote... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojtekGosia 09.05.2006 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Ladny dom, a okolic zazdroszcze.., bo wy macie gorki.., a ja ni mam... Jaki szeroki macie ten komin z cegly i jaki planujecie tam kominek? Jak ladnie posprzatnae w domku.., chyba naszych pracownikow tez pognam do sprzatania jak skoncza robote... Poniżej są zdjęcia również z wymiarami kominka (rys tech): http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1191055 Jeśli chodzi o wkład w projekcie pierwotnie był FONDIS Stella 2 (narożny) ale ze względów cenowych zdecydowaliśmy się również na narożny kominek firmy Spartherm Varia 2. Nie wiem tak na prawdę jak mam umieszczać zdjęcia domku i wnętrza, czy w galerii czy również w postach lub tam zamieszczać tylko odnośniki do galerii? A co do posprzątania to owszem, było posprzątane ale jak widać na pozostałych zdjęciach podczas pobytu ekip budowlanych nie do końca jest tak pięknie Choć zawsze każda sprząta po sobie należycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.05.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 O dziekuje bradzo. Ale to bedzie piekny kominek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Oj, pięknie tam u Was. Proszę pogłaskać Samotną Krowę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts