ziomek 08.05.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Mam dość chropowate kafle,gdy mi je kładli zle umyli po fugowaniu,i tak się fuga powbijała,że nie moge ich teraz domyć.Może znacie jakiś środek,który rozpuścił by tą fuge,za wszelkie info dzięki,pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 08.05.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Kupiłem w OBI rewelacyjny (wg naszych glazurnikow) środek specjalnie do usuwania śladów zaprawy/fugi z płytek. Sprawdził się nawet na nieszkliwionym klinkierze. Nie pamiętam teraz nazwy - napiszę wieczorem. Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziomek 08.05.2006 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Będe bardzo wdzięczny,pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek70 08.05.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Sopro 718 do wewnątrz, 703 na zewnątrz- oba to koncentraty do zmywania resztek cementu - są pewne, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 08.05.2006 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Sanni Pro, środek do usuwania zaprawy spoinowej - zdaje się 35 PLN za butelkę. Glazurnicy chcieli coś innego, sprzedawca polecił mi to - i z lekko chropowatej płytki zaprawa do klinkieru zeszła lekko i bez śladu. Tyle moich doświadczeń. Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts