CCI 08.05.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Zielonooka jesteś wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 08.05.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Hej, to pies z rodzaju wyżeł szorstkowłosy, wietny pies. Nie bierz go od razu na smycz, bedzie się plštał, spróbuj na poczštek obrożę z szerokiego paska i pochod w domu prowadzšc za obrożę. Wyżły szybko się uczš (wiek obojętny). Taka decyzja to jest co, jeste wspaniała. W życiu konieczna jest odrobina szaleństwa a takie szaleństwa popieram zawsze. Brawo kolejny pies ma prawdziwy DOM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.05.2006 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Jesteś wspaniała Cudowny pies Jesteś cudowna Wspaniały pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.05.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 smutno mi tylko ze jak zrobie jakis mimowolnie gwaltowny ruch albo nagle podniose wyzej reka - to sie kuli , ogon pod siebie ... i... to chyba najsmutniejsze.. .....ze nawet ...nie ucieka tylko na sekunde, dwie zamiera taki skulony w miejscu i czeka na cios... Przejdzie mu. Tez mialam takiego psa. Tylko ze on byl malutki. Jeszcze jako szczeniak przyblakal sie do tesciow mojego brata. Moi rodzice go stamtad zabral. Tez byl bity, bal sie kazdego gwaltowniejszego ruchu reka i bal sie kazdego kto mial w reku jakis patyk, kij, czy cos zblizonego wygladem. Gdzies tak dwa lata trwalo, ale przeszlo mu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 09.05.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Wiesz, Zielonooka, zwykle potępiałam kradzieże, ale jesteś chyba pierwszą złodziejką (no może poza Prometuszem i paru mu podobnych), którą podziwiam. Gratuluję, pies jest piękny i jest prawdziwym szczęściarzem. Oby więcej takich kradzieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heimnar 09.05.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Takie kradzieże pochwalam. Choć ogólnie nie lubię psów za bardzo. Wolę koty . Znajomi mieli też skądś "pieska", który miał ten sam problem. Był przez kogoś bity, bo też długi czas się bał. Ale już mu chyba przeszło. Oni co prawda go chyba nie "ukradli" tylko odkupili, ale warto było. Piękny i mądry pies. Tylko koty nam straszy - musiałem raz dranie z drzew ściągać, bo do późnej nocy nie chciały zejść. W sumie to wina kotów - bo on sam też mieszka z kotem i bardzo je lubi, tylko że te nasze tego nie wiedziały =). Swoją drogą jeden z naszych kotów też został śmierci z gardła wyrwany przez moją żonę. Biegał biedny i wychudzony po lesie. Potem się okazało, że niby należał do jakichś pijaczków, którzy mieszkali w okolicy. Został kupiony z butelkę piwa zdaje się. Teraz ma się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Jesteś rogrzeszona - jak ktoś kocha swojego psa to go nie puszcza samopas.I jak ktoś go kocha to nie robi mu kuku. A jak go nie kocha - to niech się buja... PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 09.05.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Miał szczęcie Bolek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katyl 09.05.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 zielonookoa - ja Cię w pełni rozumiem. Mnie się zdarzyło ukraść ze wsi kota Jego sytuacja była podobna do sytuacji Bolka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 09.05.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 świetny psiak gratuluję odwagi ale myslę że to mądrala i przy kradzieży wcale się nie opierał powodzenia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.05.2006 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 dzieki, faktycznie urosne Tyberian - psisko madre licze ze sie nauczy chodzic jak "czlowiek" tym bj ze komende "siad " zna i pieknie słucha , na pewno jedno z rodzicow bylo wyzlem , ona ma nawet takie znaczenia "siwe" i z daleka wyglada jakby mial szpakowaty pyszczek a to taka siersc "sol z pieprzem" Obok tej wsi duzo buduje sie miastowych (z wrocławia, poznania) mysle ze jakis "miastowy , panski" rasowiec wymieszał geny z miejscowym Kofi, rrmi, Nefer, Tomek 1950 ok jak mnie rozgrzeszacie to ja siebie tez, dzieki ewusia nie, nie opierał sie i nie widze zeby tesknił za starym domem, troche zdezorientowany byl ale juz chyba ok - ulubione krzaczki i latarnie na osiedlu juz znalazl JosHi licze ze szybko bedzie wiedzial ze uniesiona reka nic nie znaczy, tym bardziej ze ludzi lubi , lubi byc glaskany, ale domu broni, na dzwiek dzwonka do drzwi wstepuje w niego diabel i broni... Heimnar, Katy ja tez jestem "kociara" zawsze koty mialam (i mam) i zawsze twierdzilam ze wszystkie zwierzeta uwielbiam (zwl. psy) , ale tylko koty kocham pierwszego psa otrzymalam w grudniu, (zreszta teraz nie jest ze mna) i wiecej psow absolutnie nie planowalam, ale to byl impuls, przyznaje - kompletnie nieprzemyslana decyzja Dzis Bolek mial chrzest bojowy bo poszlam do pracy po urlopie i został sam (koty przezornie siedzialy u sasiadki) i tak sie urwalam wczesniej jak widac ale nic nie zniszczone - chyba spał, za to dzika radosc przy powrocie... Mam za to jeden maly problem - nie zapytałam o to weterynarza bo za duzo sie działo... otóz Bolkowi troszke, mowiac słowami Osiołka ze Shreka "jedzie z pyska" nie wiem, mozna cos z tym zrobic czy to taka uroda psów (Bolek bardzo lubi dawac "buziaki" z nienacka i troche mnie tym swoim oddechem zamracza... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 09.05.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 to walenie z paszczy może być przyczyną jego dotychczasowej diety, tak myślę. Jak sie nie zmieni to przy okazji lekarza zapytaj. A tak poza tym to takie kradzione całusy są sympatyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heimnar 09.05.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Chyba każdemu większemu pieskowi "jedzie" (cytując osiołka). Małemu też. Zębów nie myją. Hehe. Kotom zresztą też czasami. Choć generalnie są zdecydowanie czystsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.05.2006 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 to walenie z paszczy może być przyczyną jego dotychczasowej diety, tak myślę. Jak sie nie zmieni to przy okazji lekarza zapytaj. A tak poza tym to takie kradzione całusy są sympatyczne sa tyle ze mi make up sie psuje nie wiem czy dobrze kojnarze ze sa takie kostki czy ciastka dla psow do gryzienia zeby oczyszczaly zeby, diete na pewno zmieniamy moze pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heimnar 09.05.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 tyle ze mi make up sie psuje Jest metoda. Nie robić go . Jak moja żona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.05.2006 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 tyle ze mi make up sie psuje Jest metoda. Nie robić go . Jak moja żona. ale ja lubie sie malowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.05.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 fajny Bolek, no i właścicielka całkiem niezła złodziejka gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heimnar 09.05.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 No toż tylko żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 09.05.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Sš ciastka czyszczšce zęby dla psów i kotów a psu jeli lubi dawaj jedno jabłko dziennie. Max najbardziej lubi całe ze skórš, trzyma w łapach i gryzie a niektóre wolš pokrojone w ćwiartki. Po niedługim czasie powinno podziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.05.2006 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 dzieki, wyprobujemy Bolek wszystko lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts