Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ukradłam psa....

Recommended Posts

• Odpowiedzi 66
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej, to pies z rodzaju wyżeł szorstkowłosy, œwietny pies. Nie bierz go od razu na smycz, bedzie się plštał, spróbuj na poczštek obrożę z szerokiego paska i pochodŸ w domu prowadzšc za obrożę. Wyżły szybko się uczš (wiek obojętny).

Taka decyzja to jest coœ, jesteœ wspaniała. W życiu konieczna jest odrobina szaleństwa a takie szaleństwa popieram zawsze. Brawo kolejny pies ma prawdziwy DOM!

Jesteś wspaniała :D Cudowny pies

Jesteś cudowna :D Wspaniały pies

:D

smutno mi tylko ze jak zrobie jakis mimowolnie gwaltowny ruch albo nagle podniose wyzej reka - to sie kuli , ogon pod siebie ... i...

to chyba najsmutniejsze.. :( .....ze nawet ...nie ucieka :( :cry: tylko na sekunde, dwie zamiera taki skulony w miejscu i czeka na cios... :-? :(

Przejdzie mu. Tez mialam takiego psa. Tylko ze on byl malutki. Jeszcze jako szczeniak przyblakal sie do tesciow mojego brata. Moi rodzice go stamtad zabral. Tez byl bity, bal sie kazdego gwaltowniejszego ruchu reka i bal sie kazdego kto mial w reku jakis patyk, kij, czy cos zblizonego wygladem. Gdzies tak dwa lata trwalo, ale przeszlo mu.

Takie kradzieże pochwalam.

Choć ogólnie nie lubię psów za bardzo. Wolę koty :D.

Znajomi mieli też skądś "pieska", który miał ten sam problem. Był przez kogoś bity, bo też długi czas się bał. Ale już mu chyba przeszło. Oni co prawda go chyba nie "ukradli" tylko odkupili, ale warto było. Piękny i mądry pies. Tylko koty nam straszy - musiałem raz dranie z drzew ściągać, bo do późnej nocy nie chciały zejść. W sumie to wina kotów - bo on sam też mieszka z kotem i bardzo je lubi, tylko że te nasze tego nie wiedziały =).

Swoją drogą jeden z naszych kotów też został śmierci z gardła wyrwany przez moją żonę. Biegał biedny i wychudzony po lesie. Potem się okazało, że niby należał do jakichś pijaczków, którzy mieszkali w okolicy. Został kupiony z butelkę piwa zdaje się. Teraz ma się świetnie.

dzieki, faktycznie urosne :wink: :D

Tyberian - psisko madre licze ze sie nauczy chodzic jak "czlowiek" :wink: tym bj ze komende "siad " zna i pieknie słucha ,

na pewno jedno z rodzicow bylo wyzlem , ona ma nawet takie znaczenia "siwe" i z daleka wyglada jakby mial szpakowaty pyszczek a to taka siersc "sol z pieprzem" Obok tej wsi duzo buduje sie miastowych (z wrocławia, poznania) mysle ze jakis "miastowy , panski" rasowiec wymieszał geny z miejscowym

Kofi, rrmi, Nefer, Tomek 1950 ok jak mnie rozgrzeszacie to ja siebie tez, dzieki :D :D :D

ewusia nie, nie opierał sie i nie widze zeby tesknił za starym domem, troche zdezorientowany byl ale juz chyba ok - ulubione krzaczki i latarnie na osiedlu juz znalazl :wink:

JosHi licze ze szybko bedzie wiedzial ze uniesiona reka nic nie znaczy, tym bardziej ze ludzi lubi , lubi byc glaskany, ale domu broni, na dzwiek dzwonka do drzwi wstepuje w niego diabel i broni... :lol:

Heimnar, Katy ja tez jestem "kociara" zawsze koty mialam (i mam) i zawsze twierdzilam ze wszystkie zwierzeta uwielbiam (zwl. psy) , ale tylko koty kocham :D :wink: :roll:

pierwszego psa otrzymalam w grudniu, (zreszta teraz nie jest ze mna) i wiecej psow absolutnie nie planowalam, ale to byl impuls, przyznaje - kompletnie nieprzemyslana decyzja :oops:

Dzis Bolek mial chrzest bojowy bo poszlam do pracy po urlopie i został sam (koty przezornie siedzialy u sasiadki) i tak sie urwalam wczesniej jak widac :D ale nic nie zniszczone - chyba spał, za to dzika radosc przy powrocie... :wink:

Mam za to jeden maly problem - nie zapytałam o to weterynarza bo za duzo sie działo... otóz Bolkowi troszke, mowiac słowami Osiołka ze Shreka "jedzie z pyska" :-? nie wiem, mozna cos z tym zrobic czy to taka uroda psów (Bolek bardzo lubi dawac "buziaki" z nienacka i troche mnie tym swoim oddechem zamracza... :lol: )

to walenie z paszczy :wink: może być przyczyną jego dotychczasowej diety, tak myślę. Jak sie nie zmieni to przy okazji lekarza zapytaj. A tak poza tym to takie kradzione całusy są sympatyczne :D

sa ;)

tyle ze mi make up sie psuje :lol: :lol: :lol:

nie wiem czy dobrze kojnarze ze sa takie kostki czy ciastka dla psow do gryzienia zeby oczyszczaly zeby, diete na pewno zmieniamy :wink:

moze pomoze ;)