ponury63 19.06.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 ze sklepów od P nicnie przyszlo ani 1 płytka tylko jakieś maile nie czytałam, ale pewnie to samo co zawsze może tam jednak piszą, dlaczego ? np. że adres zły albo numer karty nie ten albo płytek nie ma bez czytania nie da rady się dowiedzieć, o co chodzi ci od Strobla też nic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 20.06.2006 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 ze sklepów od P nicnie przyszlo ani 1 płytka tylko jakieś maile nie czytałam, ale pewnie to samo co zawsze może tam jednak piszą, dlaczego ? np. że adres zły albo numer karty nie ten albo płytek nie ma bez czytania nie da rady się dowiedzieć, o co chodzi ci od Strobla też nic ? oj P to zawsze jest: 'albo płytek nie ma' zawsze tylko takie listy dostaję ze sklepów płytowych czytałbyś takie? ci od Strobla tez nic [poza ewentualnie listem ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 07.07.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 ja czesto kupowalem tutaj: http://www.stereo.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 14.07.2006 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 jednak coś ze sklepów od P przyszlo dz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.09.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 oj P to zawsze jest: 'albo płytek nie ma' zawsze tylko takie listy dostaję ze sklepów płytowych czytałbyś takie? ci od Strobla tez nic [poza ewentualnie listem ] 1. pewnie, lubię znać powód odmowy spełnienia mych życzeń 2. chciałoby się rzec "a nie mówiłem?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 27.09.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 O wiele wiecej plyt niz w Merlinie jest w sklepie internetowym Empiku,do tego maja tez katalog zagraniczny i niektore moga sprowadzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 27.09.2006 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 O wiele wiecej plyt niz w Merlinie jest w sklepie internetowym Empiku, do tego maja tez katalog zagraniczny i niektore moga sprowadzic. w Empiku też nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 28.09.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 A czego szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts