hollly 08.05.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Witampytanie jak w temacie. Wychodzi mi na 70 cm, to chyba trochę wysoko. Jak macie Szanowni forumowicze ?? mam mętlik w głowie, bowiem żeby ja dać 10 cm niżej kafelkarz musi przerabiać półkę ze stelażem.Doradźcie proszę. Sprawa dosyć pilna.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 08.05.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 pierwsza sprawa podział płytek i funkcjonalnosc ja mam na 60 cm nie mam ochoty gimnastykowac się mając 70 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hollly 08.05.2006 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 dzięki Rezi.A ma ktoś może tę wanne ? Aquamarina firmy Poolspa. Na rysunku technicznym jej wyskość to 69 cm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wolf PL 09.05.2006 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Ja mam zamiar zrobić coś szalonego i zamontować wannę 30 cm nad podłogą czyli sporo wpuszczam w ziemie .Poczatek prac będzie już przy zasypywaniu piaskiem i wylewaniu chudziaka. Zrobię szalunek wielkosci obudowy wanny i o odpowiedni wymiar obniżę posadzkę na parterze. Muszę pomyśleć co do odpływów kanalizacji. Ale jak sobie wyobraże to mi sie bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.05.2006 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 To jeszcze wyobraź sobie jak ją będziesz szorował , znaczy się wannę oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.05.2006 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 To jeszcze wyobraź sobie jak ją będziesz szorował , znaczy się wannę oczywiście Już to widze oczami wyobraźni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.05.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 To jeszcze wyobraź sobie jak ją będziesz szorował , znaczy się wannę oczywiście Już to widze oczami wyobraźni.... No jeszcze jakbyś TY szorowała to ....mhummm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.05.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 To jeszcze wyobraź sobie jak ją będziesz szorował , znaczy się wannę oczywiście Już to widze oczami wyobraźni.... No jeszcze jakbyś TY szorowała to ....mhummm a ja wyobrażałam sobie Ciebie w tej roli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wolf PL 09.05.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 To jeszcze wyobraź sobie jak ją będziesz szorował , znaczy się wannę oczywiście Już to widze oczami wyobraźni.... A co wy codziennie myjecie wanny?. Ja tam się z gównem nie bije, żeby był to dla mnie taki problem. A co do widoku to moge się wydepilować i tylko tyle bo nie zabardzo jestem zwolennikiem parady równosci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.05.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 To jeszcze wyobraź sobie jak ją będziesz szorował , znaczy się wannę oczywiście Już to widze oczami wyobraźni.... A co wy codziennie myjecie wanny?. Ja tam się z gównem nie bije, żeby był to dla mnie taki problem. A co do widoku to moge się wydepilować i tylko tyle bo nie zabardzo jestem zwolennikiem parady równosci . może i z gównem się nie bijesz ale widocznie lubisz kąpać się w syfie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wolf PL 09.05.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 To jeszcze wyobraź sobie jak ją będziesz szorował , znaczy się wannę oczywiście Już to widze oczami wyobraźni.... A co wy codziennie myjecie wanny?. Ja tam się z gównem nie bije, żeby był to dla mnie taki problem. A co do widoku to moge się wydepilować i tylko tyle bo nie zabardzo jestem zwolennikiem parady równosci . może i z gównem się nie bijesz ale widocznie lubisz kąpać się w syfie No pewnie bardzo lubie a g.... ci do tego. Przedstawiłem swoją wzję. Jak ci sie nie podoba to nie musisz odpowiadać a tym bardziej naśmiewać. Jak nie potrafisz normalnie odpowiadać na posty i rozmawiać to zapie ... na parade równosci, tam sa tacy co i poschylaja ci sie i wanne ci codziennie umyją a i ty może im ? umyjesz! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 09.05.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 zaczynają się robic swojskie kliamaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 09.05.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 wracajac do tematu.... mam ten sam projekt, wanna wpuszczona w podloge wystajaca na jakies 10-30cm - jeszcze zobacze fakt ze jest to lekki przerost formy ale efekt moze byc bardzo ciekawy ot ciutka szalanstwa pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.05.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 To jeszcze wyobraź sobie jak ją będziesz szorował , znaczy się wannę oczywiście Już to widze oczami wyobraźni.... A co wy codziennie myjecie wanny?. Ja tam się z gównem nie bije, żeby był to dla mnie taki problem. A co do widoku to moge się wydepilować i tylko tyle bo nie zabardzo jestem zwolennikiem parady równosci . może i z gównem się nie bijesz ale widocznie lubisz kąpać się w syfie No pewnie bardzo lubie a g.... ci do tego. Przedstawiłem swoją wzję. Jak ci sie nie podoba to nie musisz odpowiadać a tym bardziej naśmiewać. Jak nie potrafisz normalnie odpowiadać na posty i rozmawiać to zapie ... na parade równosci, tam sa tacy co i poschylaja ci sie i wanne ci codziennie umyją a i ty może im ? umyjesz! . nerwowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 09.05.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 eeeeee zazdrosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.05.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 no wzruszył sie chłopak ..widać takie rozwiązanie ma same plusy wyobrazmy sobie zonke myjącą wanne -zakradamy sie i bach ją od tyłu ...znaczy sie klapsa zapodajemy to jeszcze nic ..wyobrazmy sobie tesciową jak ją w krzyzu przy myciu siekło i wali głowką w te porcelanke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.05.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 To jeszcze wyobraź sobie jak ją będziesz szorował , znaczy się wannę oczywiście Już to widze oczami wyobraźni.... A co wy codziennie myjecie wanny?. Ja tam się z gównem nie bije, żeby był to dla mnie taki problem. A co do widoku to moge się wydepilować i tylko tyle bo nie zabardzo jestem zwolennikiem parady równosci . może i z gównem się nie bijesz ale widocznie lubisz kąpać się w syfie No pewnie bardzo lubie a g.... ci do tego. Przedstawiłem swoją wzję. Jak ci sie nie podoba to nie musisz odpowiadać a tym bardziej naśmiewać. Jak nie potrafisz normalnie odpowiadać na posty i rozmawiać to zapie ... na parade równosci, tam sa tacy co i poschylaja ci sie i wanne ci codziennie umyją a i ty może im ? umyjesz! . Drogi kolego !!!!! Niewątpliwie masz rację ,że nie powinno mnie interesować jak często myjesz swoją wannę , wszak każdy z nas ma jakieś nawyki higieniczne najczęściej wyniesione z domu lub nabyte w trakcie dotychczasowego życia. Jeżeli przyjżysz sie bliżej moim wypowiedziom to być może zwrócisz uwagę ,że zwróciłem ci tylko uwagę na pewne niedogodności związane z myciem wanny a wynikające z takiego jej usytuowania. Sarkazm w moim drugim poście wynikał li tylko z wulgarnego języka którego używasz , ale tu poraz kolejny kłania się kindersztuba Forum jest forum otwartym więc każdy ma prawo się wypowiadać bez względu na to czy zgadza siez twoimi poglądami czy nie, przy zachowaniu oczywiście pewnej formy i kultury wypowiedzi. P.S. O co chodzi z tą paradą wolności ??????? Jesteś z młodzieży wszechpolskiej czy masz jakieś przykre osobiste doświadczenia ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 10.05.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 wracajac do tematu.... mam ten sam projekt, wanna wpuszczona w podloge wystajaca na jakies 10-30cm - jeszcze zobacze fakt ze jest to lekki przerost formy ale efekt moze byc bardzo ciekawy ot ciutka szalanstwa pzdr Też mamy taki projekt wpuszczanej wanny - tylko chyba nasza bedzie wystawac jakie 15 cm. Mam nadzieje,że sie sprawdzi - bo wizualnie ten pomysł mi sie podoba. Niestety nie wiem ja z funkcjonalnocia - ale co tam pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 10.05.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 To jeszcze wyobraź sobie jak ją będziesz szorował , znaczy się wannę oczywiście Już to widze oczami wyobraźni.... A co wy codziennie myjecie wanny?. Ja tam się z gównem nie bije, żeby był to dla mnie taki problem. A co do widoku to moge się wydepilować i tylko tyle bo nie zabardzo jestem zwolennikiem parady równosci . może i z gównem się nie bijesz ale widocznie lubisz kąpać się w syfie No pewnie bardzo lubie a g.... ci do tego. Przedstawiłem swoją wzję. Jak ci sie nie podoba to nie musisz odpowiadać a tym bardziej naśmiewać. Jak nie potrafisz normalnie odpowiadać na posty i rozmawiać to zapie ... na parade równosci, tam sa tacy co i poschylaja ci sie i wanne ci codziennie umyją a i ty może im ? umyjesz! . Drogi kolego !!!!! Niewątpliwie masz rację ,że nie powinno mnie interesować jak często myjesz swoją wannę , wszak każdy z nas ma jakieś nawyki higieniczne najczęściej wyniesione z domu lub nabyte w trakcie dotychczasowego życia. Jeżeli przyjżysz sie bliżej moim wypowiedziom to być może zwrócisz uwagę ,że zwróciłem ci tylko uwagę na pewne niedogodności związane z myciem wanny a wynikające z takiego jej usytuowania. Sarkazm w moim drugim poście wynikał li tylko z wulgarnego języka którego używasz , ale tu poraz kolejny kłania się kindersztuba Forum jest forum otwartym więc każdy ma prawo się wypowiadać bez względu na to czy zgadza siez twoimi poglądami czy nie, przy zachowaniu oczywiście pewnej formy i kultury wypowiedzi. P.S. O co chodzi z tą paradą wolności ??????? Jesteś z młodzieży wszechpolskiej czy masz jakieś przykre osobiste doświadczenia ???? będzie sie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 10.05.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 wracajac do tematu.... mam ten sam projekt, wanna wpuszczona w podloge wystajaca na jakies 10-30cm - jeszcze zobacze fakt ze jest to lekki przerost formy ale efekt moze byc bardzo ciekawy ot ciutka szalanstwa pzdr Też mamy taki projekt wpuszczanej wanny - tylko chyba nasza bedzie wystawac jakie� 15 cm. Mam nadzieje,że sie sprawdzi - bo wizualnie ten pomysł mi sie podoba. Niestety nie wiem ja z funkcjonalno�cia - ale co tam pozdrawiam, KasiaR co do wysokosci ciagle sie waham -y, pewnie bede musial zobaczyc "na zywca" i dopiero zadecydujemy tak czy siak jestem pewien ze skorka warta jest wyprawki pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts