AgnesK 25.05.2003 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2003 I jak tam Lechu5 prace? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechu5 26.05.2003 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 Cześć i witam. Narazie trwają jeszcze prace nad ścianami fundamentowymi, jeszcze strop do piwniczki no i od razu będę je ocieplał, a potem to już białe bloczki - bo chyba nie mogą się one już doczekać kiedy za nie się wezmą lechu5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.05.2003 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 Lechu5 proponuję dać też "biały" klej wtedy domek, nawet bez tynkowania wyglada estetycznie, ja mam bloczki na szary klej nie wylada to najładniej a juz trochę mieszkam, trzeba bedzie otynkować a kasa skromna.Pomyślności na budowie.Gall. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.06.2003 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Kurcze, nie mogę się doczekać relacji Twoich doświadczeń z Solbetem Ale musi Ci się super budować w taki upał.... Niechaj Ci się mury pną do góry a jak się już oderwiesz od nich to napisz coś. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts