katerhasser 09.05.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 gdzie kupię najtaniej:- grzejniki radsona- stelaże geberita- ceramikę i wannę KOŁO- armaturę do ww. (jakąś ładną ale bez rozpusty dla portfela) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askala 09.05.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 tez mnie to interesujejak narazie to najtaniej widze ze na allegro. Pytam wszystkich o to co mnie interesuje i czy możliwy jest odbiór osobisty ( Przeważnie to są sklepy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommek 26.05.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Jeżeli jesteście Państwo zaintersowani wyrobami oferowanymi na stronie http://www.kolo.com.pl (Koło, Keramag, Panda itp.) to myślę że mogę zaoferować dosyć korzystne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askala 26.05.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 a w jakim regionie kraju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts