ukashekk 10.05.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Zachowałem sie jak gówniarz, gałgan i nicpoń. Obiecuję, że to się więcej nie powtórzy pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.05.2006 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 ukashekk Żeby mi to bylo ostatni raz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.05.2006 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Podciagam zapytanie. Hop hop - jest tam kto? Moze jakies wytlumaczenia dlaczego w lecie, albo dlaczego jesienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_R 23.05.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam Ja nie dalej jak wczoraj rozmawiałem ze swoim majstrem od tynków (gotowy tynk firmy Kreisel). Jedno o co mnie spytał to czy będą okna. Odpowiedziałem, że tak bo właśnie zamierzam je montować. A facet mówi, że to dobrze bo w przeciwnym razie będzie za szybko wysychać i pękać. Do prac zamierzam przystąpić w pierwszym tygodniu czerwca. Pozdrawiam Michał W. Hej Michał Napisz mi proszę jaki konkretnie tynk z Kreisela wybrałeś? Ja jestem na tym samym etapie, a sprzedwaca namawia mnie na 510L na promocji. Dzieki za odpowiedz Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 23.05.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Tynkarze, którzy będą u mnie robić, twierdzą, że jak jest duży upał, a nie ma okien, to można skrapiać tynki wodą, wtedy nie popękają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 23.05.2006 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Cholipa - to skrapanie to cos mi sie z szrlatanstwem (= odczynianie urokow ) kojarzy. Ja juz postanowilam - bede robic tynki na przelomie lpica/sierpnia. Nie zdecydowalam sie tylko jeszcze do konca czy cementowo- wapienne reczne czy maszynowe, bo nie moge znalezc ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts