Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Parkiet z litego drewna - (dąb ,buk ,jesion) grubość 22 mm

robinioo

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 48
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witaj cortazar1 !!!

Zazwyczaj nie odpowiadam na tego rodzaju zaczepki,ale tym razem odstąpię od swej zasady.Wyjaśniam Ci,że każdy kto mnie poprosił o informację,otrzymał ją na skrzynkę prywatną , ponieważ zależy mi na bezpośrednim kontakcie z klientem.Kupowanie parkietu przez internet nie jest łatwą decyzją , dlatego chcę by klient czuł,że,w miarę możliwości,ma kontakt z kimś kto go traktuje poważnie.Jeśli chodzi o parkiet, który ostatnio kupiłeś to gratuluję świetnych cen zakupu (pod warunkiem,że jest on klasyfikowany według polskiej normy , a nie europejskiej),ale o prawdziwej jego wartości będziemy mogli porozmawiać dopiero po pierwszym sezonie grzewczym od ułożenia.Ja swojego parkietu się nie powstydzę i wiem co polecam bo sam jestem jego użytkownikiem od kilku lat u siebie w domu.

Pozdrawiam robinioo.

robinioo ....sorry, ale wejdz na ich strone , zobaczysz ile lat ma ta fabryka!!!!!!!! ten parkiet lezy u mojego ojca od 32 lat w całym domu, ja go klade juz w 4 mieszkaniu i jest OK.

A z ciekawostek, to powiem Ci, ze u nich magazyn jest tak dokładnie pilnowany, ze jak przekracza 5 % wilgotnosci to nie moga wypisac nawet faktury, po prostu nie maja fizycznej mozliwosci oszukania.....

• 11 months później...
parkiet dębowy w 2klasie za 49zł???brutto!?Z 22%Vatem czyli 40,16 netto? długość 55cm? kogoś tu poniosła wyobraźnia naprawdę...szerokość tej lagi jest jaka?Deska 59zł netto to jakieś jaja są nie wierzę kochany.I jeszcze jedno wilgotność parkietu zmienia sie im o 5%???No to już naprawdę poszedłeś po bandzie jakbyś zakupił parkiet po takiej łagodnej zmianie to stabilność wymiarowa z pewnością pozwalałaby na bez szczelinowe ułożenie...

taka była cena rok temu na wiosne i proponuje nie chodzic po bandzie, pojedz do fabryki /60km od Lublina/, pokaza ci wszystko i przestaniesz teoretyzowac.

X lat temu Badi jednakowoż kosztowało xxx zł za metr kwadratowy...co to ma do rzeczy???

Twój post jest wyslany pod jaką datą?? Pisz o aktualnych realiach.

Tak się składa, że Dąb akurat podrożał od marca tego roku i to wcale nie mało..