anowi 26.06.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 chociaż też szukam parkietu to wkurza mnie takie zaśmiecanie na ogłoszenia to nie tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robinioo 06.07.2006 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Mundzia przeczytaj prywatną wiadomość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOLA1 06.07.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Tez jestem zainteresowana parkietem jesionowym i debowymPozdrawiam i czekam na informacjeRK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krzymi 20.07.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 To i ja prosze o info dab jesion ,akacja grubosc 16mm-Pozdrawiam. Krzymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robinioo 29.07.2006 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 KRZYMI przeczytaj prywatną wiadomość !!!!!!Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 29.07.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Również proszę o info na temat parkietu jesionowego i dębowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cortazar1 29.07.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 co wy tajemnice robicie z ceny????? zabawa a nie forum! KUPOWAŁEM TYDZIEN TEMU DAB Z ZAWADÓWKI, PARKIET 55 NAJDLUZSZY JAKI ROBIA II KL KOSZTUJE 49 ZŁ. A deska 100 kosztuje 72.Polecam super fabryka i idealny towar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robinioo 29.07.2006 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Witaj cortazar1 !!!Zazwyczaj nie odpowiadam na tego rodzaju zaczepki,ale tym razem odstąpię od swej zasady.Wyjaśniam Ci,że każdy kto mnie poprosił o informację,otrzymał ją na skrzynkę prywatną , ponieważ zależy mi na bezpośrednim kontakcie z klientem.Kupowanie parkietu przez internet nie jest łatwą decyzją , dlatego chcę by klient czuł,że,w miarę możliwości,ma kontakt z kimś kto go traktuje poważnie.Jeśli chodzi o parkiet, który ostatnio kupiłeś to gratuluję świetnych cen zakupu (pod warunkiem,że jest on klasyfikowany według polskiej normy , a nie europejskiej),ale o prawdziwej jego wartości będziemy mogli porozmawiać dopiero po pierwszym sezonie grzewczym od ułożenia.Ja swojego parkietu się nie powstydzę i wiem co polecam bo sam jestem jego użytkownikiem od kilku lat u siebie w domu.Pozdrawiam robinioo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 31.07.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Tylko jak każdy tak zrobi jak Ty, to zamaist forum o wnętrzach będzie forum reklamowe. Moim zdaniem to nieładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 31.07.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Administratorze, do ogłoszeń drobnych z tym tematem proszę.Jeśli się da.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marlena 31.07.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Proszę o informacje na temat parkietu, interesuje mnie dąb i jesion. Mam do ułożenia ok 42m. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 07.08.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 mnie też interesuje parkiet jesionowy .Długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cortazar1 13.08.2006 01:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 robinioo ....sorry, ale wejdz na ich strone , zobaczysz ile lat ma ta fabryka!!!!!!!! ten parkiet lezy u mojego ojca od 32 lat w całym domu, ja go klade juz w 4 mieszkaniu i jest OK.A z ciekawostek, to powiem Ci, ze u nich magazyn jest tak dokładnie pilnowany, ze jak przekracza 5 % wilgotnosci to nie moga wypisac nawet faktury, po prostu nie maja fizycznej mozliwosci oszukania..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robinioo 15.08.2006 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Bez komentarza !!!! Wolny rynek,wolny wybór !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwal 15.08.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 co wy tajemnice robicie z ceny????? zabawa a nie forum! KUPOWAŁEM TYDZIEN TEMU DAB Z ZAWADÓWKI, PARKIET 55 NAJDLUZSZY JAKI ROBIA II KL KOSZTUJE 49 ZŁ. A deska 100 kosztuje 72. Polecam super fabryka i idealny towar! ich www podaje zdeczko inne ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cortazar1 23.07.2007 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 jakbys pojechał do fabryki i pogadał....to bys dostał zdeczko....inna cenę,a tak studiuj http://www...to mozesz dostac tylko zdeczko ...zdziwienia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.07.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 parkiet dębowy w 2klasie za 49zł???brutto!?Z 22%Vatem czyli 40,16 netto? długość 55cm? kogoś tu poniosła wyobraźnia naprawdę...szerokość tej lagi jest jaka?Deska 59zł netto to jakieś jaja są nie wierzę kochany.I jeszcze jedno wilgotność parkietu zmienia sie im o 5%???No to już naprawdę poszedłeś po bandzie jakbyś zakupił parkiet po takiej łagodnej zmianie to stabilność wymiarowa z pewnością pozwalałaby na bez szczelinowe ułożenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cortazar1 29.07.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 taka była cena rok temu na wiosne i proponuje nie chodzic po bandzie, pojedz do fabryki /60km od Lublina/, pokaza ci wszystko i przestaniesz teoretyzowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.07.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 taka była cena rok temu na wiosne i proponuje nie chodzic po bandzie, pojedz do fabryki /60km od Lublina/, pokaza ci wszystko i przestaniesz teoretyzowac. X lat temu Badi jednakowoż kosztowało xxx zł za metr kwadratowy...co to ma do rzeczy??? Twój post jest wyslany pod jaką datą?? Pisz o aktualnych realiach. Tak się składa, że Dąb akurat podrożał od marca tego roku i to wcale nie mało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cortazar1 02.08.2007 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Przestań teoretyzowac, dąb nie podrożał az tak bardzo, najwiecej poszła sosna i podrozeje jeszcze bardziej, bo Lasy Państwowe tylko do konca roku beda mogły sprzedac drewno tartakom.A Hardwood jest 100 letnim tartakiem z gigantycznym zapleczem, maja dobry i pewny towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts