ahimsa 09.05.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Dzień dobry,mam dobrą ekipę z Ukrainy. Polecam, wybudowali nam cały dom i jesteśmy bardzo zadowoleni.Mój numer : 502-225-225 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 09.05.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Dzień dobry, mam dobrą ekipę z Ukrainy. Polecam, wybudowali nam cały dom i jesteśmy bardzo zadowoleni. Mój numer : 502-225-225 Ja chcę ekipe z "samoobrony":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 09.05.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Dzień dobry, mam dobrą ekipę z Ukrainy. Polecam, wybudowali nam cały dom i jesteśmy bardzo zadowoleni. Mój numer : 502-225-225 To świetnie. Jak rozumiem masz także uprawnienia kierownika budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 10.05.2006 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Witam Co się czepiacie? Jak rozumiem masz także uprawnienia kierownika budowy To przejrzyj ile jest szukających kierownika budowy, oni też zatrudniają brygady z ukrainy? Polskie brygady często to kilku ludzi, którzy mają takie same umiejętności jak ci z ukrainy to wytłumaczcie mi jaka jest różnica. Ja ostatnio miałem polecaną taką brygadę od znajomej bo okazało się, że wybudowali dom szybciej, dokładniej i taniej od polskiej ekipy budującej po sąsiedzku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts