Asiula7771 07.09.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 ...Nieprawda, że ma się wpływ na te "razy" bo tam gdzie wchodza w grę emocje tam zdrowy rozsądek i tzw silna wola nie dają rady... Emocje są tam gdzie są uczucia. Ale OK skoro twierdzisz że sie nie da to widocznie tak jest a ja sięnie znam. Nie lubię tego tego argumentu ale niestety musze go uzyć: mam wrazenie ze albo jesteś dość młody albo nie masz takich własnych doświadczeń i sobie tylko teoretyzujesz twierdząć to co twierdzisz!!! Sądzę ze twoje poglady wynikają z żarliwego idealizmu charakterystycznego dla młodego wieku. To samo sie tyczy stwierdzenia że "zawsze powinno się kończyć na 1 razie co jest jasne dla obu stron" - to nigdy nie bywa jasne i wcale ale to wcale nie trzeba szukać żony a jedynie kochanki czy kochanka. Błąd tkwi chyba w szukaniu bo są ludzie którzy nie szukają niczego. Po prostu czasami się zdarza. A na problemy "niejasnności" dla obu stron jest chyba sposób - nie ściągaj obrączki. Na osobiste pytanie odpowiedz "Interesuje Cię to ?? Przecież od jutra już nigdy się nie spotkamy" Może wtedy to będzie jasne i klarowne Ale masz rację. Mam dopiero 29lat i się nie znam Ot taki idealista ze mnie nie podoba mi się to, oj nie podoba a gdzie uczciwośc, honor? W bajkach ? Filmach. Patos ? Nie chciałem na to odpisywać bo w sumie masz rację Majeczko Ale życie jest czasami piękne a czasami straszne i ludziska robią różne rzeczy. I nie mów hop bo nie znasz przyszłosci Zakładałam w tym wątku, że w historii Hernego chodziło o miłość albo o zauroczenie ta panna z pracy. A swoją droga witam rówieśnika choc u mnie jutro 30 No to wszystkiego najlepszego a szczególnie życzę żebyś jak najdłuzej zachowała tę wspaniałą młodzieńczą niewinność, naiwność, idealizm. Jabłku tez tego zyczę. No i zycze jeszcze zdrowia i szczęścia ale przede wszystkim szczęścia bo szczeście wazniejsze. Marynarze na Kursku to zdrowie mieli tylko szcześćia im zabrakło. ] Dziękuję Ci serdecznie choć nie wiem czy cieszyć się czy martwić. Dziś przyjaciółka przywitała mnie słowami "witaj w klubie próchien". A tak swoją droga..... mylisz się - idealizmu i naiwności nie ma już u mnie wcale. A szkoda.... Ale to fajnie, że tak dobre wrażenie robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 07.09.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Asiulka wszystkiego najlepszego. Mogę Cie pocieszyć że gdy miałem 22-27 lat to ideał kobiety oscylował około 29 lat. Teraz gdy mam 29lat lubię kobiety koło 30tki czyli dalej jesteś w idealnym wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 07.09.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 no to ja też: Asiu wszystkiego naj...... duzo romansów itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 07.09.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 ...przeczytanych i obejrzanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 07.09.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 ...przeczytanych i obejrzanych Dzięki wielkie. Jabko - no raczej... Jak to się mówi jestem jeszcze w takim wieku, w którym fascynacja mężem nie minęła:) Ale kurcze jakbym się miała urodzić drugi raz to za budowlańca bym wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 07.09.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Czyzbyś miała lepsze doświadczenia z budowlańcami niż ogół forum ?? Raczej krąży opinia ze wszystko robią na odpieprz Chyba że ty tak tylko materialnie...zreszta kobiety zawsze w myśleniu długofalowym były materialistkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 07.09.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Czyzbyś miała lepsze doświadczenia z budowlańcami niż ogół forum ?? Raczej krąży opinia ze wszystko robią na odpieprz Chyba że ty tak tylko materialnie...zreszta kobiety zawsze w myśleniu długofalowym były materialistkami Oczywiście, że materialnie - już własnego chłopa to bym do roboty zapędziła Ale i tak ja musze z naszym wykonawca wszystko załatwiać (dyplomacją, zdecydowaniem i urokiem osobistym) bo mój już by go dawno z budowy wyrzucił.... Ach panowie co Wy byście bez nas zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 07.09.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Z tego co czytam na forum to budowlańcy zadko postawią coś dobrze więc zastanów sie jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 07.09.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Z tego co czytam na forum to budowlańcy zadko postawią coś dobrze więc zastanów sie jeszcze raz Nie no przecież to tak hipotetycznie... męża już mam i to częsciowo z branży:) ale budować nie umi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 07.09.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ale jak już coś postawi to stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 07.09.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ale jak już coś postawi to stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 07.09.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Jeśli użyje niebieskich bloczków i niebieskiej zaprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 07.09.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 czyli Vitong? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 07.09.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Normalnie panowie te budowy Wam szkodzą moja rada - PILNIE UDAC SIĘ DO ŻONEK CELEM........odróznienia ytonga od vitonga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 08.09.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ma racje kobiecina. Żonki są ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.09.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ma racje kobiecina. Żonki są ekstra swoje czy cudze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 08.09.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 swoje ?? Bigamia chyba zakazana u nas prawnie I żeby tak z własną żoną ? ... w windzie ....? To nie przystoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.09.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 I żeby tak z własną żoną ? ... w windzie ....? To nie przystoi no tak ... coby sobie sąsiedzi pomyśleli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 08.09.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 I żeby tak z własną żoną ? ... w windzie ....? To nie przystoi no tak ... coby sobie sąsiedzi pomyśleli ... Własna żona jest najlepsza - sprawdzona, nie obgada jak coś zawiedzie i jeszcze gratis a poza tym czy cudza zona ugotuje Ci obiad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.09.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 A ja tak bezpośrednio do tytułu wątku :Było to daleko stąd na pewnej farmie. Któregoś dnia osioł farmera wpadł dogłębokiej studni. Zwierzę krzyczało żałośnie godzinami, podczas gdy farmerzastanawiał się, co zrobić. W końcu farmer zdecydował. Zwierzę było stare astudnię i tak trzeba było zasypać. Nie warto było wyciągać z niej osła.Zwołał wszystkich swoich sąsiadów do pomocy. Wzięli łopaty i zaczęlizasypywać studnię śmieciami i ziemią. Z początku osioł zorientował się, cosię dzieje i zaczął krzyczeć przerażony. Nagle, ku zdumieniu wszystkich,osioł uspokoił się. Kilka łopat później farmer zajrzał do studni. Zdumiałsię tym, co zobaczył. Za każdym razem, gdy kolejna porcja śmieci spadała naośli grzbiet, ten robił coś niesamowitego. Otrząsał się i wspinał o krok kugórze. W miarę, jak sąsiedzi farmera sypali śmieci i ziemię na zwierzę, onootrzepywało się i wspinało o kolejny krok. Niebawem wszyscy ze zdumieniemzobaczyli, jak osioł przeskakuje krawędź studni i szczęśliwy, oddala siętruchtem!Życie będzie zasypywać cię śmieciami, każdym rodzajem brudów. sposób, abywydostać się z dołka, to otrząsnąć się i zrobić krok w górę.Każdy z naszych kłopotów to jeden stopień ku wolności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts