madd 09.05.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Odmowili mi kredytu w BPH ? czekalam dwa miesiace, chlopaki juz kopia fundamenty, czekam juz trzy tygodnie na decyzje w dwoch innych bankach. lykam nerwosol, pozyczam kase od znalomych, wyc mi sie chce. To tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 09.05.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Najlepszy na ten problem jest PTF Bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 09.05.2006 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 a co to jest???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.05.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Spróbuj u zawodowców: expander.pl Open Finance Swoją drogą, odważna jesteś. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 09.05.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Santander Consumer PTF Bank infolinia 0800266166 internet: http://www.ptfbank.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GREG.M 10.05.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Odmowili mi kredytu w BPH ? czekalam dwa miesiace, chlopaki juz kopia fundamenty, czekam juz trzy tygodnie na decyzje w dwoch innych bankach. lykam nerwosol, pozyczam kase od znalomych, wyc mi sie chce. To tyle To smutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.05.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 to znak ze opatrznosc czuwa nad Tobą Ty chcesz bez swojego wkladu dom wybudowac ??? ...odwazna jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 10.05.2006 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Buduje ? z wkladem wlasnym bo wymyslilam soboe dom z bali. Mam juz zaplacone drewno, facecik teraz stawia ten dom u siebie w Wisle ? czesc kosztow robocizny tez mu juz zaplacilam, wiec nie jest tak zle. Tylko te fundamenty mnie dobijaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 10.05.2006 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Buduje ? z wkladem wlasnym bo wymyslilam soboe dom z bali. Mam juz zaplacone drewno, facecik teraz stawia ten dom u siebie w Wisle ? czesc kosztow robocizny tez mu juz zaplacilam, wiec nie jest tak zle. Tylko te fundamenty mnie dobijaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommyz10 25.06.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 to znak ze opatrznosc czuwa nad Tobą Ty chcesz bez swojego wkladu dom wybudowac ??? ...odwazna jestes a co w tym dziwnego? czy 20-30% wkladu wlasnego uratuje cie przed ewentualnymi problemami finansowymi (no chyba ze masz 95%). Przeciez te 20-30% i tak jest juz "utopione" w inwestycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawa20 02.08.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Odmowili mi kredytu w BPH ? czekalam dwa miesiace, chlopaki juz kopia fundamenty, czekam juz trzy tygodnie na decyzje w dwoch innych bankach. lykam nerwosol, pozyczam kase od znalomych, wyc mi sie chce. To tyle Znalazłam Twoją informację nt BPH.Własnie odmówili mo kredytu.Ich wyjaśnienia są tak enigmatyczne ,że nic nie rozumie.Prawdopodobnie powodem jest zaleganie z kredytem 3 lata temu,który pózniej spłaciłam 1 rok przed czasem Czy dostałaś kredyt w innym banku?Jeśli tak to w jakim?? Ten cholerny BPH tez mnie przetrzymał,a juz wchodzża murarze!!! :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 02.08.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 lykam nerwosol, pozyczam kase od znalomych, wyc mi sie chce. A kto Ci, przepraszam bardzo, kazał rozpoczynać budowę ZANIM miałas kasę w garści ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawa20 02.08.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 lykam nerwosol, pozyczam kase od znalomych, wyc mi sie chce. A kto Ci, przepraszam bardzo, kazał rozpoczynać budowę ZANIM miałas kasę w garści ? Troche kasy miałam.Wystarczyło na niezłą dzialke i wszelkie dodatkowe oplaty i zostało na fundamenty/ razem jakieś 70 tyś? ale reszta fruuuuu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agula_206 02.08.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 mozna probowac jeszcze tutaj:http://www.finaster.pl/portal/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 03.08.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Wystarczyło na niezłą dzialke i wszelkie dodatkowe oplaty i zostało na fundamenty Eee, no nie strasz ludzi ! Ja już myślałem, że zawarłaś umowę na wykonawstwo "pod klucz", której nie dasz rady zapłacić. Skończ te findamenty, zabezpiecz wszystko i szukaj dalej spokojnie. Nigdzie nie jest powiedziane, że dom masz miec już, zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts